En sjukt bra onsdag!

Igår var allt bra!

Min dag började i Sundbyberg med Maria som sällskap. Där blev jag än en gång märkt för livet av snälla Dawid. Fyra musiknoter sitter nu framtill vid mitt höftben och de är supercoola. :D Ska lägga upp bild när jag fått fatt i en kamera. 
     Efter detta begavs det in mot stan för att äta lunch och mysa med Andreas. Helt perfekt väder tillsammans med ett perfekt sällskap, behöver jag säga att jag var glad? :) När hans lunch tagit slut fortsatte jag min resa själv med lyckad shopping. Hittade allt från en väska till baslinnen, nagellack och trosor. Efter ett tag fick jag sällskap av Josse en stund också. Hur bra dag som helst! Fann som pricken över i:et armbandet jag blivit sugen på (sedan jag sett Johanna ha det) i centrum påväg till mormor, så det fick slinka ner i en påse också. Det är ett Thomas Sabo armband där du köper lösa berlocket att fästa på. Har en idé i huvudet om vad det slutligen skall bli. :)

God mat förtärdes sedan hos mormor innan jag gick hem och dammsög lite. Duschade och gjorde mig fräschare och sedan steg flickorna på. Där slutade kvällen med tjejsnack, skitsnack och lite godisätande. Me like you! :)

Somnade sedan gott i en underbar killes armar, som förövrigt tydligen är tillräckligt snygg för att stå i Gate Ones skyltfönster!? haha :D

10:00.

Idag sker det, knappt två timmar kvar! Jag och min 6:e tatuering. :)

Är det inte den ena lyckan så är det den andra.

Har precis ätit en frukost bestående av ett grovt osötat bröd med skinka, två äggvitor och ett glas vatten. Glömde handla hem igår så vi står utan mjölk och fil (och nu även bröd), men det fixar mammaemma efter jobbet idag. ;) Förövrigt var jag nyligen ute på en morgonpromenad i över en timme, en promenad som var välbehövlig efter helgens intag av alkohol, läsk, godis och skräpmat, men och andra sidan har jag haft en av de bästa helgerna på länge, så det går jämt ut. :)

Nu väntar duschen och fixning, jobb 12 - 16 som vanligt idag och sedan ska jag köra skiten ur mig på gymmet!
Btw ... 2 jävla dagar kvar nu! På onsdag 10:00 på morgonen ska jag befinna mig på circle tattoo och få känna smärta. :) Lycka!

Dagen efter ...

Sjukt seg bara.

Skojigt party som tusan igår, men med liiite för mycket dricka kanske. Jobbet idag var segt, speciellt med en kassa på mindre än 10.000 kr ... Jag är trött helt enkelt. Däck i soffan ikväll? Spikat!


Tjocktröja + värme ...

resulterar i en svettig Emma. Dock är det just det som är meningen, det känns bättre i hela kroppen, som att all "skit" rensas ut och du blir ren inifrån.

Morgonpromenad flöt på lika bra som tidigare i veckan, och glädjen likaså. Pinade på i lite mer än en timme och nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på Rihanna samtidigt som jag avnjuter frukosten. Riktigt mysigt faktiskt. :) Så fort jag är klar ska jag hoppa in i duschen och göra min vacker innan jag fixar matlåda och annat skoj. 4 underbara jobbtimmar som väntar på mig mellan 12 - 16. ;)

Ikväll väntar fixning av naglarna hos Johanna och därefter lite party! Och så har lönen kommit ... Sjukt bra fredag!

Klockrent!

Resume av veckans träning: klockrent!

Veckan har varit kalasbra! Vad gäller allt från promenaderna, gymmet och ätandet. Sjukt skönt att vara igång, på riktigt! Det har börjat märkas på kroppen också, har gått ner lite och tycker att formerna sitter lite bättre än för några veckor sedan. Även om jag kommer fortsätta äta mindre nyttigt på helgerna (men att försöka hålla mig till bättre mängder) så kommer jag köra hårt med promenaderna och gymmet, samt hålla maten åt det bättre hållet på vardagarna. Mår mycket bättre så!

:D


Tillfreds med tillvaron.

Det är individuellt, det där med att finna ro i vardagen, vad man glädjs över och tycker om. Just nu skulle jag inte kunna vara annat än att vara tillfreds med min tillvaro, oavsett vad andra tycker. 
      Idag är jag ledig, solen skiner och benen är lena. Efter morgonpromenaden och duschen är jag nu redo att bege mig ner med handduken för att njuta(?) av värmen några timmar. :D 10:e juni var senast jag hade tid och möjlighet att lägga mig ner just så ... Nästan tragiskt. :)

NJUT av dagen!

Kärlek.

"Där förnuftet når sin ände tar känslan vid".

Det kvittar om den inte alltid är begriplig
Kärleken ger dig vingar.

Arbetskläder? För att göra det enkelt ...

Idag tycks jag inte ha något bra att sätta på mig? Vad enkelt det vore med arbetskläder, då skulle man slippa detta elände. ;) Men nu kallar iallafall jobbet, 4 jobbtimmar sedan har jag en helt ledig dag att se fram emot imorgon! :D Woho!


"Take me as I am".

"What makes you smile ..."


"If it makes you happy it can't be that bad".



Träning är bra!

Benpasset dagen till ära kom att bli rikigt lyckat. :) Till min stora förvåning var det till och med roligt! Men det är ju inget annat än positivt. :) Måhända kan det ha varit bra att inte ha tränat så intensivt den senaste tiden, jag har onekligen fått mer motivation till träningen nu. Ser redan fram emot morgondagens gympass!

Ligger iallafall i sängen nu och tar det lugnt medans jag vilar ögonen på tv'n till och från, för tillfället på parlamentet. Riktigt tyst och lugnt här hemma nu när FF står på tapeten. ;)


.

Jag har nog inget vettigt att skriva just nu känns det som. Sov gott inatt, morgonpromenaden var uppfriskande och frukosten god som vanligt. Ser fram emot gympasset ikväll (trots att det står ben på schemat).

Det roligaste är ändå att mamma och pappa försvinner i lite mer än två veckor today! Nu ska vi se hur brorsan och jag klarar oss själva!? :D


Mutya Buena - It's not easy



I'm stuck?

"Jag är rätt snygg".

 



Outfiten @ Dalarö, lite snyggcool sådär. Ibland får man till det!

SnyggSunne!



Het frilla gullefjun! Nog var vi glada den kvällen. :)

Det kliar, jag kliar tillbaka.

Dalarös myggor var visst inte att leka med, har ca: 7 st kliiiiande myggbett på benen och vissa av dem är rätt stora ... Jag som knappt haft ett enda myggbett under hela sommaren? Fick bara ett par när jag var på gotland. Typiskt. Är i och för sig ändå dåligt väder ute så jag behöver inte flasha med dem i någon söt klänning. ;)

Just nu sitter jag iallafall och smaskar i mig frukost efter min promenad. Det var lite segt men samtidigt uppfriskande. Kände mig inte så trött när jag steg upp imorse, kanske för att jag kom i säng i tid igårkväll? ;) 

Ikväll väntar ett gympass på mig bestående av axlar, triceps och mage. Jag längtar!

:)

Ska strax åka till jobbet och avverka 4 jobbtimmar, vilket faktiskt känns roligt? Igår gick det så bra :) Krängde som en kung (eller kanske borde säga drottning)!
       Och till min stora förvåning är jag pigg trots gårdagens festligheter. Det blev moserande vin, cider, singstar och "shaking that ass!". En trevlig kväll med ett gäng sköna brudar. :)

Bjuder på bilder senare, nu ska jag hoppa iväg till bilen. Mamma är snällis och skjutsar mig. :)


Glajjor eller inte?






Med vanan inne känner jag mig naken utan dem. De är en "del av mig".
(Ursäkta "posen", kände för att aggera tjej? haha).

Snygg brorsa söker.



På order från min arbetskollega lägger jag härmed ut en kontaktannons till min kära broder.
Han är en "atlet" i sina bästa dagar. Med sin charm och humör fångar han drömmar.
Han söker dig att avnjuta goda hamburgare och pizzor tillsammans med, samtidigt som ni vilar ögonen på ett simpsonsavsnitt eller dylikt.
Har du vad han söker? Ta chansen!

Jag är åtminstonde lite piggare.

Hade ställt klockan på 05:50, tror ni att jag kom upp 05:50? Runt 07:30 kommer mamma in i rummet, när jag slår upp ögonen står hon där och skrattar. Fan! Då förstod jag att klockan inte var några 05:50 ... Svor lite över mig själv och påstod att "jag blir så trött på mig själv", men blev lugn förvånansvärt snabbt, eller jag brusade rättare sagt inte upp mig som jag tidigare gjort. En morgonpromenad fattigare, inget värre. Kanske håller på att bli normal. ;) (Vad nu normal är?)

Sitter iallafall och äter frukost nu, har fixat iordning matlåtan så sedan saknas det bara att jag får ordning på mig själv också. Jobb 11 - 16 är det som väntar mig. Hoppas på mer folk? Ikväll sedan blir det att bege sig ut till Dalarö och träffa åtminstonde Ida och Sunne m.f(?). Ska förtära lite alkoholhaltiga drycker och släppa loss en aning. Blir dock en relativt lugn tillställning och tidig hemgång pga. att bussarna från lantisstället slutar gå tidigt. ;D

Ha en bra dag!

Du faller ...

Du blir förälskad, du blir kär, och du älskar.
Jag tror på kärleken, kanske inte som i sagorna, men nästan iallafall.

Ytterligare en födelsedag!

I onsdags fyllde mormor år, igår hade morfar (eller kanske skulle säga skulle ha?) födelsedag och idag är det brorsans tur. Grattis! Ikväll blir det att fira honom med mat och dricka och lite besök från släkt och vänner. :) I och med att det blir en del mat som ska göras blir nog gympasset för dagen lidande, men shit happens?  Han ändå ta en morgonpromenad på liiite mer än en timme innan vi väckte honom nyligen. :) Så nu sitter jag och slevar i mig frukost bestående av verumfilm med frysta bär i samt lite müsli och en äggvita. Strax blir det duschen så man är redo att möta en ny arbetsdag!

Hoppas dagen blir till förnöjsamhet, broder. ;)


Brorsan och jag @ min student. :)

Hej och hå,

Nu kör vi på! Dags att svida om inför ett kommande gympass. Ska bli roligt trots att det är ben som står på schemat. :)


Var förresten förbi Åhlens och lämnade tillbaka en väska som pajjade efter en gångs användning. Köpte den på Gotland under semestern så var osäker på om jag skulle få lämna tillbaka den, men jag fick t.o.m. pengarna tillbaka. Se där! Snälla människor finns det tydligen. ;)


För idag är det din födelsedag.

Grattis morfar! ... idag skulle du ha blivit ett år äldre.
Det är en svindlande tanke, att kanske vet du om att vi tänker på dig, men bara kanske.


"Har du spillt sylt på fingrarna?"


Snarare underskattat.

Det bara är så, jag älskar det. Träning är inte överskattat någonstans ...
Idag flöt jag nog fram längst gatorna under morgonpromenaden. ;) Och i eftermiddag väntar ett härligt? benpass på mig!

"Lär dig uppskatta träning och vad den i gengäld ger tillbaka".


Ja må hon leva ...

För idag är det min mormors födelsedag.
GRATTIS mormor! :)


"Solen skiner och jag är glad".

Nymatad med frukost bestående av två äggvitor, samt en tallrik verumfil med lite müsli och havreringar och ett glas vatten. En välsmakande frukost efter min morgonpromenad som idag flöt på galant! :) Gick lite mer än en timme i solskenet och ibland känns det sådär löjligt enkelt att pina på, trots få timmars sömn ... Och jag klagar då inte!

Dagar som dessa känns ibland lite jobbiga att jobba, då solen skiner och det är 17,4 grader varmt 08:30 på morgonen ungefär, men som jag sa till min jobbarkompis; "Det blir inte bättre av att jag klagar, jag får ändå inte vara ute i solen", så jag får vackert jobba mina futtiga timmar på dagen och sedan ska jag njuta allt jag kan av solen och min egentid under promenaden efter jobbet. Dock börjar jag blekna så jag får nog allt besöka solariumet snart ... :D

"Det känns bra nu!"


Busstrejken är över ...

och jag får en timmes extra sömn. Den tackar jag för! :)

Ska krypa ner under täcket nu, med mina nybadade och insmorda fötter som fått en lätt nyans av rosa/orange på tånaglarna. Innan jag somnar tänkte jag läsa ett par sidor ur "kärleksbarnet" som jag förövrigt tycker är en bra bok. Lite känslan av "jag vill veta mer", så du måste ta fram den titt som tätt. Inte den känslan jag fick av att läsa "Så dumt" skriven av Mia Törnblom direkt, den var faktiskt en besvikelse.

Imorgon väntar mig två härliga promenader! Min sedvanliga morgonpromenad, och sedan skippar jag gymmet då det blir stressigt att ta sig fram och tillbaka och på det få till ett bra pass, då kör jag en timmes promenad istället innan jag ska över till mormor och gratta henne. :)

Natti!


(Godnatt önskar även en av borås djurparks gullegrisar ...)


Och svetten rann ...

Vilken förlösande känsla, vilket lyckorus, vilken glädje.

Jag var glad på gymmet, jag skrattade, jag mådde bra och jag njöt av att känna svetten rinna. Varför gör man om samma misstag flera gånger? Jag vet ju att jag mår mycket bättre när jag lever mitt liv såhär, med små inslag av "det förbjudna", och inte tvärtom.

Gymmet is the shit!


Idag är en bra dag.

Jag gillar lediga dagar. Nu menar jag inte en ledig dag när allt är planerat och du har fullt upp, utan en ledig dag med något trevligt och resten är öppet, du gör vad du känner för. Idag har varit en sådan dag. :)

Vaknade upp hos Mikaela där jag gjorde mig iordning och när hon åkte till jobbet åkte jag hemåt för att ta en lunch med mamma och pappa. Därefter tog jag det lugnt och nu kom jag nyss hem från en promenad i solskenet. Blev nog en dryg timme, varmt ... och skönt. Ska slaffsa i mig lite mat nu, det får bli äggvitor, pasta och tonfisk sedan kallar gymmet. Är så sjukt sugen!

Jag är positiv idag, angående det mesta, men framför allt vad gäller träningen, idag är en bra dag!

Carlos Gaete - drömdebuten i Hammarby!



Från Haningealliansen till HTFF, till Hammarbys a-trupp.
I sin debut bjuder killen på en klockren volleyträff och slår in 2-1 till bajen, "drömmen" som han själv uttrycke det.
Det känns lite tufft att man faktiskt "känner" grabben, är jag töntig? :D
GO CARLOS!

1 timme och 10 minuter.

Det blev den långa rundan imorse också, fast idag tillsammans med mamma. Efter gårdagens intag av godis och läsk var magen förbaskat ... tung, och som vanligt ska den vara jobbig och kännas som en uppblåst spärrballong! Nu såhär efter promenaden känns det dock mycket bättre, men den gör fortfarande "ont". Jag får nog leva med det. :)

Sitter och äter frukost nu, sedan blir det att göra sig iordning och packa ner lite nödvändigheter inför kvällen som kommer. Ska bli riktigt mysigt att äta tacos, smaska gott och se på film och snacka skit med Mikaela. För att slippa åka hem ensam i natten bjuds det dessutom på en övernattning.

Ska vi se på skräckfilm så vi blir rädda och inte kan somna sedan? ;D


"Sluter ögonen ..."

verkligheten får vänta.

Det blev lite godis och läsk framför en film med bror Billy och "plastbror" Jimmy ikväll. Det var trevligt, dåligt med godis men jag blev nog inte tjockare ikväll, så jag är lugn. Blir myskväll imorgon också, fast då med Mikaela, därefter ska jag nog kunna sköta mig bättre och förhoppningsvis få ha ett bra mående och kunna träna duktigt. :)

Sleep tight!

...

Inget gym idag heller. Jag är trött och har huvudvärk ... Typiskt!

Den långa vändan.

Idag blev det den långa vändan under morgonpromenaden. Den tog ungefär 1 h och 10 minuter och var välbehövlig. :) Längtar redan till gymmet i eftermiddag ...

Har stoppat i mig lite frukost efter rundan också, en tallrik verum med müsli och två äggvitor, samt lite melon och vatten, och nu blir det till att göra sig vacker inför jobbet. Tur som jag har får jag skjuts av mamma idag också, det jobbigaste är bara att jag så lätt somnar i bilen ... så kommer man fram lagom "pigg" och glad. :D


"För jag trivs bättre så"

"En bild säger mer än tusen ord".


God natt!

Då tänkte jag släcka lampan så jag är pigg och redo för en ny dag imorgon! Nog för att denna dag har varit väldigt slapp, men sömn behöver man alltid ... :)

Morgonpromenad och muskelpump på gymmet är det som gäller imorgon (+ lite jobb däremellan). Skönt skall det bli!

"Träning är en del av mig, en del av den jag valt att bli":


Vid havet ...


En stund till för att bara njuta.

För mycket av det goda ..

är inte det bästa ...

Mina dagar i Borås var jättesköna. Jag hade tur med vädret, trevligt sällskap, "utflykter", god mat och andra påhitt, men den "goda maten" och allt godis blev för mycket för min kropp. Fy så dåligt jag mådde i magen igår! Ont gjorde den ... Uppblåst var den ... Nu är det jag som skärper mig!

Var ute och gick imorse, skrapade nog ihop 50 - 55 minuter vilket var uppfriskande! Och nu valde jag att bara äta verumfil med linfrön och cashewnötter samt två äggvitor till frukost, magen vill inte ha mer. Stoppar i mig lite kycklingfilé och sallad på jobbet innan jag går in i butiken sedan. :)

"Även om jag sagt att jag ska släppa på tyglarna ibland behöver jag ju inte ta det till dess yttersta gräns".



Pinoccio, ett måste i Borås!



Då är man hemma från boråstrippen. Har haft ett par fina dagar där med kulturstros blandat med apor och adam tensta.
En av deras stoltheter, Pinoccio! Jag gillade honom iallafall. :)

:)



Njut av dagen!
Nu beger jag mig iväg, och jag ska njuta av varje sekund!


Så var det onsdag ...

och jag får äntligen komma iväg från Stockholm stad. Inte för att jag misstrivs här men det är alltid uppiggande att få komma iväg och se annan natur och andra människor. :)

Var nyligen ute på en morgonrunda, bara dryga 45 minuter men den var lika uppfriskande för det. Har hunnit med och fixa lite matsäck till resan också och nu äter jag fullkornspasta och köttfärssås, 07:50 på morgonen. Ingen standardfrukost direkt men lika gott för det. ;) Får ingen riktig mat förrän ikväll så jag kände att jag kunde ta den till frukost istället.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för avfärd. Lånar med mig brorsans kamera så kanske jag kan få till lite roliga bilder som kan få pryda bloggen. Det ser ju så tråkigt ut när det bara är text. :D


Pussochkram!


"Rubrik saknas ..."

Fick till ett bra gympass ikväll! Svetten rann och idag trängde endorfinkicken i kroppen bort all trötthet som en gång funnits. Sjukt bra känsla! :) Träning när den är som bäst.

Iallafall, kvällen har varit lugn och skön. :) Fick till mitt fotbad, samt nagelmålning. Nu är de även insmorda vilket är en mysig känsla. (Varför är det förresten många som missar att ta hand om sina fötter? De är minst lika viktiga som hår och smink). Fixade till naglarna på händerna också, får hålla mig till fredag då jag ska tillbaka till Johanna och göra om dem. :) Blir ganska ofta, men man vill ju hålla dem fina!

Packningen gick sådär, jag kan aldrig bestämma mig vad jag vill ha med, men till största del åkte "slackerskläder" med, endast en festklänning och två "fina kjolar" fick åka ner i väskan, man vet ju aldrig vad som sker och vad humöret bjuder på. ;) Dock är det tänkt att vi ska ha en myskväll med film och godis istället för en utekväll, det tillåter ändå inte plånboken? haha

Nu kallar tandborsten och sedan ska lampan släckas. Ska hinna med en morgonpromenad innan den sista packningen inför resan imorgon. Jag längtar!

Vad vore grosshandlarn utan mig?

När jag kommer hem från min hurtiga morgonpromenad ropar brorsan att de ringt från Drottninggatan och sökt mig. Såklart de behövde hjälp med personal? "Snäll" som man är ställde jag upp och begav mig in till stan efter en frukost och dusch. Hur skulle de klara sig? ;) Skämt och sido, det var roligt. Trevligt med en annan butik och andra arbetskollegor. Det gör jag gärna om!

Mina planer förstördes inte för det :) Han med promenaden och efter middagen ska jag bege mig iväg till gymmet och jobba på kroppen lite, därefter får jag packa och ta hand om fossingarna och även måla om naglarna på händerna också. Måste ju vara fin när man ska iväg. ;)

"Det är viktigt att vara mån om andra, men minst lika viktigt att vara mån om sig själv"


Dags att samla krafter.

Slött, kan nog sammanfatta dagen med det ordet (om man bortser från gymmet under 2 h under dagen), men vad har jag annars gjort för nytta?

Gick upp 11:40 och när jag kom hem från gymmet vid 16:30 åt jag mat och duschade innan jag la mig i sängen för att kolla på Forest gump, som förövrigt är en grym film! Tom hanks ska ha all credit för rollen, enastående! Pga. en påträngande trötthet somnade jag ett tag, tills pappa kommer in i rummet och lyfter bort kudden som tydligen låg på mitt huvud, istället för mitt huvud på kudden? Han iallafall se det underbara slutet. :)

Fick i mig lite vattenmelon sedan la jag mig i sängen igen, och den har varvats med CSI och fotbollskväll. Okej, ibland är det tillåtet att vara slö, men jag måste säga att jag inte diggar att vara som en urvriden disktrasa, bara gå omkring och glida med.

Imorgon blir det iallafall som tidigare sagt ett bättre gympass :) Ska se till att vakna av väckarklockan också så jag hinner med en morgonpromenad innan, och därefter blir det att packa lite inför min minitrip till Borås. Ska bli trevligt att komma iväg, om det så bara är för ett par dagar. :) Kvällen hade jag tänkt spendera med film, och fotvård. Här ska fötterna få njuta av ett fotbad, nagelmålning och insmorning. De ska också må bra!


Nu är det dags att samla krafter. Natti!


Kärleken lever.

Du lyfter mig upp
Din blick för mig mot högre höjder
Dina andetag när jag vilar mot din axel
De ger mig trygghet

Jag ler när jag ser på dig
För att du valt mig
För att jag får älska dig
För att du får mig att känna mig hel
Vacker och älskvärd

Kärleken lever
I dig
I mig
Inom oss

Tillsammans är vi världen.



Det är inte roligt alla gånger.

Det var inte roligt att träna idag, punkt slut. Jag är trött, att lägga sig sent och gå upp sent är helt enkelt inte bra.
      Genomförde iallafall ett hyffsat pass, men körde lite mindre på varje övning och muskelgrupp för att hinna med lite fler delar. Avslutade ändå med 30 minuter på trampen, så jag är nöjd. Det viktigaste är att röra på fläsket. ;)

Imorgon väntar; Biceps, triceps, bak/framsida lår och ev. lite bröst. Då tar jag nya tag!

11:40.

"Haha, men Emma då, ligger du här?" 11:40 kommer mormor in i rummet och börjar skratta lätt för att jag ligger i sängen, fortfarande ... Jag ogillar att mina "planer" förändras men lugnade ner mig rätt fort då jag insåg att jag sovit ända till 11:40, när gjorde jag det sist? Säkert över ett år sedan, om inte mer, jag tar mig ju aldrig tid till det, dumt nog.

Nog om sovning :) Har fått i mig en ordentlig frukost nu med ägg och en stor! tallrik med fil/yoghurt och diverse "flingsorter" så jag är mätt och belåten. Nu blir det att hoppa in i duschen och göra mig duglig för att bege mig iväg till the gym! Ska spendera en del kvalitetstid där idag, ska träna länge ... :) Ska peta in rygg, axlar, traps, mage och vader på schemat, samt ett avslut på trampen. Blir kanske bara idag och imorgon som jag hinner träna så då får man använda tiden man har på bästa sätt!

"Vad som är viktigt för dig, är viktigt för andra.
De som bryr sig vill att du ska må bra, och det inkluderar dina intressen".

Tacos, glass och singstar!

Kvällen igår blev riktigt lyckad tillsammans med tjejerna. Jag och Ida åkte tillsammans från kurvan medans Rocky valde att ta egen bil från stan. Strax innan åtta var alla på plats och trevligheterna kunde börja. :)

Söta Sunne hade varit huslig och fixat både jordgubbar och mörk chocklad. Susanne gjorde även (i princip på helt egen hand) tacos som satt fint i kistan. Ni som inte känner Susanne (hennes smeknamn Sunne kan slippas från förklaring, haha) skall veta att bruden kokade upp mjölk i vattenkokaren, då borde ni få en uppfattning om hur strålande hon är i köket?! :D
     Medans alla glupskade i sig som svulta grisar pratade vi killar, sex och ... ja, det var nog det. Efterrätten blev jordgubbarna tillsammans med krossad chocklad, vaniljglass och lite annat smått. Att kvällen avslutades med singstar var nästan en självklarhet? Jag och Rocky kom nog på att vi är schlagettöntar då vi tjatade om att få sätta på den skivan ett tag och till slut gav de med sig ... :) Men håll med om att schlaget oftast är enkelt att sjunga? Vem kan inte främling med Carola tex.? :D


         
   
  

(observera Sunnes sneblick mot Rocky, men jag lovar, vi tycker om varandra!)

Hurtbulle.

Snäll mamma som man har skjutsar hon mig till jobbet idag, därför fick jag också en timmes extra sovmorgon så jag behövde inte kliva upp förrän 7 imorse. :) Då tog jag mig en 50 minuter lång morgonpromenad i solskenet. Klockan var 7 och jag bar bara shorts och t-shirts, helt underbart! Måste ju hålla kroppen i rätt bra trim ändå, nu när jag ska iväg och tatuera mig om 25 ... dagar! :D Längtarlängtar!
    
Appråpå hurtbulle så åt jag en fruktrik frukost idag! Igårkväll gjorde mamma nämligen en sallad på mellon och jordgubb som det blev över av, så det smaskade jag nöjt i mig imorse igen. Smaskade även i mig två äggvitor, en tallrik verum och ett glas söderte. Läskigt nyttig morgon?! ;D haha

Från träning och mat till trevligt besök, efter jobbet idag ska jag, Ida och Rocky åka iväg till Sunne och fira gullefjunet som fyller år idag. Ska bli trevligt att ses allihopa igen. :)


Grattis gullefjun!

Framtiden ligger i dina händer.

Det är inget du kan sätta ett finger på

Inuti dig finns den bara

känslan av att kunna skapa


I hela mitt liv har jag trott på ödet

Att allt är förutbestämt

Att allt har en mening

Till viss del gör jag det fortfarande

Men jag har insett en sak


Du har givits ett liv

En kropp

Ett sinne

Och en möjlighet att skapa


Ödet ligger i dina händer

Du har själv möjligheten att påverka morgondagen

Du skulle kunna välja att bara flyta med

Strunta i det faktum att du är din lyckas smed

Men det är först när du inser

När du väljer det själv

Det är då du förstår vad det är att leva


En ängel hos mig.

"Förr så var jag alltid på väg.
Jag försökte fånga en dröm.
Och jag trodde jag visste vad jag ville ha.
Du har väckt mig ur min sömn.

Plötsligt var världen helt ny.
Allt stannade upp när du kom.
Och jag såg dig och jag visste av hela min själ
att nu börjar allting om.

Himlen måste sakna en ängel
för en finns här hos mig
Han vilar i min famn.
Himlen måste sakna en ängel.
Han ligger tätt intill mig,
så tryggt på min arm.
Kan det vara sant att jag får älska dig?
En av himlens änglar har landat här hos mig.

Gryningsljuset smyger sig in.
Finner ro i ditt andetag.
Och jag inser med ens
att jag väntat en evighet just på denna dag.

Plötsligt slår du upp dina blå.
Styrkan i din blick gör mig svag.
Men helt utan att döma ser du på mig.
Och så börjar våran dag. "



(Texten är kopierad)


Att må bra.

Det är värt att missa ett gympass för att få vara social och ha trevligt, gymmet är inte allt. Dessutom är livet på en annan nivå under sommaren, människor lever upp på ett helt annat sätt. :) Den seriösare Emma får komma fram när värmen börjar tyna bort, men tills vidare unnar jag mig gärna en efterrätt och drink (mellan promenaderna och gympassen) för att det ger glädje till själen!

"En balans av det goda från olika håll är hemligheten".

Grönvita bröder!

På måndag blir det kanske ett kärt återseende med söderstadion och våra grönvita bröder!
Hoppas det finns biljetter kvar i klacken, då ska det skrikas lite (eller mycket?)!




Fredag!

Och ytterligare några arbetstimmar. Längtar till nästa vecka då jag är ledig i hela 5 dagar i sträck! :D Ska dessutom bli skönt att komma iväg till Borås och besöka min vän Emanuel, få se lite annat och ladda batterierna. Det är något man har kommit att uppskatta än mer på senaste, lediga dagar! Även om jag inte jobbar så långa dagar så jobbar jag många dagar i sträck och då är varje ledig dag überskön. :)

Arbete var det idag då, en fredag med busstrejk. Har blivit lite lugnare i butiken, säkert mycket pga. strejken, så det ska bli intressant att se vad vi erbjuds idag. Efter jobbet får jag se vad som sker, funderar på att ta en promenad innan middagen och så är jag sugen på att sola, men det beror på om jag ska träffa Josefine eller inte, om inte blir det nog som "planerat" + att fötterna ska få sig ett skönt fotbad. De behöver lite lyx ibland också!


"Egentid är guld värd".

Sömn gör susen.

Är väldigt mycket piggare just nu än tidigare mornar, sömn gör verkligen susen! Har lagt mig i hyffsad tid de senaste dagarna och igår somnade jag innan 23 (+ att jag sov 3 ½ timme mellan 13:30 - 17:00) så ögonlocken hänger inte nere vid hakan nu på morgonen. Skön känsla!

Efter min morgonpromenad sitter jag nu och smaskar lite frukost sedan blir det att duscha och sätta på sig något varmvänligt så man slipper svettas sönder på IKEA-bussen, det är rena rama bastun inuti. Hört talans om AC? Nästintill olidligt ... Men det är mitt alternativ just nu om jag inte vill ta t-banan från centralen till skärholmen och sedan gå från skärholmen. Valet är ganska enkelt ... :)

Efter jobbet blir det att skynda sig hem så fort som möjligt för att komma iväg till gymmet. Ikväll får musklerna vila lite och istället ska hjärtat få pumpa blod som aldrig förr, (det låter bra iallafall). Ska köra igenom någon form av konditionspass på gymmet för att bränna lite fettceller och svettas bort 1 eller 2 kg. Wish me luck!


27 jävla dagar kvar ...

Fantastic four?

  

Kunde jag ha varit mindre töntig?
Iallafall, på lördag får jag träffa er igen tjejer, för då är det söta Sunnes födelsedag!
Är glad att vi har en "sund" relation till varandra och att vi fortsätter höras av och ses. :) Som Susanne säger, vi hörs inte varje dag men det kanske är just det som är den lyckade ingrediensen i vårat "förhållande"? ;p

Jag vill också vara i Göteborg med er! :(

"Du kan försöka hur mycket du vill".

Ibland får jag en känsla av att människor inte är lyckliga fastän de säger sig vara det, bara för att man "ska" vara det. Vi ska vara självsäkra, vi ska bära på en god självkänsla och tro på oss själva även om du får skit kastat i ansiktet på dig, klart som fan att det inte alltid är lätt, men inget blir bättre av att låtsas.

Det blir ett försök i att hävda sig, försöka duga till, le och se lycklig ut. Känner du igen dig?
Vi är inte mer än människor. det är okej att vara svag ibland.

30:e Juli

Herregud, jag ska behöva vänta ända till 30:e Juli för att få göra min tatuering, trodde verkligen inte att tiderna var så uppbokade såhär på sommaren. Har folk inte semester och vill steka i solen? Tydligen inte :) Nu hinner jag iallafall längta ihjäl mig!

Du skulle vilja vara så mycket mer.

För allt du inte är
För allt du skulle vilja vara
För allt du aldrig kommer att bli.

Du är förlorad.



Tiden lär.

"Vi lär av våra misstag".

Tatuering, igen!

Imorgon ska jag åka till Sundbyberg och boka en ny tid hos tatueraren! Hoppas jag får tid inom kort, är riktigt sugen på att få min sötnos fäst på höger sida runt höftbenstrakten. :) 



(Ta bort den enkla noten längst upp till vänster så får ni de jag vill ha och hur jag vill att de ska sitta, dock i ett lite större format).


Pussy cat dolls - I don't need a man



Lite "girlpower" för ledsna själar där ute. Tro på dig själv!

Busstrejk.

Tisdag morgon, busstrejk i landet. Ska bli intressant till vilken nytta i efterhand ... Hur blev det inte efter vårdstrejken? Vi lever i ett land som försöker lösa problem på bästa möjliga sätt, not? Jag borde väl vara glad som ändå kan ta mig till jobbet till skillnad från andra stackare, eller för folk som inte kan komma till sjukhuset osv. Det är rena vansinnet. Blir iallafall att resa hemifrån 2 ½ timme innan jobbet börjar, det tycker jag är skitroligt!

Nog med gnäll ... Gympasset igår var grymt! Känns som att jag har landat på en "lagom" nivå vad gäller träning och mat. Är inte sådär manisk som jag varit, det är skönt att känna sig kunna njuta av andra saker också och inte bara tänka på "är det minsta möjliga kolhydrater i detta nu? Fika? nej det går ju inte, det är ju onyttigt", lagom är ordet!
       Appråpå träning så blev jag mäkta förvånad när jag såg en kille på gymmet igår, det tog ett tag för mig att inse att det var "killen med hullet på magen" som nu blivit grymt deffad med en muskulatur som heter duga. Inte sådär stor stor, utan vältränad och muskulös fast i en lagom stor volym. Grymt jobbat! Snacka om disciplin ...

Min egen träning ikväll får lida, ska över till Johanna och fixa om mina naglarna. (Han ändå gå en promenad innan frukosten). Det är löjligt roligt att vara tjej ibland. ;) Beroende på hur sent det blir så kanske jag går ut och går, eller så sattsar jag på en solning innan fixningen av naglarna, allt beroende på dumtrafiken, är ändå ledig imorgon så då har jag tid att båda gå en lång morgonpromenad och ta mig en svettigt pass på gymmet!


"Lagom är ibland det bästa".



 


RSS 2.0