Gotland <3

Jag älskar Gotland. Varenda gång jag är här känner jag dagen innan hemresa, "jag vill inte åka hem". Nu har jag sagt mitt.

Utekvällen igår på Burmeister med Afrojack och i sällskap sweet-people var förövrigt grym. Tror till och med förkylningen känns liiiiite bättre idag, tröttheten och hesheten beror inte bara på en sak. :)


Gotland! :)

Om ett par timmar åker färjan mot Gotland! Tråkigt nog verkar vädret inte bli det bästa .. Jag får försöka se det positivt, mina snygga gummistövlar kan komma att behövas. :D Oavsett vädret känner jag att Gotland får mig att må bra och denna vecka kommer att bringa gott mående!

På återseende!


Träning <3!

Varje övning, varje set och varje reps blev idag att kämpa igenom, men satan vad skönt det känns efteråt! Träning är glädje! Körde igenom rygg och biceps, och därpå lite lätt triceps och mage bara för att. Sista passet idag innan jag far över till Gotland imorgon i en vecka. :) Vila från gym dessa dagar med andra ord, men räkna med en del morgonpromenader för att hålla igång!Dagsformen 25/7 - 10

Grattis morfar!

Hoppas du har det bra vart du än är. :)


Darin - Lovekiller. <3


Darin - Lovekiller. <3
Brabrabra! Ville bara påpeka att den är lyssningsvärd!


Ibland tänker jag varför? Vad var det som gjorde det? Oftast finner jag inget svar att ta på.

Värme, på gott och ont :)

Vilken värme Sverige bjuder på! Det är inte det att jag inte tycker om värme, men allt i "för stor mängd" kan bli för mycket ibland. Jobbet är hemskt när det blir denna tryckande värme, och folk orkar ju knappt pröva kläder när det bara blir klibbigt och dant. Hade jag haft semester hade jag dock inte sagt nej tack en sekund :) Kommer bli något ledsen om vädret är dåligt v.30 när jag åker till Gotland!

Jobb 12 - 18 idag iallafall och sedan veckans sista gympass då resten av veckan bjuder på annat mys. Ser till att ta några morgonpromenader och vara duktig med maten så är det lugnt. Det blir inga 5 - 6 gympass i veckan som under vintern, nu finns det annat mys man vill göra istället. :)

En bra-glad-dag!

Idag är jag glad, för idag är det fredag och sista arbetsdagen innan en ledig helg! Enligt tidningarna så ska vädret bli toppen och då vill inte jag missa en dag på stranden. :) Ska bara umgås med en vän och ha det mysigt i sommarvädret!

Förövrigt har träningen gått segt denna vecka, antagligen pga värmen. Varenda jäkla dag när jag går hem från jobbet är jag trött och har huvudvärk pga. den unkna luften och värmen i butiken. Med lite kaffe i kroppen lyckades jag dock igår med ett riktigt bra benpass som var behövligt för självförtroendet. Det mesta sitter i psyket, det handlar om att bestämma sig för att "nu ger du dig fan inte förrän du är helt slut".

"Jag litar på magkänslan, den brukar ha rätt".


Sommarnytt i garderoben.

Linne från H&M och jeansshorts från BikBok.


Armyinspirerad kjol från Åhlens.

 

Tre "till-sommaren-vill-jag-ha-plagg" som kommer att användas flitigt.

:)


Som ett barn i en godisaffär.

Barnsligt roligt! Hade inte varit på grönan på flera år innan igår, varför?! Ibland kände jag mig som ett barn i en godisaffär, helt sprallig i kroppen. Att jag vågade mig på alla attraktioner jag inte vågat förut (eller varit livrädd för) är ett under, även om jag hade en näradödenupplevelse under insaine-resan. Den var fan inte rolig! Extreme dock var en höjdare! Bergochdalbanan var också sweet! Vädret var grymt (men lite svettigt) och på kvällen när Legendaren John Fogerty entrade scen var grönan smockad vid stora scenen. Härligt att lyssna på, men varmt och efter en dag var man lagom mör i benen. :)

Och så han man såklart med ett par soltimmar innan man begav sig in, för att bättra på brännan lite. ;) Som det ser ut nu blir det sol och bad imorgon då det enligt tidningen ska bli 25 - 30 grader varmt :) Idag jobbar jag tyvärr 11 - 14 och därefter ska jag fixa till min risboll till hår. Bjuds dock på grill och mys ikväll då söta Sunne ska firas lite ute på Dalarö. :)

"Sommaren är till för att njutas av".

RSS 2.0