Vad nu?

Bedrövlig uppdatering från min sida, men jag har inte haft någon som helst lusst att "blogga". Tur att det är julafton om 2 dagar, då ska jag få åka iväg och mysa ute i skogen. Jag har haft en taskig period nu, där jag och min kropp inte riktigt har kommit överrens, tror bloggtorkan kan vara en konsekvens av detta, men jag ska ta tag i det där också.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka hem till min älskling. För varje dag som går tycker jag mer och mer om honom. Det här är på riktigt!


Smärta, en form av njutning?

"Du tål smärta bra". Måste man bita ihop så måste man. Om jag tål smärta bra? Nja, jag vet inte, jag vet bara att igår gjorde det ont, riktigt jävla ont! Det var 4 lååånga och definitivt jobbiga timmar. Idag är jag glad, för idag och för all framtid framöver har jag en underbart fin (och snygg) tatuering som en helt grym kille gjort. Har tyvärr inte fixat bild ännu men det kommer. :)

Från det ena till det andra så vann ju Kevin Idol ikväll. Den killen är helt otrolig, men det är Alice också, så det bjöds på (enligt mig) en av de bästa finalerna hittills!


Natti natti.


"Ska man vara fin får man lida pin".

Imorgon ska jag åter till studion och låta Jerry slutföra sitt verk (min tatuering alltså), hehe. Jag både längtar och inte längtar. Det kommer göra ont, väldigt ont ... men det kommer bli nice, riktigt nice när den är klar! :D

Egyptiska presenter.
Sjalar önskade jag mig, sjalar fick jag.
Lite "plåster på såren" för att jag inte fick spendera en varm (och skön) vecka med Andreas och hans familj i Egypten nyligen. :)

Citerat Britney Spears.

"If I really love somebody, I really love somebody, and I want to be around them all the time.
 It's the best feeling".


Nya kläder? Ny kropp?

Ibland undrar jag om det är mig det är fel på, eller är det kanske kläderna? Hur många klädesplagg prövar jag inte som rent ut sagt sitter som skit? Eller än värre, som jag inte ens får på mig. Jag är inte tjock! Jag hatar grejen med att tjejer ska vara smala i den bemärkelsen att vara raka, men det är kanske det enda sättet att få på sig kläderna, att bli "så". Lite bredare rygg, lite bredare axlar och en axellös tight klänning, vips så ser jag ut som en uppstoppad julgris.

Jag vill inte, jag gillar min kropp och dess former, men det är skittrist att se ut som ett fån i så mycket fina kläder ...


"Om du inte helan tar, du heller inte halvan får ..."

Det var en toppenlyckad kväll igår med god mat, snapsar och superbt sällskap! Bortom jobbets väggar blir stämningen kanon. Att sedan få komma hem till världens bästa Andreas gjorde bara kvällen ännu bättre. Som pricken över i:et som man brukar säga.

Idag är man trött och ett gympass är nog att utesluta såhär dagen efter. Hem och ta det lugnt efter jobbet låter bättre.
:)

Julmiddag med jobbet!

Det blev aldrig något gym igår. Efter jobbet var jag trött och hade huvudvärk. Säkert inget "allvarligt", antagligen pga. irritation på jobbet, men jag valde ändå att avstå. Tog istället det lugnt hemma innan jag åkte till älsk och myste hela kvällen. :)

Idag mår jag fortfarande lite konstigt, känner mig helt slut ... men nu skiter jag i det, för ikväll är det julmiddag med jobbet! :D Ska bli supertrevligt! Det är det alltid när det händer saker med jobbet. Så efter mina jobbtimmar 12 - 16 idag ska jag hem till Mikaela innan vi åker in tillsammans och träffar de andra. Det kommer att bli en kanonkväll! Och så får jag avsluta med att somna i Andreas famn. Kan inte bli bättre. :)

För mig är lycka att få vara din.

"Nu är det du och jag, och det är så det ska vara".

En helt ledig helg, det är inte ofta det.

Då är det måndag igen och en veckas arbete ligger framför mig innan jag får en helt ledig helg. Ska bli superskönt! Var två månader sedan jag hade det sist ... Ska bland annat ha en dag i stan med Andreas. Kolla lite julklappar och äta lunch. :) Och innan dess ska jag ju faktiskt på julbord med jobbet, imorgon! God mat och gott sällskap, hur bra är inte det?!

I eftermiddag väntar något pass på gymmet, förmodligen armar då jag inte vill göra något som kräver vissa rörelser för ryggen. Ska bli skönt, känner mig lite småsvullen efter mycket gott i helgen. Ska ju vara snygg på nyår!


RSS 2.0