Hej snyggingar!

Nu är man en stolt ägare till ett par converse. Sjukt snygga i skinn istället för tyg! Gillar den smala modellen av dem då mina fossingar ser ut som små klumpar i de andra. :)

 

Visar upp mina nya (blåa!) naglar också med hjälp av en jävligt dålig bild. Blev inget av det jag tänkt innan, men jag måste säga att jag gillar det här även om blått inte alltid är "min färg". Lite annorlunda och coolt!


Strumpbyxdebut!

Blir debut för strumpbyxor och stövlar idag. Det känns mysigt. Jag gillar hösten! Skulle vilja införskaffa i en stor mysig halsduk som man kan burra in sig i också. :D

Jobb 10 - 18 idag iallafall, sedan mys framför tv'n bara. Vilar från träningen idag, men om jag känner för det kanske jag tar mig en promenad innan middagen. :)

"Just nu känns saker och ting bra igen!"

I-landsproblem 1.

På fredag ska jag till salongen och göra naglarna vackrare igen. Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska göra med dem! Jag är lite sugen på helsvarta, men jag vet inte ... Är nog klar med att det ska bli ett heltäckande lack iallafall. Ska göra om naglarna en gång till innan egypten och då hade jag planer på att lägga ett beige/rosa lack, men jag kanske ska köra på det denna gång och göra glittertippar till resan istället i någon somrig färg? Vilken i-landsproblem ...

Tycker Rihannas naglar är läckra!

Powerwalk, jag hatar det ordet!

Det blev inget konditionspass på gymmet, det blev en "powerwalk" på 55 minuter istället. (Förövrigt hatar jag det ordet, men ibland låter promenad så mesigt. Jag tar ju i!) Det kändes bra det också. Nu har jag fått 2 dagar att "få igång kroppen" på. Imorgon kör jag igång som vanligt!

Blir slött hemma i soffan med mamma och pappa ikväll. Jag försöker att tänka positivt, men så fort jag kommer hem är det jobbigt som fan. Varför kan inte vi människor ha en på- och avknapp? Det vore ju att förenkla det hela lite.

"Jag tycker om dig, en himla massa".

(Rubrik saknas)

I ett ledset tillstånd tänker man inte alltid logiskt, men måste allt vara så jävla logiskt?

Jobb 10 - 18 idag iallafall. Hoppas det blir lika bra rulle som igår. Därefter ska jag bege mig upp till gymmet för att köra lite lätt kondition. Körde igenom kroppen igår bland vikterna. Snacka om helt färdig man var efter det. 2 veckors "vila" pga. sjukdom gör ju inte kroppen topptrimmad direkt!

-

"Det här är det jobbigaste jag har varit med om".

Jag finner ingen logik, bara ett tomrum. Det kan ju inte vara rätt.
En jävla massa kärlek.

Ett ledset hjärta.

Nu tänker jag mest på allt det bra.

"Det blir bättre till slut". JAG VET! Fan, jag kan inte tänka så nu. Det gör ont inom mig.
Jag älskar dig!

King of pop.

Har lyssnat på Michael Jackson halva morgonen. Han är verkligen "the king of pop"!
Bra, bra, bra, bra, bra!


Godbitar från H&M.

H&M är bra på det där med att göra finfina blusar som är plånboksvänliga!


Sensommar (tidig höst?) <3!

Solen skiner ute. Som i så många dagar nu. Härligt att sommaren inte riktigt vill släppa taget även om hösten har greppet om oss nu. Luften är kyligare och löven börjar ta form. Höstens färger är ju helt otroliga!

Jobb 11 - 16 idag iallafall. Är inte så jättetaggad pga. min fortsatta trötthet i hela kroppen. Och huvudet gör ständigt lite ont (men ingen feber). Nu vill jag bli av med skiten!

Ikväll kommer iallafall tjejer hit och myser med mig. I've been missing you! <3

Frukost är gott.

Erkänn att skålen med yoghurt (lite keso i grunden) och all-bran toppat med lite bär ser apptitligt ut? Efter ett x-antal månader med en ensidig frukost var det här rena lyxen. Jag borde ha lärt mig nu ... Omväxling förnöjer!

En knäckemacka med bredbar leverpastej och saltgurka
En tallrik yougurt + lite keso med all-bran och bär
2 kokta ägg
Ett glas Berocca

Ingen dålig frukost det där inte!

Dagens klädval.

Har fått för mig att bilder nästan går lika bra som text. Jag har ju faktiskt varit lite halvduktig med kameran de senaste dagarna om man jämför med innan. :)

 

Gillar koftan som jag köpte på Gina för ett tag sedan. Handlar sällan kläder där för jag hittar nästan aldrig något som sitter bra på min muskulösa kropp (haha). Dock har denna nog kommit att bli en liten favorit sådär. Lagom mysig, riktigt snygg och inte allt för varm. Väskan som jag lyckades få en höjdarbild på (eller inte) är också en favorit (kommer ej ihåg namnet på butiken). Den är snygg och lite kaxig!

 


Dröm sött.

Nu ska jag släcka lampan och sova. Jag ska krama om min nalle och tänka positivt. Det är jobbigt, men det blir bättre.

Imorgon är jag ledig och det betyder lite sovmorgon innan jag ska bege mig in till stan för att ta den där sprutan mot hepatit A och B inför egyptenresan. Gör det ont? Nej? Jag brukar inte vara känslig för sånt där. 580 riksdaler ska de ha för skiten, men det är klart ... 580 kr är inte mycket om man jämför med helvetet man skulle ha OM man blir sjuk.

God natt på er!

Träning? Vad är det?

Nu är det drygt en vecka sedan jag tränade. Hur roligt låter det? Nu får du (den dumma förkylningen eller vad det nu är) försvinna! Jag vill tillbaka till den normala vardagen! Vilar nog minst 2 dagar till iallafall. Vill inte ropa hej innan jag är framme.

:)

I brist på ord.

Publicerar jag istället en tråkig "dagens". Måste ändå erkänna att jeansen är hur sköna som helst!
(Observera gossedjuren där bakom ... När ska jag bli vuxen?)

.

Tankarna slår knut på varandra.

Varför ska de stå och damma i garderoben för?

Allvarligt .. snart är de dessa snyggingar som måste få komma ut och känna på livet lite. En sketen gång har de fått varit med på äventyr, och ja .. den kvällen var ju väldigt lyckad, så ska vi sattsa på det igen?!

(Fråga mig inte om fötternas val av placering. De får iallafall benen att se snygga ut!)


Lost for words.

My face says what you mean to me when I can't find the words.

Something special.

It takes time, buth I'll never let it go.

En dålig dag att bli hängig på. Dumma kropp!

Idag var en dålig dag för kroppen att betämma sig för att bli hängig. Idag skulle egentligen ha varit en ledig dag, men istället fick jag en heldag (10 - 18) då jag ska hjälpa till så vi kan få ordning på herravdelningen och flytta ner reaavdelningen och få fram höstnyheterna längre fram. Vilken toppendag att vara trött och hängig på! Känner mig tjock i halsen, har huvudvärk (men ingen feber än så länge) och är helt matt i kroppen. Nej, jag ska inte klaga. Jag får en hel del timmar extra och det är jättebra inför resan till egypten. :) Har ingen betald semester så den både kostar under och "efter" då lönen efter blir sämre.

Nu ska jag kila iväg och göra mitt bästa. Ikväll väntar vm-kval och idol! :D Får se om jag vågar kramas så mycket med Andreas. Det är nog han som har "smittat" mig. Fast det är klart .. skadan är redan skedd!

.

Whatever it takes to break this spell

Höstnyheter!



Finfina höstnyheter i Emmas "garderob"!

:D


Dagens.

Det är inte inte varje dag jag bjuder på den.

Jag blev rätt nöjd, så det kanske är därför. Avslappnat, snyggt och "rockigt" på en och samma gång. Dessa kära denimleggings. Alla har dem, alla pratar om dem. Ja, de är sköna! Dock har mina en förmåga att "halka" ner under höften under dagens gång. Finns säkert bättre varianter än Gina tricots .. Har nog inte använt dem sedan i våras. Känns nästan som nya!


Hade det varit tråkigt hade det varit värre.

Det är roligt att jobba. Jag trivs på mitt jobb. Jag trivs med arbetskollegorna och mitt "yrke". Har fått en hel del timmar mer än vad som var tänkt den här veckan, och det är ju bra. Nu känner jag dock att jag är trött. Skulle ha varit ledig men ska hoppa in och jobba 3 timmar extra. Det är få timmar, men satan vad skönt det hade varit med en ledig dag.  :)

Igår sket jag i gymmet, jag var helt slut. Det kändes bra att ta det beslutet. Förut hade jag nog gått och tränat ändå, men det känns inte värt när man vet att man inte kan ge 100, och dessutom tycker kroppen om vila också. Idag ska jag iallafall bege mig dit för ett styrkepass. Axlar och mage låter bra!

Dålig bloggerska.

Jag är det. Dålig på att uppdatera. Dålig på att lägga ut bilder. Dålig på att fånga läsarnas intresse. En dålig bloggerska helt enkelt.

Nu ska jag iallafall kila upp till centrum och lämna tillbaka väskan jag köpte igår. Jag har tänkt och tänkt, och nu kommit på att jag  känner att jag inte har "råd". Tråkigt på en så fin väska, men när jag tänker efter blir den nog inte lika snygg att ha i vinter till vinterjackor som till en snygg klänning och höga klackar. Känns lite smått onödigt då dessutom.

Jobb 11 - 18 idag, sedan konditionsträning på gymmet och därefter mys i soffan med hjärtat framför Entourage. :)

RSS 2.0