Snygghet från BikBok.

Samma dag som jag skulle åka till Gotland sprang jag på en snygging inne på BikBok. I stil med det jag sprungit runt och letat efter (en snygg jeansskjorta tillräckligt lång för att ha till leggings), och med känslan att "nytt är alltid roligt inför semestern" fick den följa med mig hem. Jag kan säga att jag inte ångrat köpet en sekund!


Morgonpromenad i solskenet!

Kände mig halvt tvingad att kliva upp imorse för en morgonpromenad, bland annat för att det var länge sedan och jag varit lat på den fronten och bland annat för att jag stoppade i mig godis till bion igårkväll och kände mig som en fläskpadda. Efter en morgonpromenad kommer kroppen igång och energin fylls på :) Speciellt efter en promenad i morgonsolen. Lovely!

Till min stora besvikelse smakade inte godiset igår som jag trott, och känslan av "fan vad gott!" kom aldrig. Jag som inte ätit godis på länge och sett fram emot godispåsen i biomörkret. Ingen större förlusst dock :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig inför jobbet, efter blir det ett pass på gymmet. :)

Ett vackert smycke som får pryda min hand.

Den stora ringen är min nya kärlek från Gotland.

Inhandlad i en liten butik med medeltidasmycken. <3

 


Examensfest!


I juni väntar en kompis pojkväns examensfest, detta måste självklart firas med en ny klänning.

Klädsel är kavaj (dvs. cocktailklänning för oss tjejer) och någon sådan fin sak har jag inte. För kanonpriset 299 kr hittade jag denna vackra skapelse. Att jag känner mig fin och feminin är det ingen tvekan om!

 

Träningsklädsshoppandet gick sådär som ni ser :) Fick med mig ett nytt träningslinne hem iallafall. De hellånga tightsen blev för långa för mina taxben och gymhandskar såg jag inte en skymt av. Får leta vidare :)

 


Jag älskar min träningsglädje!

Träning. Jag älskar träning. Jag älskar känslan i kroppen under passet. Jag älskar känslan i kroppen efter passet. Benpasset idag gick kanon! Trötta ben, men med en kopp kaffe i kroppen innan tidiga pass orkar man alltid pusha sig själv lite extra! Varje gång jag tittar mig själv i spegeln (speciellt under benpassen) undrar jag när mina ben fick sig lite mer muskler? Inte för att de är stora, men de är inte bara smala som tidigare, nu har de äntligen lite former!

Ska ta mig en dusch nu och sedan pysa upp till centrum. Ska inhandla lite gott och nyttigt inför tjejmyset ikväll och även kika på nya gymhandskar, träningslinne och ev. hellånga tights att ha under mina morgonpromenader. Tights är liksom min grej!

Välkommen strandsäsong!

 

Dagens köp: En bikini från H&M

Hur cool är inte dragkedjan på överdelen? Den är svart, men jag är nöjd ändå :D


Gotland <3

Jag befinner mig på Gotland. Gotland är bra. På Gotland känner jag mig hemma. <3

 

 


Idag ska jag åka båt!

Kryssning tonight! Nu ska jag äntligen få använda tunikan, smyckena och väskan jag inhandlat för detta tillfälle! Känslan av "nytt och snyggt" är grym inför party då självförtroendet blir liiite, liiiite bättre! :)

Nu ska jag svida om till träningskläder och ladda lite inför gymmet. Känslan av en nytränad och stark kropp är inte heller dum! Tar självklart min lila cykel till gymmet som jag tror jag redan fått träningsvär i rumpan av. Är det möjligt?! Så otränad stjärt har jag inte!

:)

Magen mår dåligt idag efter gårdagen, men fyller man år vill man ju äta av alla godsaker som finns även om det då blir liiiite för mycket. Morgonpromenad imorse och runt 11-snåret väntar ett styrkepass på gymmet.

Sweet!


Jag har blivit med en LILA CYKEL! <3


 

Jag är kär .. igen. :)


Kärlek.

Att få fixa naglarna en gång i månaden gör mig lite lyckligare. Det är en materiell lycka men fortfarande en lycka.

Jag känner mig snyggare och kvinnligare. Händer är en vacker kroppsdel och jag tycker om att ta hand om dem lite extra. :) I solljuset glittrar dessutom den aprikosa färgen vackert!

 


Effektiv förmiddag!

Jag vill lägga mig ner och dö.

Upp strax efter 8 (jag undrar om kroppen nu är van vid att gå upp tidigt och inte kan sova länge?) för att äta frukost. Strax efter 10 tog jag cykeln till gymmet för ett benpass där svetten bokstavligt rann om mig. Kom hem strax innan 12 för att fylla på energidepåerna innan storstädning av rummet sattes igång. Jag dammade, rensade, damsög och bytte sängkläder. Nu är jag TRÖTT. Nej, det är inte synd om mig, det är helt normalt att städa, men utan paus efter gymmet tog energin halvslut. Fick nyss i mig en proteindrink på lättkesella, mjölk och fun light. Ge mig en dusch och jag är med i matchen igen!

Det roliga blir ännu roligare!



Att jag under mina 5 år på gymmet aldrig har ägt en sportbh är sjukt. Nu när jag har en älskar jag det! Platta bröst är också bröst :D Och byxorna är jag kär i. Det går inte att förneka att träningen blir lite roligare med nya träningskläder. Varför inte känna sig lite extra snygg på gymmet då och då?! Nu saknas bara lite nya fina träningstoppar (med brottarrygg) då jag tycker de framhäver formen bäst!

Och förresten, min 5-kronors adidas-hood är ju klockren till byxorna! Loppisar kan bjuda på en del bra stuff :) Införskaffades för ett x antal år sedan när gamla fotbollslaget anordnade loppis. Då insåg jag inte snyggheten i den!


Du är den du är och ingen annan.

Varför sträva efter något vi inte kan nå?
Varför vilja vara någon vi inte är?

Du är den du är, det kommer du alltid att vara. Att vilja något annat kommer aldrig att göra dig nöjd. Se till att ta fram det goda i dig själv!

En bra ledig dag.

Morgonträning i all ära, men fan .. styrka är inte det lättaste att köra tidigt på morgonen när matdepån fyllts på endast en gång. Skönt var det iallafall! Körde bröst och triceps samt ett avslut på trampen på 18 minuter. Nu doftar det nybakta muffins hemma och jag är ledig. Vid 4-tiden ska jag möta Andreas för lite presenttitt och sushibuffé. Man skulle kunna kalla det en bra ledig dag!

Långklänning eller inte långklänning?


För en gångs skull har Gina tricot lyckats med något riktigt fint!

299 ynka kronor för denna vackra långklänning. Frågan är, ska man eller ska man inte ha en långklänning? Om skräddaren kan sy upp den ett par cm så jag slipper trampa på den tänker jag ändå behålla den. Jag känner mig vacker i den, nästan som en liten prinsessa.
:)

 

Bortse från usel bildkvalitét och skärpet i midjan.

FINFINFIN! <3


RSS 2.0