Ett beslut fattat.

Det känns bra, läskigt men bra. Jag har tagit ett beslut som förändrar allt, men det är nu som jag har möjligheten att ta den här chansen. Jag har ett mål i livet och det finns inget annat alternativ.

Hejdå SU. En månad blev det bara, men den månaden har givit mig mycket att ta vara på! Nu ger jag mig ut på djupt vatten. :)

Tröttast av oss alla.

Dålig natt. Dålig sömn. Trött Emma idag.

Ibland blir saker och ting inte som man tänkt sig. Man testar sig fram, kommer underfund med vad som är "sin grej" och livet tar sina vändningar. Tenta idag iallafall och det känns än mer sådär när tröttheten är påtaglig. BLÄ!


Gymlördag och tentaplugg.

Sovit som en gris inatt pga. ett fyllesamtal hit och ett fyllesamtal dit, ändå måste jag säga att jag känner mig hyffsat pigg! Har precis slängt i mig en tallrik gröt (med en äggvita i) som jag körde tillsammans med lite mjölk och några cashewnötter och så några skivor kalon på sidan av. Gröt är inte min passion i livet ... men ibland går nyttighet före godhet. ;)

Tänkte dra ett gympass i form av axelslakt och därefter försöka mig på lite intervaller strax efter 10 och sedan pysa över till mormor på fika nu när jag ändå är ledig. Är så sällan där! Därefter blir det plugg, plugg. På gott och ont. ;D

Gjorde ett grymt kap igår förövrigt, som ledde till ett KAP för brorsan också. Köpte jag ett par jeans till ordinarie pris (499 kr i det här fallet - svarta jeans som jag tänkt önska mig) fick brorsan sina grejer till halva priset vilket blev ca: 1250 kr ... Som den snälla systeryster jag är tog jag jeansen, "gav" brorsan rabatten men fick 300 kr betalt på mina jeans och endast drog fram 200 kr själv. En bra deal helt enkelt! För oss båda :)


Pluggeliplugg och träning!

Uppe med tuppen (nästan iallafall) för att komma igång med dagens pluggeliplugg! Har fixat med mina VFU-mål samt kollat igenom anteckningarna från en av föreläsningarna och renskrivit de så de bara är att printa ut tillsammans med alla instuderingsfrågorna. Nästa punkt på plugglistan att pricka av är att läsa röstergonomi-häftet inför morgondagens röstseminarium. Känner för att spara Dahl - språkets enhet och mängfald till sist då det är den tyngsta delen av "dagens-att-göra".

Satsar på häftet närmsta timmen och sedan kör jag en paus och drar till gymmet så jag får pepp och energi inför Dahl! Träning, träning, träning <3! Mina ben är mer eller mindre mörbultade efter tisdagens benpass och efter ett grymt ryggpass igår känner jag av den också, riktigt ordentligt.

Träning är min passion i livet.

Tentaångest.

Jag sa att jag skulle hojta till när den kom, här är den. Fast egentligen ... det är nog inte tentaångest, det är nog mer "språkets arkitektur - grammatik - ångest". Jag kan inte fatta tycke för det, tyvärr. Det är blä! Har säkert ett samband med min svårighet att lära in det också. Det är som ett främande språk.

Måndag = tenta. Tentaplugg-helg! Woho!

<3 till min träning och kärlek från nära och kära!!!


Fredagsmys!

Ikväll är det fredagsmys med tjejerna, tacos och lite gottgott. Sweet! :) Dessförinnan blir det skola, träning och lite lätt plugg.

Nu blir det att packa ner allt som ska med, sedan bums iväg till pendeltåget som går 07:46!

Formbilder i miniformat.Den stora skillnaden mellan att jobba och att plugga (+ jobba).

Plötsligt är all den fritiden som man inte visste vart man skulle göra av borta. Kan inte direkt klaga på brist på aktivitet! Man får se det positivt ;)

Lördag och helg .. egentligen min lediga helg men i och med min lediga söndag förra helgen för att jag skulle kunna åka med på kräftkivan får jag jobba idag istället. Hoppas på mycket att göra och glada kunder så dagen går fort och smärtfritt. :) Väl hemma blir det 1 - 2 timmars plugg innan mys hela kvällen väntar. <3

Vågen visar neråt och träningen går toppen! Har en teori om att vågen visar ca: 1 kg minus pga. att jag slutat äta 1 burk jordnötssmör uppdelad på 3 - 4 dagar som mellis/ vecka. Mycket (GODA!) kalorier där. :D

Plugg, plugg och lite mer plugg! <3

Ibland är det frustrerande att hur mycket man än pluggar så har man minst lika mycket kvar att göra framöver. "Jag vill plugga! Jag vill plugga! Jag vill plugga!" ska funka har det sagts. ;) En del saker är mer intressanta än andra, men rent generellt är det skönt att få aktivera hjärnan igen och känna att jag gör något bra för min framtid. :)

Uteblivet bloggande är ett resultat av skola, plugg, gymma, och mysa med människor som gör livet gott! <3 Om jag tidigare värdesatt gymmet högt må jag göra det ännu mer nu. Efter en dag i skolan är det guld att glida ner till gymmet, släppa tankarna och låta kroppen arbeta fysiskt. Väl hemma igen är jag redo för hjärngymnastik och jag lovar att det alltid går så mycket bättre än utan träning emellan!

Imorgon blir det dock vila och kvällen skall spenderas med vänner och god mat! Brabrabra!

I smile.

Uppdatering har inte legat högst upp på prioriteringslistan. Det har funnits så mycket annat att ta in och bearbeta, och att sedan ta vara på de bra sakerna i livet, de nära och kära som gör en lycklig. <3

Det har redan gått en vecka i skolan och det har inneburit allt från nya synsätt, nya människor att lära känna, kunskap, ord, en annan "livsstil" osv .. Man har nästan slagit knutar i huvudet på en själv med allt tänk om hur saker fungerar, vart man hittar det och hur man ligger i fas men jag är lycklig ändå! Det är nytt och spännande! Nu har jag givit mig in i det här och då är det allt eller inget som gäller. :) I början är alla lite smått förvirrade och det är en tröst i sig att inte vara själv. Allting löser sig till slut. ;)

Var ut en sväng imorse längst gatorna. P.ga. de tidigare mornarna under veckan har jag inte hunnit ta någon "morgonwalk" så jag kände för att passa på. Frukosten blev liiiite godare än vanligt då hungern blev mer påtaglig, och nu sitter jag här redo att fixa mig inför jobb och vänta ut tiden tills bilen tar oss ut till dalarö, där båten i sin tur tar oss till Ornö och en kräftskiva med övernattning! <3 Känns grymt att få komma iväg med sweetpeople och bara ha det bra!


RSS 2.0