Fight for this love.

Cheryl Cole - fight for this love. Spelar den om och om igen. Jag vet inte varför, men den gör mig bara glad!

Har denna vecka genomfört 6 pass på gymmet, varav 2 "förbränningspass", eller cardio om man vill vara lite finare. Känns bra! Förra veckan blev det lika många, kanske 1 för mycket, men det är så roligt just nu och tills kroppen ber mig vila kör jag på så ofta jag kan! Vart denna motivation än har kommit ifrån är jag grymt tacksam för den!

Ikväll väntar vin och trevligheter med tjejerna och ett välbesökt Olearys! Morgondagen är en annan dag. Jag är uppe hela natten om det så blir!

Jag är inte ensam ute på spelplanen.

Det känns bara lite jobbigt just nu, men allt det onda för med sig något gott i slutändan.

Du är den som skapar ditt liv. Du rår inte över andras tankar och tycken, där dessutom alla har olika. Frågan är vilka som är viktiga för dig, vad du står för, vad du känner dig träffad av och att du förstår att allt inte bara handlar om dig.

Himlen är blå och solen skiner. Vi går mot ljusare tider!

Träning <3!

Det går som sagt åt rätt riktning!
Fick till ett tokbra rygg/triceps-pass på gymmet idag! Det var länge sedan som träningen var så rolig och motiverande som nu. :)

Varför kan alla andra men inte jag?Dagsformen i miniatyr. Att få resultat av träning är som att få ett bra betyg på prov.
Man blir alltid lika glad!

Om jag vågar mig bort till gymmet i detta yrväder väntar idag 1 timme på bandet då jag ska sattsa på att pressa kroppen lite mer!

Fredagsmys med tjejerna. <3

Jobb 10 - 18, sedan hem och hoppa in i duschen en snabbis innan myskläder åker på. Därefter bege sig iväg till farsta för att ha fredagsmys med tjejerna. :D Känns skönt med en träningsfri dag där godispåsen får ersätta vikter, där cola får ersätta vatten och gymkläder byts ut mot tights och en stor mysig tröja.

"Jag är otroligt tacksam för de fina människorna i mitt liv som får mig att känna lycka, även de stunder då jag ibland varken vet ut eller in".

En stil för varje humör.


En skön adidaströja, en slapp t-shirt, tighta jeans och converse + uppsatt hår på det.

Vips så har man en bekväm men jävligt snygg stil för härliga dagar!


Rosanaglarärfint!

Var och fick naglarna fixade i måndags.

Ljusrosa, glittriga, tjejiga och helt enkelt hur fina som helst!


Ännu mer pepp!

Tittade mig i spegeln förut. Det hela går åt rätt håll! När man redan är pepp får man ännu mer av att se resultat. :)

Igår körde jag rygg och triceps + 20 min gång på bandet. Idag körde jag igenom ben och jag tillät mig att ta i lite mer än sist! Kom ihåg att tyngre vikter INTE gör dig som tjej till en muskelberg. :) Tonfisk blandat i pasta och spenat blev lunch på det, och nu är jag duschad och fixad, redo att ta en sväng till stan. Var ett tag sedan man gick och strosade där, och vem vet .. man kanske hittar något roligt!

Jagtyckeromersjuktmycket!


Ni är de bästa vännerna man kan ha. <3


Ensådandärbradag.

Vissa dagar sätter man på sig lite kläder, sminkar sig, väljer ut några smycken och känner att idag är en bra dag. Idag är en sådan!

 

Jobb 10 - 18 idag, sedan väntar en sväng på stan med min Sunne. <3


Sömn ÄR viktigt!

Efter en natt med ca: 9 timmars sömn känner jag mig piggare. Nu när träningen är igång är det viktigare än tidigare att försöka få lite fler timmar per natt, även om det alltid inte är lika lätt.

Jag är fixad, magen är mättad och nu sitter jag bara här och tar det lugnt innan jobb kallar 10 - 18 idag. Har varit bortskämd med korta dagar de senaste dagarna, men förhoppningsvis finns det något roligt att pillra med. :) Och ikväll väntar åter gymmet. Bröst och biceps står på schemat! :D (Biceps är som tidigare nämnt en av favoriterna på gymmet). Beroende på hur benen känns tar jag mig kanske en sväng på bandet också. Motivationen är kanon just nu!

"I många fall är du själv din egen största fiende".

Morgonvikt: 54,1 kg.

Egentligen struntar jag lite i vikten, så länge kroppen känns bra. När känslan och vågen visar ungefär detsamma känns det ändå bra. Jag är tillbaka där jag slutade.

Det blev ett blandpass igår då jag återigen körde igenom överkroppen. Nästintill lika jobbigt som sist, men denna gång klarade jag av lite tyngre vikter. :) Det är lustigt vad fort man känner skillnad på kroppen, även om en del såklart bara sitter i huvudet. Vetskapen om att jag gör något nyttigt för kropp och själ påverkar känslan oerhört!

Idag är en ny dag. Det är fredag och det kommer bli en bra sådan! Lite sovmorgon då jag börjar 11, kort arbetsdag väntar och därefter ska jag bege mig upp till gymmet. Blir nog en timme på bandet då flåset bör få jobba lite. :) Kvällen bjudet på mys med tanterna, något gott att förtära iform av mat och dryck. Så kan en bra fredag se ut!

"Magkänslan är din bästa vän".

Stålet är en god vän till mig.

Jag längtar till ikväll. Jag ser fram emot att få svida om till träningskläder och bege mig upp till stålet. Det är en charm i sig, och jag trivs förbaskat bra med den. Har inte bestämt mig för vad jag ska köra, kanske helt enkelt blir ett blandpass idag också, och istället kör igång per muskelgrupp nästa vecka. Får se vad jag känner för helt enkelt. :)

Nu ska jag packa ner lunch och "mellis" och bege mig till jobbet för en heldag.

"Jag tycker om det, därför gör jag det".

Ge mig vår. <3

 

Det var ett tag sedan jag införskaffade vårens sötsaker, men jag blir lika glad när jag tittar på dem för det. De får mig att vänta på något bättre. :)


Med ett leende på läpparna.

Man är helt enkelt glad när man går därifrån. En träff med tjejerna över en fika, en sushi eller något annat, vad som gör mig glad. Det är en bra känsla. För ni finns där, i alla stunder. <3

Idag är en ny dag. Jobb väntar 10 - 18. Vila från gymmet idag, istället blir det mys. Är det inte det ena goda är det, det andra.

"Du ska inte begära något av en annan människa som du själv inte vill ge tillbaka".

En annorlunda kärlek.

Egentligen inte, för jag delar den med många. Sitter här hemma och har precis ätit frukost. Ibland åmar jag mig över värken när jag inte kan sträcka mig som jag vill, men jag gillar det ändå. Denna underbara träningsvärk! När kände jag den senast? Hoppas verkligen på att jag får vara frisk nu! Det är så jäkla roligt och skönt att träna! Överkroppen fick sig en genomkörare igår, idag väntar ben inkl. vader, samt en promenad på bandet om jag orkar. :)

Är förövrigt inne på min 4:e och sista lediga dag inna jag börjar jobba igen. Den ska spenderas på gymmet, ev. hem till en kompis som är nybliven mamma och ikväll blir det iallafall sushi och té hemma hos Rocky med Sunne. Sweet! Jag kanske ska försöka klämma in en solning också? Tror inte jag har solat sedan innan nyår nu, så det vore faktiskt lite skönt i all denna kyla. Någon som kan trolla fram maj kanske?

RSS 2.0