Ta det inte på för stort allvar.

Det finns för- och nackdelar med allt. Ta jobbet som ett exempel. Du jobbar mycket vilket resulterar i pengar, men jobbar man "för mycket" hinner man inte göra av med dem. Sätter du in mig i detta exempel (som för tillfället är väldigt shoppingsugen) så förstår ni slutresultatet. Är ändå glad över att jag fått in ett spartänk i mitt huvud, men man ska fortfarande få unna sig lite medans man kan. :)

Jobb idag igen då. 10 - 18, sedan väntar åter ett kärt besök på gymmet. Tror det är axlarnas tur att arbeta lite (eller mycket!). Slänger ev. in lite mage och ett av avslut på trampen också, beroende på vad jag känner för. Nu när benhinnorna känns helt okej vill jag inte anstränga dem för mycket.

Jag tänker 2 veckor .. ledigt, födelsedag, snart kryssning, därpå snart gotland och efter det firande för mig med härliga människor. Allt detta gör mycket jobb ännu lite lättare. <3

:)

Bloggtorka? Hade en supermysig helg iallafall borta i Gnesta med fint väder. Veckan som var bjöd på strålande träning och kanske liiiiite mer resultat. Snart är sommaren här och jag kan nog komma att vara i min bästa form hittills då. Hur nice är inte det?! :D

2 veckor kvar, sedan väntar 2 veckors ledigt som bjuder på min födelsedag, kryssning, gotland i 5 dagar och party med tjejerna och självfallet träning där emellan. JAG LÄNGTAR! Även fast ingen långtripp blir av så ska jag njuta som tusan utav ledighet och goda ting. :)

Jobb 10 - 18 nu, sedan ett rygg- och bicepspass avslutat med käk och mys framför tv'n. Svenska hollywoodfruar .. Jag kan inte låta bli att tycka de är underhållande!

April 2010.



Dagsformen 23/4 - 2010 efter morgonens promenad. :)

Bruna skönheter från vagabond!


Märke spelar ingen roll för mig, men med 20 % och en slutsumma på inte så mycket mer än Din sko - skor, och med ett par skor rikare som man verkligen tycker är underbara, ja, då är det värt det att lägga några kronor extra. :)

 

Vilka bruna skönheter! :) GE MIG SOMMAR!


Gästspel på sats globen!

Träningen flyter fram, motivationen är på plats och att sköta matbiten är nemas problemas! Igår var jag och gästspelade lite på Sats vid globen med min vän Niklas. Till en början var det lite osäkert då det är nya maskiner som inte känns "som hemma", men efter en övning var jag igång och fick till en bra pass med riktigt god kontakt med ryggen och biceps. :) Var roligt att se lite nya människor, men trots mitt gyms lite halvslitna utseende på sina håll trivs jag som fisken i vattnet där! I-form i mitt <3!

Efter många dagars träning i rad blir det nu en vilodag. Ska passa på att åka iväg och sola innan tjejerna kommer över på lite mys. Själen behöver sitt goda också. :)

Och i helgen blir det mys i Gnesta! En lugn, skön helg .. med förhoppningsvis lite sol. Bara få vara ute i naturen och ladda batterierna tillsammans med trevliga människor. :)

"Boyfriend-fit".

Uppskattande kommentarer ang. mina "nya" byxor igår. Ingen kunde ana att det egentligen var en killbyxa som jag snodde från brorsan då han inte kunde ha dem längre. Det skulle kunna vara en "boyfriend-fit" - modell för tjejer. Hur snygga som helst och hur sköna som helst!


Emma <3 träning!

När träning är roligt, är träning lätt. Utan vilja, inspiriation och glädje kan jag förstå att det är segt att dra sig till gymmet för att genomföra ett pass. Jag har tänkt det flertalet gånger, jag är grymt tacksam för träningsmänniskan jag har inom mig!

Igår blev det som planerat ett armpass på gymmet. Något jag i vanliga fall inte kör, men i och med hur träningen blev förra veckan, så hamnade passen fel och då kändes det som en bra lösning. Armar är ju alltid roligt, så det var ett pass som spred glädje och kändes fort avklarat :) Då jag glömde skorna blev det inget besök på bandet, men jag var ut på en morgonpromenad i morse så det kändes helt okej ändå.

Nu ska jag göra mig vack(rare) och fixa inför jobbet. Sitter faktiskt och ser fram emot kvällens benpass. Träningsvären är väck så de ska få pinas! Överkroppen måste få vila en dag innan det är ryggens tur att få kämpa. :)

Degfri måndag!

Det känns grymt att efter en helg slippa känna sig seg och degig. Träning både lördag och söndag, lyckade pass som idag visar sig genom härlig träningsvärk i lår, rumpa, axlar och mage. <3! Kvällen bjuder på ytterligare ett pass, tror jag sattsar på Armar (Biceps + triceps), och en sväng på bandet om benen tillåter. Det sägs ju dock att det är bra att träna med träningsvärk då den ska "tränas bort". Om det nu stämmer?

Nu väntar duschen innan jobb 10 - 18. Vet att lite varor väntar på mig, en god lunch och förhoppningsvis lite trevliga kunder!

Biomys!

Lagom bekvämt med ett par leggings, linne och en herrskjorta på det.

Vem vill sitta i en biosalong i trånga jeans och våndas?!

 

Nu ska jag ladda en burk med lite vindruvor (och gurka kanske?). Gårdagen fick bli min ätardag så ikväll får det bli ett nyttigare alternativ till godiset. Lite zero på det och jag ska klara biomyset galant utan onödigt socker!

Har förövrigt kommit underfund med att mina lår visst har växt en aning. Tack vare styrketräning har musklerna lyckats blivit lite större!


Jagälskardet!

<3!


Piggare än i förrgår!

Var orolig för en envis förkylning, men idag, två dagar senare känns det genast bättre! Knappt någon snuva kvar och känner mig pigg i kroppen (om man bortser från trötthet pga. kanske lite för lite sömn). Smiter eventuellt upp till gymmet efter jobbet idag beroende på hur det känns. Är så jädrans sugen! :)

Numera är förresten mina naglar härligt intensivt rosa med lite glitterpaljetter på ringfingrarna. Har bilder som ligger och vilar i kameran men jag är för lat just nu för att orka lägga in dem på datorn. De kommer senare! Jag och naglar .. Det skulle vara svårt att känna mig nöjd utan dem. Har hållit på i lite mer än 1 år nu och förstå att jag endast har haft EN! spricka i en nagel. Inte en enda nagel har gått sönder helt. Bra skit det där!

Ytlighet, på gott och ont?

För många är en operation "no big deal", ungefär som att jag tränar för att se snygg ut, bara att de lägger sig under kniven istället. Är det så enkelt? Det är ett ingrepp som alltid innebär en risk. Vi förändrar något som vi själva inte kan göra någonting åt, för att vi helt enkelt är missnöjda. Träning är och andra sidan bra för hälsan, vi kan själva anpassa träningen efter våra mål och där finns även en social aspekt.

Jag vet inte jag .. Vissa tränar för att de är missnöjda med sina kroppar, men att jämföra det med plastikkirurgi är inte helt okej. "Jag är missnöjd med mina tuttar, jag vill att de ska vara större", varför? Tuttarna kan vi inte göra så mycket åt men bra mat och träning kan både göra ditt kvitt överflödigt fett, ge dig en fastare rumpa eller en platt och trimmad mage. Kanske inte enkelt, men skonsamt och hälsosamt för dig och din framtid!

Istället för att rätta till våra "brister", se till våra goda sidor och lyft fram dem. Tyck om dina små bröst för vad de är och jag lovar att andra också kommer att göra det, om de inte redan gör det. Självförtroendet sitter inte i det yttre, det kommer inifrån.

Vila eller inte vila?

Det är segt och snorigt, mindre kul. Frågan är om man ska ta sig till gymmet idag eller inte. Det vore ju dumt om saken blir värre, men samtidigt har jag inte tränat på 2 dagar och känner ett sug! En sak har jag dock lärt mig mer om den senaste tiden (ur träningssynpunkt) och det är att lyssna på kroppen.

Gårdagskvällen var iallafall hur trevlig som helst! Homemade sushi, godis, trevligt sällskap och kortspel. Det bjöds på massor av skratt och roligheter! :) Snart väntar jobb och tänker man på pengafrågan får det faktiskt jobbtanken att kännas helt okej en dag som denna då man egentligen skulle ha varit ledig. <3

Vad känslan säger dig.

Känslan ger eller tar.

En "sneakpeak" på lördagens outfit. Jag var nöjd och känslan var tokbra!

Nu väntar jobb, ikväll väntar gymmet. Rygg och biceps står på schemat. Hur roligt är inte det?! :)


Stoppad korv någon?

Känner mig som en stoppad korv. Trött och jävlig med ont i magen och en känsla som säger "blä!". Blev en riktigt lyckad utgång i lördags och igår var man sådär trött och seg och bara njöt av godsaker (i för stora mängder). Detta tillsammans resulterar idag i detta elände. Efter jobb 11 - 14 ska jag dock trotsa vädret och bege mig upp till gymmet. Hoppas på att orken och viljan kommer som ett bred på posten tills dess!

Ledig dag = bra!

En bra ledig dag kan bestå av härlig morgonträning, en trip till kyrkogården i solskenet (som försvann ocb byttes ut av iskalla vindar), god påskmat!! och på kvällen en utsökt sushimiddag med gott sällskap. :) Godisskålen är fylld till brädden men jag har bestämt mig för nej idag. Imorgon vankas utgång och då vill man vara i så god form som möjligt. Godis gör mig svullen och ger mig magont dagen efter = en dålig idé helt enkelt!

En önskan bara .. man ska inte vara girig men jag skulle så gärna vilja ha ett långt svallande hår som kan formas till en god frisyr efter en natts sömn utan att behöva duschas innan. Ibland blir jag tokig på mitt hår, det ser ut som en stor fluffboll efter att jag sovit. Det här med att duscha varje dag är ju inte bra som alla vet (men inte bryr sig om alla gånger).


<3

Blev sugen på sommar och kikade igenom lite sommarbilder och fann denna.

Lekte lite med färgerna och vips så blev en härlig bild lite coolare.

1:a april idag, snart är det maj och plötsligt är sommaren på besök. :D


RSS 2.0