Vad är problemet?

Jag förstår inte. Varje år kommer det snö. Varje år blir det kaos. Varje år blir det stora störningar i pendeltågstrafiken. Kan man inte skapa ett system som funkar ÄVEN i kyla och snö? Igår tog det med över 1 ½ timme att komma till årstaberg. Tror det tar ca: 20 min i vanliga fall. Tack och lov för att man har ett jobb 5 min hemifrån!

Nog om det .. sista arbetsdagen innan 4 dagars ledigt. Helgen ska delvis spenderas i norrköping som är så efterlängtat! Sedan ska jag sätta igång med gymmet på måndag. Känner mig frisk och kry .. bara att munnen värker lite, antagligen pga. en visdomstand, så ska ringa och boka tid hos tandläkaren och se om de kan göra något åt skiten....

Fixad, mättad och klar. Nu väntar jobb 10 - 18 som jag idag ser fram emot måttligt. Kan bara hoppas på lite att göra och en och en annan trevlig kund! Jag vill bara ha helg nu. Ska bli hur underbart som helst att få komma iväg och bara ha det mysigt!

"Ibland frågar man sig varför? Och ibland finns där inget svar".

JAGVILLTRÄNA!

Jag är trött på att inte få träna när jag vill. Kan jag få bli helt frisk så jag kan få svettas bland de andra på gymmet?!
Det är typiskt mig att "skita lite i vad jag äter" när jag inte får träna. Det går lite hand i hand det där, bra mat och bra med träning. Den här veckan ska jag iallafall hålla mig, för till helgen bär det av till Norrköping och Grand Hotell. Vill ju känna mig fin i nyköpta underkläder!

Nu ska jag iallafall poppa lite musik och friska upp mig lite. Mys med Alex ikväll. <3 Fy vad jag längtar till våren när man kan sitta ute och ta en fika, ta mysiga promenader eller ha en härlig picknick eller annat skoj, bara på tu man hand eller med vänner. :) Det här grådaskiga vädret suger lite halvt!

Sjuk, igen.

Vad han jag med? 3 pass på gymmet, sedan ville halsen inte vara med. Det suger.

Imorgon är det iallafall fredag. Fredag bjuder denna vecka på ledighet, fixning av naglarna (äntligen efter 5 veckor!), pannkakor hos mormor och därefter mys med Alex och Bowling med ett skönt gäng. Hoppas verkligen jag inte mår sämre imorgon bara. En kanonfredag väntar ju på mig!

MIAMIRESA BOKAD!

8:e - 24:e maj. Hur coolt är inte det?! Jag är barnsligt glad :) Jag tror att jag först inte förstod att resan var bokad, men nu börjar det gå upp för mig. Jag LÄNGTAR! :D

Något annat bra är att detta är sista arbetsdagen innan 4 dagars ledigt! Kom på att jag jobbat 10 dagar i sträck nu .. så det ska bli überskönt! Under den tiden ska jag komma igång med träningen, fixa håret, gå på vuxendop och få massor av kvalitetstid med min Alex. Hur bra som helst! :)

Liteblandadlycka.

Jag lever en dröm just nu. Jag har träffat en person som är allt. Han är så himla bra!

Jobbet rullar på .. Just nu ser jag dock mer fram emot att börja plugga. Ska framöver ta tag i det där och skicka in min ansökan så fort det går. Lärare Emma låter rätt bra tycker jag! Och så tycker jag om mina vänner väldigt mycket. Igår blev det sushimiddag med Sunne innan Rocky mötte upp oss över en fika som var så trevlig så tiden bara rann iväg. Ibland undrar jag när vi ska få slut på samtalsämnen? Kommer det någonsin att hända?

Har köpt ett par nya jeans också! :D Fick presentkort på Åhlens i julklapp och jag höll mig till budgeten och blev ett par snygga jeans rikare. :) Ett par miss sixty med extra låg midja. Riktigt sköna dessutom!

Vad mer? Om en vecka ska jag tillbaka till Frida och bättra på håret lite. Jag trivs finfint som brunett :)

Du skapar din egen lycka.

Att ångra vore dumt
Se vad det har skapat.

Jag bär med mig allt i form av minnen
I slutändan blir allt bra, bara man vill.

Inget var rätt, men det visade mig vägen.
Det gäller bara att ta vara på chansen.

Vad var det lärarna sa?
Kunskap är den lättaste ryggsäcken att bära.

Det här är vad jag väljer att skapa av livet.
Jag går min egen väg.Emma <3 H&M!

Vem tycker inte om H&M? På riktigt. Bra priser, fina kläder, bra utbud ..

Denna snygga myströja "hejjagorkarintekläuppmigmenjagärsnyggändå"-tröja är nog en favorit i mångas garderober. Tog vitt då jag tänkte vår och sommar. Mörkgrå = för mycket höst, Marinblå = jävligt snyggt men inte somrigt snyggt till en lätt bränna.

:)


Fick med mig lite fina under också, men som jag inte tänker publicera då söta Alex ska få vänta till 30 - 31 januari med att se dem då vi beger oss iväg för en romantisk weekend. Längtar! <3


Att ha mål är inget fel i sig.

Folk säger att man inte ska jämföra sig med andra, så inklusive jag, men det handlar inte om det. Britneys forna jag (vad gäller det fysiska dvs. hennes kropp) är för mig en sporre. Hur SNYGG var hon inte då?! Det är en inspiriationskälla.

8 dagar kvar, sedan får jag börja träna igen! :)


På bättringsvägen!

Dålig uppdatering beror på halsfluss. Medicinen gör nu susen. Känner mig redan piggare! Halsflussen kunde ha varit värre, men det var ändå länge sedan jag kände mig så däckad.

Just nu kokar jag potatis- och purjolökssoppa. Ska bli intressant att smaka på resultatet. Var ett antal år sedan jag gjorde det sist. :) När den är klar ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på tv och sedan börja läsa en av böckerna jag fick i julklapp. Man får göra det bästa av situationen, när den inte riktigt är som man hade velat. Bäst vore ju om Alex hade legat bredvid mig. <3

<3


När du ser på mig
När våra läppar möts
Då är jag hemma.


Ömsesidig kärlek må vara det vackraste som finns.

2010!

2010 kommer bli ett riktigt bra år!

RSS 2.0