Träning är glädje!

Igår vilade jag från gymmet, istället bjöd kvällen på fotboll, sushi, jordgubbar och mys. En bra kväll helt enkelt! :) Idag är kroppen fylld av energi och jag ser fram emot kvällens axel- och magpass. Jag har sagt det förr, och jag säger det igen: Jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan träning. Det ger så otroligt mycket, på många olika plan!


"Lyckan bär ditt namn".

Skön midsommarhelg som varit. :)

3 dagars ledigt var vad min kropp behövde. Inte ens ett gympass har jag dragit av, endast ett flertal promenader i det fina vädret. Mycket sol och även årets första dopp(flera stycken) har även avverkats under helgen. Jag överdriver om jag säger att det var skönt i vattnet, men jag har definitivt badat i kallare vatten än så! Man blir ju trots allt brunare av saltvatten sägs det, så jag hoppar nästan alltid i, oavsett om tårna somnar på köpet. :D

Mycket fotboll har det blivit också. VM är något speciellt, oavsett om man hejjar på lagen som spelar eller inte! Känns alltid "tomt" när ett mästerskap är över och det inte längre finns fotboll att kika på varje kväll. :) Jag njuter så länge det går!

Nu kallar duschen på mig efter den härliga morgonrundan. Jobb 10 - 18 idag och sedan ett efterlängtat gympass på det! Rygg och armar står på schemat. Blir ett mindre pass än vanligt denna vecka så jag får "trycka ihop" passen lite smått. :)


Gårdagen i bilder.

Från slappt och ledigt, till en lång och vacker klänning för att sedan vända åter till det bekväma.

Min midsommar i klädbilder. Dagen spenderades i solen iförd bikini, eftermiddagen med god mat och trevligt sällskap. Kvällen bjöd på fotboll och godisätande :) Lugnt och mysigt!

 

 


Se till att göra det du mår bra av.

Förmiddagen bestod av sol och slapp, sedan lite vmfotboll på det och nu har mat och rulltårta slinkit ner i magen. Kvällen blir lugn med mer fotboll, sällskap och gott att äta. Inte tusan mår jag dåligt över att folk är iväg på fest och ståhej för jag mår bra av lugnet och att bara umgås på ett skönt sätt med folk jag tycker om. Idag är jag sugen på glass och godis och idag smakar det faktiskt gott, så idag tänker jag unna mig vad jag nu vill stoppa i mig. En dag förstör inget. Lär istället imorgon ha ett överskott av energi då en morgonpromenad ska gå av stapel efter totalvila dagen till ära. :)

Förövrigt känns formen väldigt bra! Har mina brister, men vem har inte det? Jag ser skillnad, jag märker skillnad och fok ger positiv respons. Det går fortsatt bra!


Sol, sol, strålande sol!

Att morgonpromenaderna blir ännu mer uppiggande när solen visar sig är det ingen tvekan om! Det känns knappt jobbigt att resa sig ur den annars så lockande sängen :)

Vilade från allt vad träning innebär igår, istället blev det en middag i stan med trevligt sällskap och en mysig kvällssol!  Med lite vila i kroppen finns det ännu mer energi till dagens träning som kommer bestå av ett axel, triceps- och magpass. Sweet! :) Jag vet att jag har massor av mjölksyra av vänta!


"Om du får chansen, ta den."


Bra helg som varit :)

Visst känns det lite, lite bättre med måndag när man vet att endast en halv arbetsvecka väntar? 3 dagars ledigt är jag inte bortskämd med! :D Som jag ska njuta!

Helgen har varit bra. Bra mys i fredags, trevligt mys med god mat, kunglig kärlek och lycka igår och idag ett avslut framför en underhållande fotbollsmatch med familjen! Har  lyckats med 2 tunga pass på gymmet som har givit en bra känsla i kroppen inför kommande vecka. Efter förra helgen som bjöd på festlighet deluxe kom denna helg att bli en höjdare med ett piggare mående. :)

Nu kallar bingen på mig, för imorgon väntar en morgonpromenad, jobb och ett svettigt rygg och bicepspass! <3

:)

Myskväll deluxe igår! Vi blev ett par fler än bara vi tjejer, vilket blev en lyckad kombo. :) Vi (eller några av oss, inte jag inräknad) fixade utsökt hemmagjord sushi, några drack öl, andra höll sig till alkoholfria drycker och pratade om allt från a till ö. En bra fredagskväll helt enkelt!

Imorse blev det en finfin promenad i morgonsolen tillsammans med ipoden. Motivationen kvarstår! Ser redan fram emot eftermiddagens pass på gymmet :) Det är pepp i sig när man ser spegelbilden förändras åt det bättre! <3


Förut var rosa inte ens tänkbart.

Rosa naglar .. rosa vattenflaska, rosa träningslinne och nu rosa (BLOMMIGA) gummistövlar.

Det sa "klick" när jag såg de stå där i skohyllan, väntandes på mig. De är sådär fulsöta! Om jag ska ha gummistövlar ska de inte vara trista utan en färgklick i regnrusket. :)

 


Det regnar men jag är glad för det!

Ser fram emot kvällens mys med tjejerna :)
Hemmagjord sushi och tjejsnack med världens bästa vänner kan inte bli annat än bra!

Först jobb 10 - 18 .. Sista dagen med Anne-li innan hon går på semester i 2 veckor. Måste erkänna att jag kommer sakna henne lite, den glada pricken :)


Du blir den du väljer att bli.

Det finns så många känslor inom mig just nu. Känns inte som att något går att beskriva klokt med ord, så det får vara osagt. Det känns bara lustigt vad vissa saker kan verka så svåra för somliga, men för andra är det som frukost på morgonen.

Skönt med en ledig dag iallafall som har bestått av gym, presenthandling, powerwalk i det vackra vädret med mamma, snart mat och en solning (jobbar man hela tiden får man ta till lite knep för att hålla sig brun) och därefter ett avslut i soffan framför vm om inget annat dyker upp. :)

Längtar förövrigt sjukt mycket till V.30 och Gotland. <3!

Jag tycker om att få göra mig fin!

Gårdagskvällen var grym! 3,5 timmars sömn inatt var det värt!


Leopardmönstrat och hellångt!

Egentligen kostade den mig inga pengar. Presentkort kan förgylla dagarna ibland då det tillåter dig att handla utan att ditt eget konto visar minus. :)

199 kr på Gina Tricot fick bli veckans kap!

 

Det komiska är att jag brukar säga att Gina Tricot inte har kläder för mig, och att jag förut aldrig gillat hellångt. Nu sitter jag här hemma med 2 hellånga klänningar från Gina Tricot!

 

 


Morgonpromenader. <3

Inledde dagen med en morgonpromenad på ca: 45 minuter. Härligt när solen skiner vackert! :)

Jobb som vanligt idag igen då .. Den lediga dagen igår sprang fort förbi, men han med en del mys iallafall. 10 - 18 ska jag göra gamlingarna nöjda idag med fina kläder och därefter blir det ett axel- och magpass på gymmet. Motivationen är still on top! Blir att bara ta det lugnt hemma därefter och komma i säng i tid. Mycket jobb som väntar de 2 kommande veckorna, på gott och ont. :)


6:e Juni.

Efter gårdagen mår jag bättre. Trots insidenter och dåligt mående på flera håll känner jag idag en glädje över turen som fallit över mig i livet. Att mina vänner är de finaste som finns är det ingen tvekan om. Om du mår dåligt är tröst bara ett samtal bort. Jag finns där för dem, de finns där för mig, vi finns där för varandra. Vacker vänskap växer inte på träd! <3Idag är det den 6:e juni, Sveriges nationaldag och idag tar ena kusinens dotter studenten. Långklänningen från Gina Tricot är på, solen skiner och jag känner bara att denna dag kommer att bli bra!

"Det handlar om att fånga ögonblicket. Stanna upp, lyssna och sug in alla intryck runt omkring dig. Glädjen finns alldeles runt hörnet".


BSB.

Ligger i sängen och skapar nostalgi med BSB. Backstreet Boys har en del låtar som håller än idag (av den lugna sorten). Det är okej att tycka att jag är töntig, deras låtar kommer fortfarande ge en bra känsla i kroppen.


"I don't know what he does to make you cry, buth I'll be there to make you smile. I dont have a fancy car, to get to you I walk a thousand miles. I don't care if he buys you nice things, does the gives comes from the heart? I don't know, buth if you where my girl, I'll make it so we'll never be apart. Buth my love is all I have to give, without you I don't think I can live. I wish I could give the world to you, buth love is all I have to give".


!

Bild: Egypt okt - 09.

Jag får en känsla av bilden, "nu ser vi framåt".

 


...

Jag vill vara glad, men idag känns det svårt. Det är jobbigt att det blev som det blev, att se dig må som du kör, att känna som jag gör. Det var inte vad jag ville, men det var så det blev. Tur att solen skiner ute och att arbetsdagen bara varar mellan 10 - 14. Hoppas på att kunna få hitta på något trevligt till kvällen, som att umgås med folk som får mig att må bra!


RSS 2.0