En mysig helg i Bollnäs. :)

 


Låt dig njuta.

Nu är det jul. Nu äter jag vadfan jag vill och hur mycket jag vill. Efter jul och nyår tar jag nya tag.

Hade en mysig julafton iår. Vaknade bredvid fina Alex, åt en julfrukost med familjen, fick den bästa julklappen och sedan stoppade man i sig en massa godsaker hela dagen och fick önskade julklappar. Idag är vädret segt men kvällen ska bli bra tillsammans med vänner på den norra sidan om stan tillsammans med alex och hans vänner. Jobbar imorgon, men det är en annan dag!

Träning <3!

Ikväll väntar en genomkörare för triceps på gymmet och därefter ett 30 minuters corepass. Jag längtar! Veckans sista träning innan jag och Alex beger oss iväg till Bollnäs. Ska bli skönt med en helt ledig helg, få komma iväg och vila upp kropp och knopp. :)

7 dagar kvar till julafton nu också .. lustigt vad tiden går fort ibland! Hoppas snön håller sig kvar så vi får en vit jul iår. :) (Det kan dock sluta snöa och bara vara kallt, för det är läskigt vad farliga vägarna och gatorna blir i detta yrväder!)

Och plötsligt är det vitt på marken!

Jag fick en smärre chock när jag vaknade och skulle gå ut och promenera. Ett jävla vinterland! Kröp snabbt ner i sängen igen för vad är en bambi på hal is? Kändes inte värt, men himla typiskt när man väl tänkt ta sig ut. Det är dock vackert ute! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för jobbet. Efteråt väntar ett härligt(!) konditionspass på gymmet. Hade denna vecka tänkt fokusera lite mer på förbränningen och sedan genomföra ett corepass som gjorde mig smått förälskad tack vare en grym träningsvärk efter sist!

"Ta för dig av det goda i livet".

!

Jag skulle behöva ett stenhårt jävla pass på gymmet just nu. Irritationen inom mig är skitjobbig, men det går över det också. Julhandla suger sjukt ... Gamar ÖVERALLT!


Min "nyårstunika" jag införskaffade för ett par veckor sedan är iallafall fin!
(Även om bilderna suger och inte gör den rättvis!)
:)

Emma har blivit duktig igen!

Efter lite slöhet har jag nu tagit mig i kragen och skött mig bra vad gäller träningen, med undantag av promenader då jag bara gick imorse innan frukosten. 3 gympass, ett konditionspass och ett corepass har jag annars lyckats skrapa ihop! Har känts ganska lagom och nu är motivationen tillbaka igen :D Man kan få någon vecka ibland då man bara känner för att vara slö, och nu när jag faktiskt också var det kom glädjen tillbaka lite fortare. :)

Ikväll efter jobbet väntar julmiddag och trevligheter med några tjejer från jobbet. Ska bli kanonkul! Utanför jobbets väggar blir allt så mycket trevligare. ;) Vi lär sitta och kika lite på idolfinalen också. Den kan man ju inte missa! I år måste jag faktiskt säga att jag inte har någon klar favorit .. Båda är helt grymma!

Nu ska jag fräscha upp mig, packa ner nödvändigheter till dagen och sedan bege mig mot jobbet för jobb 10 - 18. Sitter bara och längtar till helgen nästa vecka. Äntligen en helt ledig helg då man dessutom får åka iväg och mysa och bara njuta. :)

"If you want me I must be doing something right".

:)

Idag är Emma en trött Emma. Idag efter jobb och gym ska det bli skönt att få krypa ner i en säng bredvid en sötsak och bara njuta. :)

Westlife <3!

Ända sedan jag hörde "Swear it again" på MTV för ett antal år sedan har Westlife alltid legat mig varmt om hjärtat. Töntigt kan tyckas enligt vissa, men det har jag också alltid skitit i. Igår när de ploppade upp i tv-rutan under idol blev jag kär på nytt. Nu sitter jag hemma och lyssnar på första skivan, har bara 6 st kvar att lyssna på därefter .. Tror jag lyckats få hem alla förutom en där de bara gjort covers på gamla (och tråkiga låtar). Gissa vem som springer och köper nya skivan inom kort?!


Brunett vs. blondin.

Varje gång jag ser mig själv i spegeln rycker jag till lite och tänker "oh, är det där jag?!".

Folk kan tycka att jag ska vara blond, men jag trivs som fan i färgen frida trollade fram!


Nödvändigt och icke nödvändigt.

Jag är expert på att tappa bort vantar (nästintill varenda vinter). Någon som känner igen sig? Därför var ett par nya helt nödvändiga, och självklart vill man ha en matchande halsduk till! T-shirten är mer den där "bra att ha". Hur skön som helst då det är en blandning och bomull och linne! Vad gäller tunikan är det också ett plagg som alltid är användbart, och den var himla söt och kommer bli perfekt på julbordet med jobbet! :D (Färgerna är dessutom ursnygga tillsammans med mitt nya bruna hår!) :D:D:D

 


RSS 2.0