Ännu mera blääää!

Jag blir deprimerad på skiten. Feber, fuck you!

Blä!

Jag mår dåligt! Är snorig och täppt i näsan, hostar då och då, det gör ont i kroppen och min temp ligger på 37+, som i vanliga fall ligger på 36+. Det är inte mycket alls, men tillräckligt för att man ska känna att kroppen inte vill jobba utan bara vill ligga hemma och ta det lugnt ... men jag tänker trotsa det, eller snarare jag känner att jag inte har så mycket val för "så" sjuk är jag inte. Får väl bara gå hem någon timme tidigare om det blir jobbigt. Alvedon har gjort susen förr! Tur att man är ledig i helgen, ifall det skulle bli värre. Detta vore dock katastrof, jag och Rega ska ju boka resa och hotell imorgon, och avnjuta en middag på Vegabaren, då kan man ju inte vara sjukare. :)


Det räcker med EN anledning.

Jag älskar mat och godsaker, det är den enda anledningen jag behöver. Ett hälsosamt liv med en aktiv livsstil är toppen, men jag gillar att "unna" mig saker ibland. Som idag t.ex. Jag hade ingen som helst anledning till att inte välja chockladtårtan till efterrätt när jag ville ha den!

Tack för en superkväll tjejer.  Jag älskar vårat prat, om allt från gamla pinsamma klassminnen, gamla kärlekar, fånerier och problem blandat med nöjen. Tack för att ni finns! (L)

Vi kommer sakna dig Sunne! (L)

På söndag åker Sunne iväg för att resa runt i Asien med en vän i 2 månader. 2 månader är ganska mycket, men inte direkt en hel livstid. Kommer helt klart vara tomt utan henne. Bäst är det ju när alla tjejer träffas ihop. :) God uppdatering av resedagboken kanske kan komma till sin hjälp?! Iallafall, nu ska vi ses tillsammans och äta en bit mat över en hel del snack. Det ska bli mysigt, like always!

  

 

Hej(då!) mitt vinterland.

Nej, nej, nej! Vill inte ha mer snö. Är trött på att behöva frysa, att klampa runt i snö och slask och att aldrig få dra fram vårskor och tunnare jackor. Nu får tiden fram till våren gå fort tycker jag! :)

Från det ena till det andra, lyckades vara duktig imorse och dra mig upp från sängen där Andreas låg och sov. Trotsade vädret och gick ut på en timmes promenad. Efteråt är det alltid så skönt! :) Nu ska jag bara duscha och fixa mig, sedan är jag redo att möta jobbet. Får se om jag tränar efter jobbet, känner mig konstig i kropp och knopp. Andreas är ju sjuk och när man pussas och kelar får man kanske inte vara frisk så länge?

Packa väskan, vi ska till London!

Jag blir sådär löjligt glad när jag tänker på det. Jag, jag ska åka iväg till London. Jag och Tjorven, tillsammans längst gator, bland kläder, skor, väskor och starbucks. 16 - 19:e mars! Så jag har ett tag till att längta sönder mig. Nu när hon tar min oskuld får hon nog räkna med en lite nojjig, fnittrig och en alldeles överlycklig Emma! Vill bara boka biljetterna nu så jag har något att "ta på" och känna lite vittring. :)



Vi ska ha så jävla roligt. London baby!

Mot formen.

Dåligt med gym ny i veckan pga. olika anledningar men ska nog se till att köra torsdag - lördag iallafall. :) Lyckats skrapa ihop 3 morgonpromenader hittills ändå, inte helt fy skam. Bara man rör på fläsket är det bra! Märker på kroppen att jag har gått ner lite, funderar på om omega-3 faktiskt hjälper? Tycker jag märker en markant skillnad på kort stund (alltså sedan jag började med omega-3 i samband med mitt "nyttigare liv"). Spelar väl ingen roll egentligen, känns bara bra att allt ger resultat och en del kläder sitter bra igen.

Funderar en del över en sak också. Varför är människan rädd för att visa sig svag inför andra? Varför lägger vi på för att verka lite lyckligare? Kan vi inte bara vara de vi är, vara olyckliga när vi är, gråta om vi behöver, känna oss fula när vi vill, slippa vara snygga och skita i folks tycken runt omkring? Vi är inte mer än människor.

Grattis älsk!

Efter jobbet beger jag mig in mot stan för att möta Andreas. Idag fyller han år så då hade jag tänkt bjuda på middag. Blir även att strosa runt lite för att se om man kan hitta någon fin födelsedagspresent. :)

Du är bäst älskling! GRATTIS på födelsedagen!


London baby!

Till 99% säkerhet kommer London att få besök av mig och Tjorven 16:e - 19:e mars!  Hoppas, hoppas, hoppas !!! :D

6 månaders kärlek!

6 månader, för vissa låter det kanske mycket, för andra mindre. För min del är det bara början. Att mina känslor blir starkare och starkare är det inga tvivel om.

Det blev lite "firande" igår kan man säga. Jag och Andreas hamnade på en fin restaurang där han bjöd på varmrätt och efterätt. Efteråt gick vi och köpte godis och dricka innan bion skulle börja. Vi såg Mammut, en film jag starkt rekommenderar! Den var oerhört gripande. Jag tror inte någon gick därifrån oberörd ... Väl hemma blev det mys innan jag slocknade på kudden efter en av våra mysigaste kvällar ute tillsammans (tycker jag iallafall). :)

Jag är världens lyckligaste tillsammans med dig! (L)


:(

Jag sov som ett arsle inatt. Dumma, dumma blåst! Det slog mot fönster, lät och hade sig. När jag vaknade var det nästan omöjligt att somna om. Såklart jag började tänka extra mycket på fläktjäveln också! Sämsta natten på länge. Det är bättre att ligga nära Andreas, hemma hos honom, i hans säng, tillsammans med hjärtat. (L)!

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka väcka liv i min kropp, som dessutom är seg efter lite godis, en bit kladdkaka och läsk från gårdagen. Fy Emma! :)

För att möta drömmarna.

Jag drömmer ofta, och tyvärr nästan aldrig bra drömmer. Himla tråkigt det där ... Iallafall, nu ska jag krypa ner under täcket här i soffan och somna gott. Pga. fläckten i köket (vi har vattenskador och därför står en stor fläkt med slangar längst halva golvet och låter, nästan som en dammsugare, fast 24/7 istället för i några minuter) ska jag nu sätta på lite musik som jag kan sova gott till. Lovemusic it is!

Imorgon väntar jobb 10 - 16 och sedan en myskväll med Andreas. Sötnosen kommer och hämtar mig vid jobbet sedan ska vi äta och kolla på bio inne i stan. Jag längtar! :D

Emma hjärta Andreas!

Skadeglad?

Jag är en mupp som följer let's dance. Underhållningsprogram är grymt helt enkelt! Dessutom är det alltid lika trevligt att se vältrimmade kroppar svingas runt på dansgolvet. Det är kanske det man ska sattsa på? Danstjejer är supersnygga! (Och killar).

Angående Bellas vistelse i programmet som efter ikväll är över så måste jag erkänna att jag blev glad. Både för att jag inte tycker hon dansar bra (även om det finns andra som inte heller håller så hög klass), men jag tycker inte hon utstrålar värme eller ödmjukhet. Allt känns för "perfekt", mycket ska vara så bra, för bra. Tacka vet jag karl-jan, mysigare människa är svårt att finna! Vad gäller danstalang håller jag en tumme för Magnus, Morgan och Laila!

Shopping är roligt!





Jag älskar väskan! Den är brun, snygg, lagom stor och helt perfekt till våren och sommaren. Den kommer att användas flitigt! :)
Plånboken blev ett litet impulsköp. Min svarta är stor och klumpig, så jag behövde någon som var lite nättare. Som ni märker gillar jag brunt, men det känns så "cleant". Dessutom tycker jag brunt och mer jordnära färger är mycket bättre under ljusare tider!


Just nu hatar jag blogg.se

Fan vad lack jag blir. Här hade jag skrivit ett BRA JÄVLA INLÄGG och vad händer? Allt försvinner. Kul, jävligt kul.


Mitt hjärta.

I dina händer.
Du är det bästa som har hänt mig älskling!
All kärlek till dig.

Fredagsmys!

Det är alltid lika mysigt med fredagar när man är ledig dagen efter. :) Speciellt när man ska bort på middag. Jag och Andreas bjöd in oss själva hos hans föräldrar, så det är planerna för kvällen, lite god mat och förhoppningsvis let's dance.  Yes! Jag är en "nörd" som följer det. :D

Morgonen inledde jag som vanligt med en morgonpromenad på 1 timme, sedan stoppade jag i mig 2 knäckemackor med keso, skinka och tomat på, samt äggröra och berocca. Nu till kvällen känns det bra att vila från träningen så jag är fit for fight tills imorgon när ett benpass ska klaras av. :)

Förresten, jag tycker om träningsvärken som befinner sig i min kropp just nu!


Bra start på dagen!

Fick en bra start på dagen med en skön morgonpromenad på en timme. :) Nu är jag en hurtbulle igen! Har precis ätit frukost och ska snart börja göra mig redo för jobb 12 - 16. Längtar dock mer till gymmet efteråt, men det är bara att le och se glad ut. Ska kolla upp om ledighet framöver också. Tänkte åka över till gotland en helg i april - maj någongång. Jag saknar ön! Ska ta mig dit i sommar ett par dagar också. Can't live without it! ;)


:)

Har varit en lugn ledig dag. "Sovmorgon" till halv 9, ett lättare läkarbesök som slutade i ett liiitet snitt på magen, besök hos jerry som blev nöjd med slutresultaten av tatueringen och därefter funderingar kring framtid och mitt supersug efter att shoppa nytt till våren.

Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli lite över 16 så jag kan dra mig mot gymmet. Har stoppat i mig lite kreatin så om ungefär 1 timme är jag redo för ett pass! Skulle ha kört ben men med tanke på magen väljer jag istället att köra biceps, triceps och lite vader som avslutning. Kanske ändå råkar ut för en träningsvärk deluxe och då kan jag ju inte ta mina morgonpromenader ordentligt. Jag ser det bra i det "dåliga". :)

För den som undrar så tar jag inga speciella tillskott. Proteinpulver för extratillskottets skull, och då endast direkt efter träning för att få i mig något direkt och vid eventuella mellanmål. Kreatin då jag känner att det hjälper mig att orka liiite mer på gymmet. Omega-3 tabletter för fettets skull och kanske att det ger förbränningen en liten skjuts i rätt riktning? :)

1 ½ vecka utan godis. Nemas problemas!

En del av det goda livet.


  
Jag älskar dig!

Nu kör vi, igen!

Imorse gjorde jag ett nytt försök till att börja ett aktivare liv, igen. ;) Hoppas på att få hålla mig frisk den här gången! Morgonen inleddes med en promenad på 55 minuter i ett idag behagligt väder. Kändes kanon och benen pinade på fint. När jag kom hem stoppade jag i mig lite frukost i form av ägg och gröt, samt berocca. Nu är jag redo att möta dagen som bjuder på jobb och träning! :D

Ge mig onsdag!

Just nu längtar jag bara till på onsdag och en skön ledig dag. Jag vet inte varför, men min jobbmotivation är inte den högsta i dagsläget, men det går väl över. Det var roligare att gå till jobbet förr när inte ens viss ljugherre fanns med i bilden. Haha.

Har iallafall bestämt mig för att skippa träningen idag och istället börja imorgon. Hellre en dag "för mycket" än en dag för lite. Så länge man äter bra känns det faktiskt rätt hyffsat ändå. :) Imorse blev det lite fiber/havregrynsgröt och "äggröra" till frukost. Jag gillar egentligen inte gröten men den är nyttig och bra, så det är bara att svälja och se glad ut!

Duktigheten sitter i. Det känns kanon!

Något som borde vara självklart.

Ibland måste kärleken sättas på prov och ifrågasättas för att sedan vara självklar.

Såg nyligen klart på en film om World Trade center och tragedin den 11:e september år 2001. Den berörde, på djupet, på riktigt. Även om vi som inte befann oss där då inte ens kan föreställa oss känslan och dess kraft gav filmen oss en inblick i det helvete som bröt loss. Att det finns en sådan grymhet i en värld vi lever i. Jag mår dåligt av bara tanken.

Filmen förmedlade något som vore självklart, men som är allt annat än just det i mångas liv. Den förmedlade om kärleken bland alla älskande, bland de som förlorade, bland de som trodde sig ha förlorat men åter fick glädjen tillbaka. Det som krävdes för att aldrig mer tvivla på det som kunde ha gått förlorat. Den förmedlade också om vår medmänsklighet och kärlek gentemot alla individer omkring oss. Folk gjorde det rätta, oavsett till vilket pris. Att rädda de få överlevande som fanns begravda under massorna var inget alternativ, det var ett faktum. Det är sånt vi annars i vardagen lätt glömmer bort, att finnas där för varandra.

Det borde inte vara så, men det är ofta så, kärleken tas för given.
Glöm inte bort att älska den du älskar, nu ännu lite mer.


Snart åter på banan!

Är i princip frisk nu, allt som återstår är en lite snuvig näsa, nästintill. Det känns inte som en omöjlighet att få börja träna på måndag igen, även om det kanske inte blir för full styrka på en gång. :) Maten har jag skött bra också! Igår fick jag gotta mig lite med några våfflor, cola och två muffins, men det fick räcka för veckan.

Med vilja av stål går det mesta! ;)


Fötterna ska också vara fina.

I många olika situationer och väder ...


Ett par nya promenad/löparskor så att trottoarerna åter kan få besök utav mig.


Ett par läckra Adidas att glänsa runt i, som förövrigt är min julklapp från älsklingen. :)

   
Och sist, men inte minst, ett par übersnygga skor till sommarens varma dagar. Jag längtar tills jag får sätta på mig dessa!

Två dagar fick jag.

Inte ett skit mer. Jag får väl skylla mig själv som har pussats och kramats med en sjuk Andreas, för nu sitter jag själv här med halsont, huvudvärk och en snorig näsa. Kul, jättekul.

Nästa vecka = nya tag? Jag får sköta matbiten tills vidare iallafall, det gör en hel del det också.

Steg två.

När man väl har bestämt sig är det dags att göra handling utav tanken.

Två dagar senare, två pass rikare och träningsvärken har kommit på besök. Det är tyngre än vanligt, jag orkar lite mindre än tidigare men det är mitt minsta problem. Med tiden kommer det också, just nu känns det bara kanon att jag är igång, på riktigt! :)

Nu ska jag krama kudden, för imorgon väntar en morgonpromenad ute i snön!

Steg ett.

För att kunna klara av att genomföra något krävs att du har bestämt dig. Steg ett är i mitt fal avklarat. En förändring är på sin plats!

Idag började "allvaret". Det lät lite drastiskt men från och med idag ska jag sköta mig med mat och träning. Ska självfallet njuta ibland också, men jag tror att det finns en anledning till att jag varit trött, seg och  lite halvförkyld den senaste tiden. Inledde därför morgonen med en promenad i kyyyylan på 40 minuter. Hade glömt bort hur uppfriskande det var. Köpte nya skor igår också som jag invigde. Det var skoj!

Efter jobbet väntar ett gympass på mig. Jag längtar redan! Nu kör vi! :D

Snart kör vi igång.

Ett nytt år med nya friska tag! Snart sätter träningen igång på allvar. Det ska bli skönt! Jag och Andreas har "lovat" varandra att ta tag i det igen. :)

Och en annan sak. Det är dumt att jämföra sig med andra, väga för och nackdelar. Du är den du är, och det bästa du kan göra är att göra någonting bra utav det. Om du tycker om dig själv kommer andra också att göra det.

RSS 2.0