Har man väl bestämt sig finns det ingen återvändo.

I "1:års present" fick jag denna fina klocka av hjärtat. Den är helgrym! Jag älskar den! Det är från samma triwa-serie som min vita jag fick av bror i julklapp. Klockor är en grym klick till en outfit och därför är det roligt med olika färger och "stilar" för att kunna matcha efter tycke. Till mina föräldrars fasa (om ni läser detta) så saknar jag ändå en rikitigt snygg allklocka, en klocka som funkar till allt. En snygga jävla silverklocka, med lite tyngd och attityd. (MIn kära Sunne inspirerade mig lite också när jag fick se hennes snygging förut). Jag såg en läckerbit igår, och ja, den var rätt dyr, iallafall i mina mått mätta. En snygg Michael Kors. Jag tror ändå jag ska snåla denna månad så jag nästa eventuellt kan bli en stolt ägare till skönheten (som jag tyvärr inte hittade någon bild på).


Den är lila och fin! Hjärtats present till mig :)



:)

Jag älskar gymmet. Gymmet älskar mig. Det är underbart att vara tillbaka igen!

Får inte glömma ... !



Jag är så efter ... men jag älskar dem lika mycket för det!
I dessa pjucks är jag snyggare än vanligt!

Nytt i garderoben!

Har som sagt gått och skaffat mig ett par söta klänningar den senaste tiden för olika tillfällen. Kan inte förstå att jag inte tyckte om klänningar (eller kjolar) när jag var yngre. Man kan väl vara pojkflicka men tycka om sånt ändå?!



Och idag hade jag världens tur när jag sprang på en kavaj inne på MQ! Som jag har letat efter en kavaj, dvs. en kavaj som sitter bra och här är den! Med en lite "annorlunda" lyster och till ett schysst pris är jag nu en lycklig ägare till en svart och stilren kavaj! Koftan och andra sidan inhandlades på Gotland inne på Vila. En perfekt söt liten sak att hänga över klänningar.

Ledsen för de taskiga bilderna. Hade inte tålamod till något bättre ..


På lördagar klär man upp sig lite extra.

Brorsan jobbade förut med en som ju längre veckan led mot sitt "slut", eller mot helgen, så klädde han upp sig mer och mer. Lördagar var toppen. Inte för att jag följer exemplet, men det är ändå lördag och idag kände jag för att ha på mig en av mina nya klänningar. Det är en söt liten sommarklänning i en mjuk aprikos färg som jag köpte på Gotland. Så länge man är brun gör den sig snygg på kroppen. :)

Måste nog lägga ut lite bilder på den senaste tidens nyinköpta kläder. Har fått tag på ett par söta klänningar, en lång "kofta" att ha över och för ett tag sedan köpte jag mina nya kärlekar (skor). :D Har aldrig kunnat gå i högklackat, men dessa är t.o.m. sköna!

Nu kallar jobbet. 10 - 14, man kan inte klaga på tiden iallafall.

!

Nu ser jag fram emot jobbet imorgon. Hoppas bara jag mår bättre annars kan 8 timmar bli väldigt jobbigt. Åkte på en förkylning igår och idag är den värre. Det återstår att se hur jag mår imorgon när jag kommit upp ur sängen och ätit lite. En kombination av en ny tatuering, en relativt kall kväll ute på balkongen och en sjuk Rocky bredvid sig var nog inte så bra. Nej just det, det var inte ditt fel! Förlåt Gullet ;)

Och imorgon kommer mamma och pappa hem från Gotland! Hör och häpna men det ska bli skönt att de kommer hem. Har varit sällskapssjuk de senaste dagarna, då är det skönt att det alltid finns någon hemma. :)


En fortsättning på min tidigare tatuering i ryggslutet. Den är inte klar ännu. Om två veckor ska jag tillbaka och lägga i färgen. Trodde smärtan skulle vara hemsk, men jag tog det som en man!

Gotland ikväll!

Äntligen! Ikväll åker jag till Gotland med Andreas. Jag har längtat så länge! :D Livet är bra härligt när man har semester, får komma iväg, umgås med personer man tycker om och vara på en plats som fyller kroppen med ro.

Trevlig vecka på er!

Att bara kunna vara den du är.

Man har nog "tjatat" ut det ämnet för länge sedan, men samtidigt är det viktigt att inte glömma bort att det är viktigt, väldigt viktigt. Du är den du är. Du har andra förutsättningar jämfört med andra, och du är en individ som bör ses för den du är, och ingenting annat.

Jag är inte så stark alla gånger. Det finns stunder då jag vill vara så mycket, ha så mycket, och då glömmer jag bort att bara vara mig själv. Jag har inte pengar att köpa allt det jag skulle vilja ha, åtminstonde inte på en gång. Jag är inte roligare än vad jag är och jag är inte snyggare än vad jag ser ut. Jag är bra, även om jag inte får alla att skratta eller kan shoppa varje dag. De gånger då jag får för mig att jag kan det slutar det med ångest och till slut försöker jag få mig att förstå att jag kan ta det lugnt. Ingen tycker mindre om mig för det, åtminstonde inte de som verkligen betyder något.

Ibland handlar det mer om att kunna prioritera hur pengar skall fördelas än att du "inte har råd med något".

Behov av en ny mobil?

I helgen bestämde jag mig för att fixa ett nytt abonemang, och detta blev hos 3, då en läcker mobil samtidigt följde med när man band upp sig i 24 månader.  I julas fick jag delvis en mobil i julklapp, också sjukt snygg. Då jag redan hade ett abonemang köpte jag den löst. Det är en vit nokia e66. Någon som är sugen? Hörde att de säljs för ca:2500 kr på blocket, men jag tänkte mig 2000 kr, och ev. mindre vid en schysst affär. Har inte haft några problem och är nöjd med mobilen i helhet. Känns dumt att låta en snygging ligga i lådan och skräpa när någon annan kan ha bättre användning för den. :)

Vi intresse lämna er mejl så hör jag av mig.

 

Egentid, lite vardagslyx, kalla det onödigt om ni vill.

Vissa skulle säkert säga "fruktansvärt onödigt", "lägg pengar på något viktigare", men nej tack! Liten vardagslyx och samtidigt lite egentid, att få gå och fixa naglarna på en salong känns bra för mig. Jag kan uppenbarligen inte hålla naglarna snygga en lång tid på egen hand, och om det finns hjälp att tillgå, varför inte? Det handlar om ca: 350 kr i månaden och känns inte alls onödigt i mina ögon. Man ska få unna sig saker man gillar. :) Har inte fixat de på över 4 veckor nu, så jag ser verkligen fram emot att gå semesterfina naglar imorgon! Tror jag ska sattsa på rosa/glittriga toppar. Sommarfint!

Appråpå det där med pengar ... tjejerna sa att det alltid verkar vara jag som har minst pengar trots att jag inte tjänar minst. Ibland förstår jag det inte själv, hur det funkar. Nog för att jag är en slösa, men okej, jag har vissa utgifter varje månad som pengar till mamma för hyra/mat och sånt skoj, telefonen, mobila bredbandet och a-kassan. Bara där ryker halva lönen, men jag borde kanska börja föra kassabok för att se vart alla pengar tar vägen?

Kom på att det sista skar sig lite med det ovanstående. Nej, jag är ingen dum blondin!

En av vår tids största.

Michael Jackson, en av vår tids största. Gissar att jag inte var den enda som satt framför tv'n igårkväll när de bla. visade live från minnesstunden och sedan en film från den helt otroligt grymma konserten 92? Jag har inte förstått förrän nu hur stor han egentligen var. Jag visste att han var stor, ja, t.o.m. störst, men såhär? Han är är helt otrolig. Gåshud på hela kroppen och våta ögon gjorde en sällskap under ett par timmar igårkväll. Hans sätt att ha nå ut till människor med sin musik är beundransvärt!




Idag ska Sunne firas!

Ikväll är det Sunnes kväll! Imorgon fyller flickan år, så idag ska hon firas! Slipper vi regn ikväll blir nog allt toppen. :D

Nu ska jag bege mig till jobbet. Kör 10 - 15 idag, sedan ska jag försöka lämna tillbaka ett linne och ev. titta på något annat roligt innan det är dags att göra sig vackrare!

1 vecka kvar till semestern! :D (Även om jag bara har en vecka). Gotland ska bli mys med <3! Egypten i oktober blir dock ännu mysigare. Bara du och jag! :)

Vitt på svart, svart på vitt.


Jag saknar de varma (lediga) dagarna när man bara njöt.
Och en sak till ... får inte bilder en helt mysig känsla när de görs om till svart/vitt?

RSS 2.0