Jag är den som jobbar häcken av mig!

Det är lustigt att vissa jobbar häcken av sig för att "se bra ut" och skapa en vacker siluett, medans andra äter vad de vill, slöar hur mycket de vill och ända har det där vackra. Det är inte min enda anledning, långt ifrån, men det är klart att alla vill känna sig fina. Men samtidigt, det där är så individuellt och brett så i mångas ögon är jag säkert inte ett dugg fin, men det gör mig inget då jag själv trivs och gillar min kropp, gärna med lite extra muskler på.

Nog för mig idag. En trött Emma behöver sömn för att orka med morgondagen. Morgonpromenad, jobb, gym och sedan mys och övernattning med söta Sunne. Jag ser redan fram emot morgondagen!

Coldplay, 22:a augusti på stadion! <3


Det var grymt, riktigt jävla grymt! Ett sjukt bra minne för livet!
Det var en magisk känsla att stå där med blick över ett gungande folkhav, höra alla sjunga tillsammans i kvällen när Coldplay ägde scenen. Jag glädjs med alla andra som också var där, för det var riktigt, riktigt bra!

Kärleken.

Ibland är mycket kärlek det som krävs.
Du betyder väldigt mycket för mig Andreas! <3

Frida gjorde mig lite snyggare!


Igår var jag hos Frida och fick håret fixat. TACK! Jag är supernöjd! Jag är fortfarande blond, men nu mer naturligt blond och inte blond med en gul/blond ton. Tack vare folieslingor i tre olika toner är jag nu lite finare.  Satan vad håret blev läckert plattat också. Synd att man aldrig orkar med det varje morgon. :)
(Obs! På bilden är håret tillruffsat efter ett härligt gympass!)

Helgen i bilder.

Bilder säger mer än ord. Det var en underbar helg i vingåker.
Smått och gott.

Dålig uppdatering. Inte konstigt att man aldrig skulle kunna tjäna pengar på det här med att blogga ...  Vart får ni all lusst ifrån? Eller tid också för den delen. Fast det är klart, skulle jag få pengar för det skulle jag nog sitta ihop med datorn.

Under mina lediga dagar i helgen var jag iallafall iväg till vingåker med min morbror och hans fru. Det var riktigt avkopplande att komma ut i skogen, plocka blåbäar och svamp och mysa inne i stugan. Tog en del bilder men har inte fått över de på datorn ännu, men det kommer nog ikväll. Skogen är underskattad! Jag älskar den! Det är härligt att få komma iväg från allt det materiella och all stress.

Efter en lite dålig träningsperiod nu pga. tatueringen är jag nu igång på riktigt. Morgonpromenaderna sitter på sin plats och gårdagens gympass var grymt! Fick ett litet lyckorus när jag befann mig där igår och kände hur kroppen fick arbeta, hårt! Hur kan man inte tycka om det? :D Efter jobbet idag väntar ett benpass. Tro det eller ej, men jag längtar!

Minnen är bra att ha.


Jag gillar minnen. Minnen förgyller livet. Minnen lär oss att leva.
Vår resa till London tillsammans var ett sådant där bra minne som får en att må bra när man tänker på det. Du tog min "oskuld" och det på ett bra sätt!
I like you, my Tjorven!

God natt!

Nu ska jag återigen ta tag i min bok och läsa ett par sidor innan jag kramar nallen och somnar. Mitt val av det svarta silkesbäddsettet var sådär. Det var redan varmt innan ...

God natt! Och du, släpp inte taget om dina drömmar!

Varför "hatar" vi varandra?

Börjar bli mer och mer irriterad. Tjejer i allmänhet är så elaka mot varandra! Många bloggar "lever" på att rata andra och förmedla sitt ogillande mot andra tjejer. Runt om kollas det ner på varandra och vänskap är inte alltid vad det borde vara. Det är sorgligt.

Godmorgon världen!

Eller ja .. God förmiddag kanske? Har visserligen varit vaken sedan 8 då vi skulle gratta pappa som fyller år idag. Det är gulligt att han fortfarande är som ett barn och älskar presenter. Jag kan alltid skylla på honom när jag blir äldre och blir sprallig när presenter kommer på tal. Tror faktiskt aldrig jag kommer tröttna heller ... :)

Sitter och funderar på vad man ska hitta på idag. Hade nästan velat ha regn så man kunnat mysa ner sig i soffan och bara göra ingenting. De flesta jobbar nu eller är borta iallafall. Middag ute med familjen väntar ikväll iallafall. Sweet!

Lite nattläsning innan man kramar kudden.

Hade en svacka när jag var dålig på att läsa, men nu är jag igång igen! Håller för tillfället på med "EL CHOCO". I början kändes den lite småseg, men ju mer jag läser, ju mer vill jag veta! Läsning är underskattat. Jag älskar att få använda fantasin och själv få skapa sig bilder i huvudet. Ska lägga mig tillrätta i sängen och plöja igenom några sidor innan jag somnar. :)


Michael kors in my heart.


Jag är kär. Den blev min tidigare än tänkt tack vare att min gamla mobil blev såld.
Vilken snygging!


Jag älskar min tatuering!


Min älskade tatuering, nu ännu finare!
Efter ett antal timmar och mycket smärta blev den slutligen klar. På bilden ser den fortfarande lite röd och svullen ut men det ger snart med sig. :)

:)

Ska snart knata iväg till gymmet för att genomföra ett litet "blandpass" med fokus på biceps, men även lite bröst och ett par benövningar. Sista passet innan jag ska göra klart tatueringen (imorgon) då jag alltid vilar ett par dagar efteråt. Vid 1-tiden ska jag sedan befinna mig inne i stan för en fika med min Tjorvs. Var förbi klockaffären igår och är än mer sugen på klockan nu ... Har mobilförsäljning på G och om den går igenom tror jag att jag slår till.

Har tänkt bli duktigare också. Vill verkligen försöka. Efter resan i oktober ska jag börja skriva kassabok för att se vart pengarna försvinner och börja spara på nytt. Det är mitt löfte till mig själv. Jag vet att man någon gång måste bli "vuxen" och försöka ta icke slösaktiga beslut.

Slutsnaskat.

3 dagar i rad får räcka, nu kör vi på 1 dag i veckan igen (med vissa undantag om någon fyller år eller dylikt, för då är det nästan oartigt att helt tacka nej). Åkte hem tidigare från Andreas imorse för att få komma ut och ta en promenad, som i efterhand var så värt! Nu sitter jag här och väntar på att gymmet ska öppna så man kan bege sig dit och dra igenom ett härligt benpass. Japp! Idag ser jag fram emot det!

Vad ska man annars hitta på idag? Dra något gammalt över sig och plöja igenom en bra bok? Fast samtidigt är det ju så härligt väder ute!

RSS 2.0