:)

Är nöjd med mitt nu lite vårigare hår! Frida gör mig alltid nöjd :)

Meningen är att det ska bli ännu lite ljusare framåt sommaren, men för att håret inte ska bli allt för ledset får man ta det stegvis. :)


Mars 2010.


En liten förändring åt det bättre hållet.
Med vilja går det mesta!

Nytt och fint! :)
Nya fina armband från amazing!
En ny fin, bekväm och väldigt mycket "emmablus" från MQ.
En cool och nätt liten nitväska från H&M.
:)

Typiskt tjejer att "förbereda" outfit inför kommande tillställningar.
Kryssning 14 - 15 maj väntar och jag är redan bestämd på klädfronten. Ursäktar dock en skrynklig blus som naturligtvis inte riktigt kommer vara i det skicket dagen till ära. :D

Skärpning!

Dålig uppdatering. Förlåt mig! (Även om det inte är så många som bryr sig). :) Ibland blir det så, blogginspiriationen försvinner typ. Får se till att ta lite nya bilder att publicera, för att piffa upp lite. Hittade förresten en fin blus igår att ha till leggings och snygga pjucks! Tyckte att den kunde passa till en kommande kryssning i maj, då det inte känns som att det är stället man klär upp sig till max men ändå vill känna sig snygg. Får se om jag kilar förbi och inhandlar den idag :)

I övrigt är livet bra. Träningen går bra! Motivationen är fortfarande på topp och för tillfället är livet mycket träning. Det enda jobbiga är att mina benhinnor fortfarande är småjobbiga så jag har inte vågat gå något på bandet på snart 2 veckor för att slippa något bestående problem. Får mycket bra ifrån vännerna också, och det känns som att vänskapen fortfarande växer <3! Kärlek till allt mys i livet!

Träning hit, träning dit.

Jag längtar efter gymmet ikväll. Jobb 10 - 18 innan dess, då våra vipdagar börjar. Hoppas på lite roligt att göra så dagen rusar iväg. Vilade benen igår då jag fick känningar i benhinnorna under måndagspasset, men idag gör jag ett försök till att piska dem! Det gäller att vara rädd om dem, åker man på någon skit kan man istället stå där med träningsförbud tråkigt länge ...

Kan förresten isen försvinna någon gång så jag utan risk att halka och slå ihjäl mig kan få börja gå mina morgonpromenader igen? :)

Hej underbara fredag!

Jobb 10 - 18, det ska jag klara av då en helt ledig helg väntar på mig. :D

Ikväll blir det bio med Sunne, imorgon fika hos mormor, träning och på kvällen ut på stan med tjejerna. Låter söndagen bli en slappdag med kanske något gott att förtära. På ett sätt förvinner suget för onyttigheter när man håller de ifrån sig under veckorna, och då kan det kännas onödigt att äta bara för att?!


Svartpåvitt.

 

Öppna ögonen, låt dig se vad som finns omkring dig, i ditt liv, mitt framför ögonen.
Imorgon kanske är för sent att ångra sig.

Kläder är kärlek.


Nu blir mamma arg, men att få handla nya kläder är en lycka för stunden! Sedan blir man alltid glad när man ser fina ting hänga i garderoben. :) Tunika inhandlad på vero moda, leggings inhandlade på Lindex. Kan komma att bli helgens klädval till utgången! Inte för uppklätt, inte för kallt, men samtidigt med smink, fixat hår och ett leende på läpparna en bra "outfit"!
:)

Jag och den där jävla träningen!

Låt mig tjata lite till. TRÄNING ÄR SÅ JÄVLA ROLIGT JUST NU! :D Mycket bra träning, mycket bra mat, mycket bra motivation. Allt är bra! :) Längtar redan till morgondagens pass då det blir biceps och därefter ett corepass, avslutat med en stund på bandet. Ändå kom jag hem från gymmet för mindre än 2 timmar sedan. Gymfjolla? :)

"Låt aldrig någon ta ifrån dig det goda i livet".

Sol ger glädje!

Sitter och lyssnar på Memories och njuter av stillheten innan jobbet kallar. Är lite extra fin idag med min vita favoritblus från Zara och leggings, samt plattat hår då dopfika väntar efter jobbet. Missar själva dopet pga. jobbet vilket känns trist, men fika, en söt bebis och bekanta ansikten är alltid mys! :)

Ingen träning idag, istället kör vi på onyttigheternas afton!

Sarah Jessica Parker!


Jag tror hon har bland det vackraste håret på denna planet.
När Frida är tillbaka ska hon få fixa mitt barr. Nu när det är vår på gång vill jag inte vara mörk längre .. :)


Kärlek i all ära.

Jag kommer alltid att vara en kärlekskrank. Jag kommer alltid att tycka kärlek är något av det vackraste. Jag kommer alltid att ha min bild av kärlek och hur jag vill att det ska kännas.

Var och såg på Valentines day igår med mina damer. Ett citat var något av det bästa jag hört på länge "Du måste att lära dig att älska hela personen, även de dåliga sidorna som inte är lika enkla att tycka om". Alla människor har brister, men vi är en person i helhet och för att vara med en person måste man acceptera hela paketet. Att sedan väga dåligt mot bra är en annan sak. Vissa personlighetsdrag är helt enkelt inte okej, eller passar inte just dig.

"Det vackraste jag vet är att älska och att älskas".

RSS 2.0