Hej snygging!

Kvällens klädval. Jag skulle ge mig själv en 10:a!


Jag vill ge dig en bit utav mig.


Det är svårt att lämna en bit av sig själv
Det är svårt att öppna sig och känna sig trygg
Det som sägs, en kärleksförklaring
Vad som sägs, mellan dig och kärlek
Att våga lita på någon annan
Att känna en annans kärlek, så ömt
Omfamnad av godhet
Av genuin ömhet
Det finaste som finns.



Härlig kväll! :D

Helt galet bra kväll igår! Överraskningsfesten blev grym! Tycker annars att "planerade" saker inte alltid blir som man hoppas, men igår var ett stort jävla undantag! Det var bäst! :D Vi kommer dock sakna vår Ida. Norgebesök är en självklarhet! :)

Seg som satan idag, men det var det värt! Guld värt att få krypa upp i soffan efter några timmars jobb. Kommer jag somna gott inatt? Jag skulle tro det ...


JAG ÄLSKAR DET!

Tack som FAN Frida! Nu är jag ännu lite snyggare! ;)


"Hon är snygg, men det är jag också".

Det är rätt patetiskt egentligen. Vi tjejer och vårat jämförande med varandra hela tiden. Varför kan vi inte bara titta på en tjej och säga "Ja, fan vad snygg hon är!" och vara nöjd med det, utan att behöva titta ner på sig själv därefter? Eller varför inte se den snygga tjejen som en sporre för att komma igång med träning och leva ett hälsosamt liv (med självklara inslag av livsnjutning, vad det nu än må vara).

Jag börjar komma någon vart med det där .. Det gör mig ju onekligen inte snyggare för att jag grämer mig över snygga Victoria Secret's modeller eller vältränade fitnessbrudar som Linda Fodor. Jag trivs faktiskt rätt bra med mig själv nu, men jag vet att jag kan mer!

Idag skippade jag träningen, tog mig istälet bara en lång sväng på "morgonen" och en kortis på eftermiddagen i samband med ett uppdrag som blombud. Därefter blev det kafferep med pappa och mormor som bjöd på vit toblerone och en smaskig munk! Kände bara att för en gångs skull ska en ledig dag vara LEDIG!

Ser fram emot en fika ikväll och kvällsmys! :) Jag mår oförskämt bra just nu!

Måndagsångest? Vad är det?

Jag är pigg! Jag är glad! Måndagsångest? Inte idag inte!

För en gångs skull var jag halvpigg när jag vaknade och kroppen känns mycket fräschare efter en dags ledigt och några fler timmars sömn. :) Känner mig peppad inför jobbet idag. Hoppas på lite nya varor (vem skulle inte göra när en sötsak kommer och levererar?!) och sedan ska jag strosa runt och städa och inventera lite varor för att se om något behöver fyllas på. :)

Ikväll väntar gym på nytt. Har varit lat i helgen, men jag tror det var nyttigt på sitt sätt!

Brabrabra!

Orkade med både lite julpynt och träning i tisdags. :D Igår vilade jag dock, men idag tog jag nya tag och veckans styrkepass är avklarade då jag skippar bröst. Ska ta och genomföra ett konditionspass på lördag efter jobbet istället. :) Sköter mig bra nuför tiden och det gör mig gott, både fysiskt och psykiskt! Snart kommer dock julmaten upp på borden, och jag är inte den som inte vågar ta en extra portion. JULMAT ÄR MUMS!

Helgen blir en bra sådan! Korta jobbdagar imorgon + lördag och sedan LEDIG på söndag. Woho! Kvällarna kommer bestå av mys, lite vin, tv-spel, singstar och sköna människor. Bra jävla helg helt enkelt! :)

TRÖTT!

Nog för att gympasset igår gick hur bra som helst, men det här är löjligt. Det känns som att min kropp är tömd på energi. Orkar man fortsätta julpyntandet idag? Tveksamt ... Och gymmet idag? Ännu mer tveksamt!

Idag åkte iallafall jeansen och skjortan på! Kör ett 6 -timmars pass idag så då klarar jag mig nog med pumpsen på hela tiden. Visst kan man byta, men jag är för bekväm för att ta med mig en påse med extraskor. Lär bli lite blöt i regnet, men det torkar. :D


Bekvämt ska det va!

Kör på den bekväma stilen idag istället. Leggings, långt linne och en "stor t-shirt" över och ett par stövlar. Heldag är heldag! Vem orkar gå med pumps en hel dag på jobbet?! Inte med våra stengolv iallafall.

Sitter och njuter utav John Mayer - Free fallin'. Lovely!


Mitt "fynd" från H&M! Hur skön och mysig som helst. Väldigt mycket Emma över den :)

:)

En gammal herrskjorta från H&M´s herravdelning.  <3

Enligt mig en "alltid användbar outfit". Får se om det blir en klassiker idag till jobbet eller om jag hoppar på något annat roligt i garderoben. Dags att göra sig vack(rare)!


!

"Du är din egen lyckas smed".

Istället för att tänka "varför?", tänk "varför inte?".
Det kan bli inte annat än fel. Ibland blir det t.o.m. riktigt bra!


"Borta bra men hemma bäst".

Jag skiter i att det är fredagskväll och i att jag har tillbringat den första delen med mina föräldrar framför idol. Vad är det för fel med det? Inget! Jag trivs riktigt bra hemma och efter lite fläng hit och dit är det riktigt skönt att få känna sig lite ful i hemmamiljö. :) Idolavsnittet gjorde mig på gott humör då de flesta levererade riktigt bra kvällen till ära och "CALLE ME KOMPIS" var helt klart bäst av allt. HAHA! :D

Nu sitter jag och myser till Erik Hassle. Mysmusik på hög nivå. Köpte förresten en ny grå (varför kommer jag ofta hem med grått?!) tröja som är en myströja fast ändå snygg enligt mig med rätt accosearer! 149 kr på H&M's DIVIDED-avdelning. Ett bra kap!

Erik Hassle - Bump in the road.



Helt bra, helt enkelt!


Jobb! :)

Snart väntar ännu en jobbdag 10 - 18. Igår var det riktigt roligt då våra vipdagar började och lockade mer folk än vanligt. Fram till klockan 16 var det inte en lugn stund, men ändå kändes det som att man han hjälpa de flesta med det mesta. :) Hoppas på framgång idag också!

Förövrigt längtar jag till lördag! Ska iväg och se 2012 då och jag har ganska höga förväntningar! Gillar den typen av filmer och ska man gå efter trailern har den mycket god potential att bli väl omtyckt!

Något annat trevligt att förtälja? Jag ska bli mörkare i håret den 26:e!? :D

Egypt oktober 09. :)

Observera att de två senaste bilderna är tagen ca: 08:00 på morgonen. Gissar på 25 + ..

 



Happyland.

Amanda Jenssen's nya låt är ju inte fy skam, Happyland. Hon är en sådan där artist som man nog "älskar eller hatar". Förövrigt träffar ordet happyland mig rätt bra just nu. De senaste dagarna har jag känt mig lycklig tack vare underbara människor och att jag ser till att plocka godbitar till mitt liv!

Idag har jag bestämt mig för att göra jävligt bra ifrån mig på jobbet! Därefter blir det lite gym innan söta Ida ska bjuda på middag. 1:a december far hon till grannlandet norge och jobbar. SAKNA!? Vi får åka och hälsa på henne helt enkelt :)

Nu: duschning och fixning!

Slutkörda ben!

15 - 18, udda arbetstider ibland. Jag klagar dock inte. Hellre några timmar en dag än inga alls, och dessutom fick jag träningen avklarad innan jobbstart.

Hade tänkt köra axlar men bestämde mig för ben istället. Vilar gärna överkroppen efter rygg/triceps och dessutom är det skönt att ha benen gjorda tidigt i veckan. De är som sagt inte mina favoriter när det gäller styrketräning. :D Tror ni inte det gick superbra idag bara för det?! Jag bara bestämde mig för att köra slut på dem, lite extra! Körde droppset i vissa övningar och mixtrade om lite i ordningen och när jag skulle köra benböj som fick bli sisteman skakade benen och i sista setet fick jag dra ner på vikterna. Så det ska vara! :D

Nu kan jag med gott samvete mysa med tjejerna ikväll. <3!


This is it.



Egentligen är det ingen "Michael-låt", men den ger en skön känsla i kroppen.
Lugn blandat med lycka på något sätt.


MJ!

En sak till .. ni alla där ute som gillar Michael, älskar honom, avgudar honom .. vad som!
"This is it!",
se den! Det är intressant att få se honom ur en annan vinkel, lite mer Michael, inte enbart artisten. Allt arbete, all vilja, all kärlek. Vilken artist!


Jag vill!

Jag vill ha tillbaka min dator. Jag vill kunna nörda mig när jag vill, hur mycket jag vill. Jag vill faktiskt ha tillbaka min dator så jag kanske kan bjuda på en bild eller två. Lite roligt är det ju!

Genomförde iallafall ett bra pass på gymmet idag. Rygg, triceps och mage. Fick bra kontakt och musklerna var härligt trötta efteråt. Sånt gillar vi!

RSS 2.0