Oturen vände iallafall fort.

Allt skulle bli mysigt. Ida och Rocky skulle båda hit, och efter att Sunne berättat att även hon kunde komma (skulle bli surprise för de andra två) så kunde kvällen inte bli annat än kanon. Dock vände turen ganska snabbt.

När Rockys mobil ringde för "dags att ta ditt p-piller nu" märker hon att plånboken är borta. Vi beger oss ut på spaning, hon ringer och spärrar kort och är helt förståeligt inte allt för glad över detta. Precis när allt var fixat ringer telefonen, de har hittat plånboken! Rocky åkte iväg för att hämta den i Ösmo då en flicka funnit den vid handenterminalen men varit tvungen att åka med tåget. Vår tjejkväll tillsammans blev inte riktigt som tänkt, men huvudsaken var ju att hon fick tillbaka sin plånbok! (Hoppas allt fanns kvar i den stumpan). Det kommer fler kvällar som tur är. :)

Jag, Ida och Sunne roade oss med att dricka vichy, äta lite mörk chocklad och prata gamla killar, skvaller och titta tillbaka på tiden i högstadiet och gymnasiet. Herregud vad man kunde se ut ... Haha!


All kärlek till er!


Kommentarer
Postat av: joanna

Svar :) Jag köpte den på H&M

2008-11-07 @ 07:14:50
URL: http://joannahallqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0