En dagsutflykt.

Mina förväntningar när vi idag åkte ut till vingåker outlet var ganska höga. Min besvikelse berodde nog mest på mig själv, eller på min kropp ... för fina kläder fanns det ju, och högar med jeans. Vet inte hur många jeans jag prövade, 20 st? Och 1 jävla par satt bra. Klart jag slog till, men det vart inget kanonpris sådär, eller så var det det, då de var nedsatta med ca: 1500 kr.

Vi åkte iväg strax efter 9 imorse. Sov nästan hela vägen då tröttheten var påtaglig pga. ca: 3 timmars sömn inatt och uppstigning strax efter 4 imorse. Det är väl allas dröm en ledig dag? ;) Andreas skulle iväg till arlanda för en trip med jobbet till Madrig lördag - måndag och när stressen kom slutade det med att jag åkte med fram och tillbaka och lämnade av dem. Han ta det lite lugnt hemma, duscha och äta lite ägg samt måla naglarna innan jag, mamma och pappa sedan skulle åka iväg. Strosade omkring i vingåker i ett par timmar och hade man haft pengar hade säkert mer fått följa med hem. Slutresultatet blev iallafall ett par tigerjeans och två riktigt grymma tröjor, även de från tiger.

   

Jeans - tiger 995 kr (tidigare pris 2495 kr, så jag får se det som ett "bra kap")
Tröjor - tiger 249 kr st (tidigare pris 399 kr)

När tröjorna bara hänger där ser de kanske inte så roliga ut, men på är det riktigt charmiga med olika längd fram- och baktill och bredare u-ringning. Den svarta för ett "finare" intryck, och den vita som ger ett mer avslappnat intryck. Jag är helnöjd! :)

Kommentarer
Postat av: Sunne

Snygga jeans =)

Självklart menade jag den 21:a, skulle bara se om du var med ;)

2008-11-09 @ 11:06:48
URL: http://susse5.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0