"Du är bra!"

Det är en bra, men även en mycket viktig egenskap att kunna ge sig själv positiv respons. Att kunna säga "jag är bra och förtjänar något utefter det också", att berömma sig själv när man gjort något bra men att självklart även kunna kritisera sig själv för att kunna förbättras. Ingen människa är värd att trampas på, att leva under ett självdestruktivt beteende är detsamma som att sluta leva.

"Du är värd någonting bättre än bra!"


!

"Jag är för bra för dig, jag förtjänar bättre än så".


Jag älskar att sova!

Gårdagen var pest och pina. Okej, jobbtimmarna gick fort men hela kroppen gick på sparlåga och tröttheten var överdriven. Blev självklart inget tänkt träningspass, jag insåg att det var det sista kroppen behövde just då. Kom istället hem och tog mig en dusch innan jag stoppade i mig spaghetti och köttfärssås. Därefter gick jag över en sväng till Johanna då jag än en gång slog av en nagel på jobbet. Jag är verkligen sämst på det där. :)

Hade inte munnen gått ganska varm under mitt besök hade jag nog somnat, kroppen ville inte! Så ni kan tro att jag gick hem och somnade i sängen efter ... Blev väckt precis när finalen började. Orkade med nöd och näppe (tack vare lite godis och dricka) att hålla mig vaken. Brydde mig verkligen inte om mitt "Inte äta för mycket skit i veckan" just då, kroppen fick bestämma och den behövde snabb jävla energi! Direkt efter matchen borstade jag gaddarna och 20 minuter senare sov jag nog. Idag mår jag så mycket bättre och morgonpromenaden var en fröjd till skillnad från vissa andra mornar föregående vecka då jag mest var trött ...

Sömn är bra skit! Jag älskar att sova. :)

Näsblod?

Hur länge sedan var det inte jag fick näsblod? År och dagar ... Blev mäkta förvånad när jag kände något "rinna lite lätt" i näsan och såg blod när jag kollade i spegeln. Nu får jag ge mig, är helt övertygad om att det är pga. brist på sömn och full rulle annars, ikväll är det jag som hoppar i bingen strax efter Em-finalen!


Mår förövrigt sjukt segt i kroppen. Har ont i magen och den är uppblåst som en spärrballong, förmodligen efter gårdagens intag av mindre nyttiga delikatesser som dock var stunden värda. :) Och ögonen är lagom trötta just nu. En dusch kommer snart att göra susen! Ska ju för tusan träna senare efter jobb och middag :) Orkade med en promenad imorse också på ca: 45 minuter som var hyffsat behövlig ...


"Carpe diem!"

Trevliga arbetskamrater!

Middagen på Barcelona var en hit ikväll. Trevligt sällskap, god mat och skratt är aldrig fel!
Kul med arbetskamrater som gillar att umgås, det har man aldrig tackat nej till.
:)

 

Bjuder på bilder från studenten som Mikaela skickade. Längtar tillbaka!
Ser ju t.o.m. lite krallig ut på den översta bilden? haha :D

Trötthet har blivit en dålig vana.

Måste bli bättre på att lägga mig i hyffsad tid igen, när trötthet har blivit en dålig vana får man börja tänka om. Ca: 5 timmars sömn inatt, så som många nätter de senaste dagarna, det är inte bra, speciellt inte nu när träningen är igång och kroppen ska orka "trycket". Skärpning Emma! :)

Ska iallafall när som bege mig mot tåget och jobbet. 10 - 17 står på schemat och förmodligen lite mer rush än under veckan. Lönen har kommit, det är helg och folk behöver nya kläder till semestern? ;) Vi får hoppas på det bästa! Efter beger jag mig in mot stan för att käka på Barcelona med ungdomarna på jobbet. Den sociala biten ger onekligen mycket mer glädje till livet.

Jag mår bra! :)

Kanondag!

Allt har varit perfekt!

Besöket hos frissan slutade i ett stort leende, är supernöjd med håret. Jag ska vara ljusare än mörk, så är det bara! :) Därefter var lunchningen trevlig med mamma där jag även träffade på en kompis som jobbar @ restaurangen som vi besökte. God mat och en trevlig miljö! :) När vi ätit klart och njutit av solen åkte jag in till stan och började min otroligt lyckade shopping. I vanliga fall hittar jag aldrig något när jag vill och har pengar, men fick med mig nästan allt jag ville, förutom en tröja. :) Köpte en kjol, ett par jeans, två baslinnen, en annan söt topp och en väska. Sjukt nöjd! (Laddar upp bilder en annan dag). Ville egentligen kolla på skor också men sket i det och tur som jag hade fick jag ett par ljusbruna spetsiga pumps av mormor som hon hade för 40 år sedan ... när jag var där på besök. De åker lätt på imorgon när jag ska ut och äta med några på jobbet, tillsammans med den nya kjolen. :D Just ja, köpte ett nytt bäddsett också, + två örngott, klart sängen skall vara fin också!

Hann med en liten promenad innan middagen och sedan åkte jag och Ida till Dalarö där jag hade übertrevligt med tjejerna! Vi drack vin, sprite och lime, käkade jordgubbar och mörk chocklad, snackade killar, sex och skit, samt avslutade det hela med singstar när humöret stigit. Ni är grymma tjejer! Vi kommer hålla kontakten, det vet jag! :) Puss på er! (Nej, jag har inte glömt dig Rocky ;D). Semesterplaner it will be!

Vi alla tillsammans!

...

Somliga människor lever i en lögn,
jag tycker synd om dem.


06:00 en ledig fredagsmorgon.

Man kan ju tro att jag är från vettet, men vill man hinna med nyttigheterna också får man allt se till att anpassa sig därefter. :) Morgonpromenader var skön men har fortfarande ont i magen ... Jag blir så trött på skiten, men nog klagat om det. Idag ska nämligen bli en riktigt bra dag!

Ska snart hoppa in i duschen och sedan fixa mig så jag är redo för dagens bravader. Frissan, banken, lunchning, shopping och mys på Dalarö. Blir lite så när man är ledig en dag i veckan, då vill man försöka hinna med så mycket roligt som möjligt. :) Förresten, längtar efter min latte med smak av vit chocklad. Jag är frälst!

Some pictures.

Onsdag. :)







Älskar den blommiga blusen från H&M. 98 Kr är oförskämt billigt!
Fann även inspiriation i mina gamla svarta chinosaktiga jeans från Vila. Har aldrig tänkt på att rulla upp benen? Känner mig riktigt "inne" nu, haha.
Förövrigt är mina marinblåa pumps med öppen tå döläckra. Köpta på Andiamo!

Aldrig har jag varit så glad ...

över en ledig dag som jag är just nu. Imorgon är jag äntligen ledig och helt perfekt att det är fredag, precis efter löning och jag då kan roa mig på diverse sätt. :)

Ska börja med en morgonpromenad, sedan ska jag befinna mig i frisörstolen 9:30 för att fixa till frillan. :) Efter det blir det bankärenden med mamma samt en lunchning någonstans. När detta är avklarat ska jag åka in till stan för lite shopping. Har lite tankar i huvudet om vad jag skulle vilja hitta men vi får se vad jag kommer hem med. Något roligt ska jag se till att hitta, jag lovar mamma. ;)

På kvällen sedan ska mamma skjutsa ut mig och Ida till Dalarö för att mysa med Sunne. Det blir lite vin med sprite och lime, samt sing star (självklart tjejsnack som innefattar killar och sex också, haha). Var sjukt länge sedan man sjöng och ni kan tro att jag är laddad. :D Dock är frasen "sjunger hellre än bra" utnött från min sida ... haha.

Har jag tur hinner jag med en promiss eller dylikt innan jag beger mig iväg, men inget som ska vara ett måste. :) Har iallafall bestämt mig för att sattsa mer på löpning nu, så jag ska försöka köra ett pass i veckan iallafall, mina morgonpromenader räcker inte för att ge extra fart på förbränningen. :)


"Imorgon är det min dag!"


Spanien ...

Tysklands möte i finalen på söndag blev Spanien. Idag var de värdiga vinnare, så enkelt är det. Vad hade Ryssland att komma med idag? Inte en tillstymmelse av den trevliga fotboll de visat upp i så många matcher i rad ... Jag är inte överväldigad över Spaniens vinst faktiskt, det hade varit roligare med Ryssland, men okej, vi kommer bjudas på en bra fotbollsmatch 20:45 på söndag. Don't miss it!

"Rubrik saknas"

Magen är tillbaka, eller rättare sagt känslan. Jag får perioder då den är utom kontroll, den mår som den vill vilket är otroligt frustrerande, jag som har mått bra i över en månads tid. Typiskt ...

Iallafall, ska snart åka iväg till jobbet för att ta mig igenom 10 - 19, bara att hoppas på lite mer köpglada kunder så dagen rullar på bra, i värsta fall får jag vila ögonen på sötnosen i butiken bredvid, haha. Ska även luncha ihop med Ida, tösen som fått jobb 3 minuter från mig. :) Vi drar enligt planerna över till IKEA för att se om de har något att erbjuda, annars finns det mest skräpmat i närheten och det är en flopp? Just nu iallafall. :)

"Gör det bästa av stunden".

Livet är ditt.


"Du måste tro på dig själv
Inse ditt värde
Förstå att du är bra som du är
Oavsett vad andra säger.

Lev ditt liv som du vill
Gör det du tror på
Våga sattsa
Din största begränsning är du själv!

Livet är ditt, ta vara på det!"



Tyskland - ?

Där slutade turkarnas saga. :) Det krävdes dock ett 3-2 mål i 90:e matchminuten för tyskland innan de kunde jubla! Vilka kommer nu bli deras kommande motståndare i finalen? Detta avgörs imorgon mellan Ryssland och Spanien, vad tror ni? Efter att Ryssland spöat på Holland tror jag att allt är möjligt ...


Blondinbella did it again!

Kan rubriken locka läsare? haha
Fann ett smaskigt stycke från hennes käre vän Carolines blogg:

"Idag fick jag även detta söta sms av rara Isabella:
Har du tänkt på en sak? Många tjejer är som snyggast i sitt liv under högstadiet/gymn. Men vi blir bara snyggare för varje dag som går!"

Har jag missat något, men går inte lilla rara Bella fortfarande i gymnasiet? :)
Jag var bara tvungen, är på det humöret ...




En tråkig dag på jobbet.

Har man tråkigt en dag på jobbet  kan ens ena arbetskollega gå in till butiken vägg i vägg (där den übersöta killen jobbar), be om hans nummer och säger att en viss flicka är förtjust i honom. Därpå får han veta att killen har flickvän sedan ett år tillbaka men säger sedan "men de bryr sig ju inte, så det är bara att köra".

Pinsamt? Nej, det är sådant man får bjuda på. Det ända pinsamma vore isåfall att en annan går in istället för du själv.

Det sitter i huvudet, eller i humöret ...

Vissa dagar är det bara så, kroppen känns som en ballong (fast självklart vet jag att det inte är så). Jag hatar den känslan, den får mig att känna mig obekväm i det mesta jag sätter på mig. Tacka vet jag mjukisar och en oversize tröja i dessa svåra tider ... ;)

Hur som helst så känns det mycket bättre när jag fått aktivera mig på gymmet. Mitt älskade armpass fick mig på bättre humör och skrämde iväg obehagskänslan, tack och lov! Trots en ömmande träningsvärk i lår och rumpa lyckades jag trampa 20 minuter efter passet vilket gjorde susen, så nu sitter jag här trött och jävlig. Sova gott kommer jag iallafall göra!


Imorgon väntar total vila pga. jobb 10 - 19. Vill ge mig själv en helt ledig kväll så jag kan gotta mig i min nya stora tjocktröja framför tv'n och fotbollen. :) Tar nya tag på fredag med en morgonpromenad, därpå även lördag och söndag, samt ett svettigt axel och trapspass på söndag.


"Skillnaden mellan nu och då är att jag förstår min kropp bättre, på samma sätt som jag behöver träning behöver den vila".

:)

"Solen skiner, låt oss vara glada!"

Morgontrött.

En promenad och en frukost rikare, dock lika förbaskat trött för det. Ibland ger hurtigheten inte den energin man söker, men ge mig en dusch och någon timme så är jag på banan.

Träningsvärken från benpasset igår har börjat smyga sig på, på gott och ont. Om det blir riktigt pain då är det fasiken inte så roligt längre, men håller det sig på en "behaglig" nivå är man mest nöjd att passet tog i musklerna, haha. Efter kvällens armpass får det dock gärna komma lite träningsvärk på besök! Det är inte som med benen, att de ständigt används och påfrestas, blir ju en utmaning i sig att bara gå ner för en trappa ...

"Smärta behöver inte alltid förknippas med någonting dåligt":

S3D!

Sitter och tänker tillbaka på tiden mer er. Det har inte ens gått en månad och jag saknar väldigt mycket av det vi hade redan? En känslofjolla är jag nog också, haha.

En av de roligaste stunderna med er är nog iallafall 28:e april på K2 där vi hade vår studentskiva (Studentdagen är utan tvekan den bästa!). Varenda jävel var glad och vi söp ikapp, vissa blev fullare än andra, men efter den kvällen kände jag glädje, glädje för att jag fått delat tre bra år med er, med uppgångar, likaså nedgångar, men det hör till. Vi var bäst!

     

Jag älskar träning, men ...

avskyr att träna ben, nästan iallafall. Varken förstår eller känner charmen i att träna ben. Ge mig lite glädje till det? Det händer ungefär 1 av 10 gånger som jag njuter, vilket känns lite jobbigt. Man brukar ju säga "tuta och kör, inställning är a och o" och visst är det, just därför genomför jag passet för jag vet att det behövs, hur skulle en vältränad överkropp se ut och ett par säckiga ben? Men det är inte som att få knata upp till gymmet och veta att ett skittungt ryggpass väntar på en, eller ett mjölksyrefyllt armpass. :)

"Ibland måste man göra de tråkiga sakerna också, men då uppskattar man de bättre mer."


Det borde vara det mest simpla.

Sanning, ärlighet, är det verkligen så svårt som folk får det att verka?
Som min morbror skulle ha sagt, "man ruttnar ju!" 


Luften gick ur mig, bara sådär ...

Jag var totalt väck imorse när jag skulle upp för att komma ut och gå. Hörde en av tre ringningar på mobilen. Klev upp som en zombie, satte mig på pallen och stirrade in i väggen innan jag lyckades få på mig skorna. Väl ute var benen som två cementklumpar och magen kändes ihopvriden. Trots detta fick mamma och jag ihop drygt en timmes promenad, och cementklumparna försvann t.o.m. och även den ihopvridna magen. :) Hoppas innerligt på att bli piggare under dagen så man kan genomföra ännu ett grymt pass på gymmet, för igår var det verkligen bra!

"Att säga att styrketräning inte är något för tjejer är som att påstå att jordgubbar inte är gott, bullshit!"

Tvåsamhet.

Allt det som jag känner
allt det som jag vill.

Låt mig vara din vän
föralltid vid din sida.
När du behöver någon att prata med
lovar jag att finnas vid dig.
När du inte orkar hoppas
då gör jag det åt dig.
När du inte vågar tro
då gör jag det för oss båda.

Jag lovar att vara där,

vid din sida,
i alla tider.


Du är en strålande stjärna

på en klarblå himmel.

Du lyser starkare

än alla andra tillsammans.

Du har något ingen annan har.


Du är du

och det ger mig hopp

hopp om en ljusare värld

med kärlek

med lycka

och tro.


Ensam är stark

men tillsammans är man starkare.

Tvåsamhet

det finaste vår värld kan ge oss.


Brunett vs. blondin.



Åsikterna är delade, hurvida håret skall vara mörkt eller ljust. Som jag skrev igår har jag iallafall bestämt mig för att fixa det ljusare igen, till att börja med slingor som man får "fylla på" senare. 9:30 på fredag ska jag infinna mig hos frisören.
Håll en tumme för att det blir bra! ;)

Träningsschema.

I mitt huvud finns det ett uttänkt träningsschema för muskelgrupper och dagar, men har lärt mig att det inte alltid är så lätt att efterfölja då det finns en det saker att anpassa sig efter, därför kör jag endast på att lägga in träningspassen som "1, 2, 3 och 4" och vad som ingår i vardera pass. Upp på detta tar jag mina morgonrpromenader varje morgon det är möjligt. Ett och annat styrkepass kan få bytas ut till ett konditionspass om jag känner för det också ...

Träningspass:
1 - Rygg och mage
2 - Ben - fram/baksida, samt vader
3 - Biceps, triceps och mage
4 - Axlar + traps

Vid alla träningstillfällen (med ben som undantag ofta) ska jag försöka hinna med 15 - 20 minuter på trampen för att få lite mer av "fettförbränningsvaran".

"Det här kommer gå grymt, jag vill det så jävla mycket!"

"Svetten rann ... bokstavligt talat."

Det är vid stunder som dessa som man förstår varför.

Kom hem skittrött från jobbet, en "vanlig" tränande människa hade nog lagt sig på soffan, men när man har gett sig fan på något går allt, bara man vill! Efter en liten promenad börja jag känna på vikterna, valde att lägga på som vanligt dagen till ära. "Det är bara att tuta och köra!"  Tungt som fan, orkade inte riktigt lika många reps och efter bara några minuter trängde svetten fram på kroppen. Dagens favorit, och nog den som tar bäst i ryggen är snea latsdrag, herrejävlar vad tungt det kan vara då det riktigt "krampar" i musklerna. Då känner man att man lever! Avslutade rygg och magpasset med att trampa skiten ur mig på trappmaskinen i 20 minuter så svetten rann ... bokstavligt talat.

Det råder inte det minsta tvivel, gymmet och jag, det är så det ska vara!
"Lev livet så som du vill, det skapar lycka."

Var inte rädd för att svettas tjejer!

Sitter hemma i köket och smäller i mig lite frukost. Var nyligen ute en timme och tog en uppiggande promenad i det halvmulna morgonvädret, men det är faktiskt skönast då. Mycket bättre än när solen trycker på och värmen blir nästintill jobbig!

Dagen "till ära" satte jag på mig ganska ordentligt med kläder då jag trodde det var kallt, men chi fick jag ... iallafall inte med alla de kläderna på, så ett par svettdroppar kom allt på besök. Varför är tjejer så rädda för att svettas? Har ni aldrig känt känslan efter ett hårt träningspass där svett och endorfin trängs? Det är som att hela kroppen blivit rensad från rester och skit, sjukt skönt! och "förnyande" ... :)

Nu ska jag iallafall göra mig vacker inför jobbet, sedan får jag gå hela dagen och längta och se fram emot att få komma till gymmet ikväll. :) Nu kör jag igång på riktigt!

Bye bye Italien!

För en gång skull fick jag som jag ville, bye bye Italien! :)
Semifinalerna blev till slut:

Tyskland - Turkiet
Ryssland - Spanien

Det här ska bli spännande. :)


Det är vackert.




   

Innanför den ståtligt resta ringmuren finner du vackra gränder för varma sommarnätter. Det räcker med att se det, att finnas intill det, otroligt vackert och nostalgiskt.

SATC - I'm lovin' it!

SE DEN! Jag har aldrig tittat slaviskt på Sex and the city men jag måste säga att jag föll för filmen på en gång! Den passerade mina förväntningar för länge sedan, lite väl klyshig ibland, men karaktärerna är i en klass för sig. Kan inte hjälpa att jag drömmer mig bort, till ett liv fyllt av glamour och vänner. En dröm för alla tjejer!

Förövrigt var kvällen med Mrs X (någon som känner igen sig? haha) väldigt trevlig. :) God mat på Thaien, lite strosande, en underbar cafe latte med vit chocklad som jag förövrigt är förälskad i, också ... och SATC, som pricken över i:et. We will do it again!


Angående glamour, Carrie är otroligt vacker. Hon fick mig att vilja få tillbaka mitt ljusa hår, trots att hon var elegant och kvinnlig som få i mörkt hår, men guldlockar är alltid guldlockar! Nu blir familjen glad. ;)

Dags att knega.

Efter 3 lediga dagar är det snart dags att bege sig iväg till jobbet. 11 - 16 står på schemat idag, vilket inte är allt för jobbigt. ;) Efter jobbet ska jag och en av mina söta arbetskollegor iväg och äta lite Thai och därefter kolla på SATC. Faktum är ju att tjejerna i Sex and the City är sköna, så jag förväntar mig underhållning i biosalongen! Och självklart ska jag kolla fotbollen när jag kommer hem! Hejja Spanien!?


"Den dagen det går upp för dig att du är bra
då du kan känna dig god tillmods utan att jämföra dig med andra människor
då du mår bra utav att leva ditt liv som den du är
då är självkänslan på topp".

Britneys forna jag.

I dagens läge är hon onekligen en lång resa ifrån sitt forna jag, men när hon väl var där såg hon ut som guld. Den kroppen har fått varit med om två en och två situps samt intensiva träningspass.


Skitsnyggt Britney!

"Hej biffen!"

Vart vill du komma med din träning? Vad är ditt mål? Många har ställt frågorna till mig, det är definitivt lättare sagt än gjort att svara på. En anledning till varför jag tränar är självfallet mitt välbefinnande vad gäller den fysiska delen. Kroppen mår bättre, är gladare och piggare, och orkar därmed lite mer. Det är roligt, den psykiska delen får sig också en skjuts i rätt riktning, det säger sig självt att självförtroendet blir högre då de synliga resultaten börjar träda fram, "fan, jag är rätt snygg iallafall".

Men har jag något konkret mål? Vill jag bli större? Fastare? Vill jag ha väl definerade muskulatur på såväl armar som ben och mage? Jag vet faktiskt inte. Jag vill vara bra tränad men fortfarande på ett kvinnligt sätt, jag vill ha muskler men inte så att jag jämförs med en man. Antagligen känner man när det är bra, eller så blir man "blind", men jag hoppas på det förstnämnda. Jag vill nog vara liten och relativt hård med en muskulatur som säger; "Hej jag tränar och jag gillar det".

Vissa gillar det inte, andra gör det. Jag ser det som attraktivt på flera plan med en vältränad kvinna (självklart man också). Jag vet inte vart det har kommit ifrån, för det är nog ingen i min närhet som "lärt mig" att tycka om det, det kom bara naturligt. 

Har tränat på gym i drygt 3 år, varav 2 år mer seriöst och jag tröttnar aldrig. Formen har gått upp och ner beroende på diverse anledningar men har ändå alltid hållt mig någolunda. Under en period för lite mer än 1 år sedan hade jag min bästa period då jag fått till kroppen lite hårdare än övrigt och det är mitt första mål, att komma dit igen, och sedan bygga vidare på det, så får vi se vart det leder. :)



"Träning är som godis för själen, du mår helt enkelt lite bättre".

Snart kommer den riktiga Emma fram.

Mitt gymfjolleri kommer synas mer från och med nästa vecka då jag kommer igång med roligheterna på riktigt.
Emma hjärta stålet!

Funderar på att ta lite mått, t.ex. midja lår och armar, för att sedan se om det utvecklas.
Sedan kommer jag självfallet bjuda på spännisbilder ibland, det är jag känd för!

Natti natti!

Då det redan är för sent.

Varför så svårt?
Varför kan man inte bara visa?
Varför låter vi oss inte bara vara?
Känna, våga, vilja och leva.

Att vårda och ömma
Att leva och älska
Två människor
Ett sinne

Vi vill nå det vi inte har
Låter det som nära är slinka undan
För att sedan försöka vända åter
Som ett slag i ansiktet
Sanningen allt för bitter

Du hade en chans
Du hade två
Du vände dem ryggen åt
Nu står du där
Ensam och övergiven

Nu kanske du börjar förstå
Vad det är och hur det känns?
 Det som kallas kärlek


Bara ord.

Du säger ett ord, kanske två eller fler
Du ger mig en blick, ett löfte och du går
Jag står kvar med längtan, med hopp och tro
Det är då jag inser
Det var bara ord
Ord utan mening
Utan eftertanke
De betydde ingenting för dig.


Ett ryskt fenomen!

Hejja Holland sa jag, chi fick jag. Jäkla ryssar, de är ju livsfarliga! Hur långt kommer de att gå egentligen?

Mannen med det magiska sinnet



Semifinalerna ser hittills ut som så:
Turkiet vs Tyskland
Ryssland vs. antingen Spanien eller Italien

Mina hålda fingrar är redan körda, Sverige, Portugal och Holland. Känner mig kluven, vem vore nu roligast att se vinna? Ryssland vore ju roligt med den fina fotboll de spelat men det känns bittert då de slog ut Sverige. Annars är Spanien min favorit. Turkiet kan hoppa i sjön, Tyskland har jag aldrig gillat och Italien är bättre på att ligga på plan än att stå.
:)

Fotboll, ett drömparadis för tjejer.

Tjejer som inte kollar på fotboll missar inte bara en underhållande sport, det kryllar ju dessutom av snyggingar på planerna runt om. Skärpning!


Inget otippat exempel, nästan för uppenbart, men han är fin, med sliskfrilla eller inte. Dessutom kan killen lira boll, ett riktigt kap brudar.



Måste ge en guldstjärna till Sveriges egna snygging Allbäck också, helt klart snyggast i landslaget! Det är något med hans markerade kindben och "grova" drag. :)

Vad är träning för dig?

Träning är ett brett begrepp. Träning kan för olika individer innebära olika saker, vad är träning för dig?

För mig är träning glädje, det är en aktiv livsstil som bidrar till ett bra mående. Träningen är en del av mitt liv och den jag är, jag fungerar bäst tillsammans med den. Praktiskt innebär det inte bara att trötta ut musklerna tillsammans med stålet eller att dra en runda i spåret, det kan bara vara att komma ut och röra på sig, att ta en "powerwalk" längst stadens gator. Du väljer själv vad träning är, men kom ihåg en sak, det ska vara roligt!

Morgonrundan imorse var uppfriskande, like always! Jag mår great nu när jag kommit igång på allvar och tagit tag i "den aktiva livsstilen" tillsammans med bättre mat. :)

Den här gången är det på riktigt!


Några visdomsord innan sängdags.


Det är viktigt att ta hand om sig själv, uppifrån och ner, inifrån och ut.
Jag är bra, du också!


Somliga saker var bättre förr.

Somliga skriva tankar i det passerade vill jag inte slippa undan.
Ibland får man till det, då tankar sätts till ord och skapar en mening och till slut flera. Kommer därför framöver bjuda på lite gamla "dikter"/texter som jag skrivit och fortsatt att gilla.




"Var stolt över det du skapar".

Ett minne för livet.

Sitter här lagom trött och "sliten" efter många timmars firande och få timmars sömn, men det var det värt. Folk har antingen sagt att studenten är det bästa de varit med om i sina liv, eller så har det varit ganska så överskattat, i mitt fall var det definitivt inte det andra alternativet. Jag hade så sjukt roligt! Allt från champagnefrukosten, utspringet och tårarna under mitt tal till flakåkandet och festen på kvällen. Ett minne för livet!

Det var många man inte han säga hejdå till, många man knappt såg och det är det som idag känns jobbigt. Efter att ha varit uppe i varv visste jag knappt vart mina fötter befann sig, men jag hade åtminstonde roligt. Jag tror de förstår, folk jag inte hunnit tacka, men jag ska komma tillbaka och ge er alla en stor kram, för det är hos er jag har utvecklats blivit den jag är idag, det är under mina tre år på walthers som den stora förändringen har skett. Tårarna igår var för er, för oss tillsammans, för att jag var lycklig men samtidigt ledsen att lämna det fina bakom mig, en stor trygghet. Nu ligger framtiden öppen och i värsta fall får jag blicka tillbaka, återvända för en stund och finna ro hos er. Det vi hade, eller fortfarande inom oss har är unikt!

Walthersandan, slå den om ni kan!





(Inlägget skrevs dagen efter studenten, men jag gillar den, den för fram en bra känsla på ett bra sätt. Det var en magisk dag!)


Det nya livet.

Man kan kalla det så, tiden efter studenten. Mycket förändras, plötsligt ligger framtiden i dina egna händer. Än så länge har jag inte kännt av den känslan så mycket men det kommer nog, när man är van vid att skolan ska börja och den inte gör det ...

Valde att ta bort allt tidigare skrivet från bloggen då jag ser på framtiden som något nytt, det förgångna är något passerat, nu ser jag framåt! :)

(Egentligen skulle jag ha startat upp en helt ny blogg, men mrs. pulver som man är fick jag det inte att fungera för mig. Kan ju alltid skylla på att jag alltid varit gymfjolla och så även i fortsättningen kommer vara, haha ...)










Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0