"Känn dig som hemma".

Sitter hemma hos Andreas nu, alldeles ensam. Gullet är borta på festligheter och här sitter jag nermyst i soffan och kollar på Pearl Harbour. Känner mig riktigt hemma här även om jag måste medge att jag är lite "rädd" i min ensamhet. 
     Efter de senaste jobbdagarna, och dagens ivriga räknande av varor (inventeringen hägrar) så är huvudet helt slut. Skulle jag lägga mig ner i sängen nu skulle jag nog slocka på ett par röda ... Imorgon är sista inventeringsdagen och även sista jobbdagen innan en ledig dag. :) Då blir det lite småshopping och besök i gamla plugget tillsammans med Ida. Det ska bli roligt! :D

Förövrigt fyller mammsen år imorgon så då blir det lite fika hemma. Brorsan tycker de börjar bli till åren nu, mamma och pappa, men konstigt vore annars. ;) Och imorgon får dessutom bli sista "skitdagen" innan 4 HÅRDA dagar med träning och bra mat för denna vecka har varit katastrof vad gäller intag av dåligheter. Fy Emma, på riktigt! Någon måtta får det vara på eländet. :)

"Jag är lycklig, riktigt jävla lycklig!"


Underbara under.



   

Dessa snyggingar fick följa med mig hem i onsdags. Fina eller hur? :)
Personligen tycker jag att det är viktigt med fina (och fräscha) underkläder. Det ger ett bra helhetsintryck och det är väl inte så roligt att stå med halvdana underkläder när kläderna åker av? Den lilla stund de sitter på ... ;)

Äntligen fredag! Eller?

För en som jobbar hela helgen kvittar det nästan om det är tisdag, fredag eller lördag, men okej ... andra är lite gladare, så det är positivt. ;)

Blev inget gym igår, gick istället ut en sväng. Joggade lite, gick lite, körde lite utfall och höga knän, sedan avslutade jag med benböj inne, samt lite armhävningar. Det var jobbigt ... Någon nytta ska det nog ha gjort iallafall. :D Körde kesella och nektarin på det sedan dog jag hemma hos Andreas. Började må konstigt illa och frös men idag mår jag bra!

Jobb 10 - 19 idag, sedan blir det nog att bara åka hem och ta det lugnt, känns inte sååå lockande med något fartfyllt när man ska upp innan 06:30 imorgonbitti för att jobba 10 - 17, men man vet aldrig. Man ska aldrig säga aldrig?

Nu kallar duschen och sedan ett försök att göra sig vack(rare)!

10 - 19.

Det var inte igår jag hade en heldag på schemat, men detta sker båda idag och imorgon. Ska iallafall luncha med Ida idag, det ska bli mysigt! :) Annars blir det väl lite förberedelser inför inventeringen i helgen och att försöka sälja lite kläder. Ska troligtvis genomföra ett pass på gymmet ikväll också, då förmodligen i konditionsform, just nu är jag dock ganska trött ...


"Åh vad skönt det är att vara ledig!"

Idag är jag ledig och jag är glad, dock gick jag upp tidigt ändå så jag är förbannat trött. :) Gick ut strax efter 7 och tog mig en timmes promenad, nu har jag ätit och tagit det lugnt, nästa anhalt är duschen. Ska hinna strosa och köpa lite saker i centrum innan jag har tid hos Katrin 12:15. Ska fixa frillan! :D Klippa håret lite och lägga in nya ljusa slingor, like "back in the days". Jag ska vara ett ljushuvud, det är bättre så!

I eftermiddag väntar gymmet och ett arm + magpass, samt en avslutning på trampen. Gårdagens axelpass gick bra, + att jag la in vader också. Förstår dock inte varför jag alltid får en fruktansvärd mjölksyra i dem? Det är inte på samma sätt med andra muskelgrupper, axlarna är nästan groteska ...

Skjorta och tajta jeans.

Jag ska ha jeans på mig idag, så är det bara. Jeans är snyggt och det är synd att mina ganska så oanvända finfina jeans ska ligga och skräpa i byrålådan. Tänk vilket under en skjorta över kan göra ... Då syns inte den lilla fina "cykelring" som brorsan skulle ha kallat det. Okej, jag överdriver, det är ingen ring, men de sitter tajt och skulle känna mig väldigt obekväm med en tajt tröja ovanpå, detta känns mer ledigt, och är samtidigt snyggt. På den fronten gillar jag blondinbellas stil, faktiskt. (Det skar lite i hjärtat att medge det).

Jobb 10 - 16 idag, sedan gymmet läääänge. Vi firade med lite gott igårkväll, jag och Andreas. Blev en lite colaburk och naturgodis. Mums! Jag kan inte förstå det, hur en människa kan göra mig så lycklig. Det är allt jag någonsin önskat mig!

En månad av lycka.

Jag och Andreas, bäst helt enkelt! En månad av lycka idag älskling! :) PUSS!

Från det ena till det andra så har träningen gått bra idag, likaså matbiten (hittills iallafall, hehe). Genomförde morgonpromenaden på lite mer än en timme och sedan 1 h och 10 minuter på gymmet, varav 1 timme på bandet och 10 minuter på trampmaskinen. Hur skönt som helst! :) Imorgon väntar antingen axlar och vader eller armar och mage. Får se vad jag känner för. Nu ska jag iallafall duscha och sedan är det Andreas och mys som gäller. :D:D:D


"Du är värd all den lycka du kan få".


Ibland går det bra, ibland inte.

Helgen har inte varit så positiv vad gäller ätandet, men som man brukar säga "shit happens".

Var på gymmet efter jobbet idag och gjorde av med några kalorier och det gick brabra. :) Var nästan helt själv så jag var snabb mellan övningarna vilket resulterade i en mycket trött och svettig Emma. Mitt mål är ju att komma i mina jeans utan att få andnöd, och det ska väl inte vara så svårt!? Imorgon väntar en morgonpromenad och ett konditionspass på gymmet efter jobbet.
 
Go for it! :)

Tjock som en gris.

Idag har jag ont i magen, men jag får skylla mig själv.  Två bitar chockladtårta igår var kanske inte så bra ... Känner mig ungefär som en gris, tjock och glad (?). Har iallafall genomfört en morgonpromenad så lite duktig är jag!


Sömn ÄR viktigt!

Det var motigt att gå upp imorse men tack vare motivationen till träning och ett "nyttigare liv" kom jag iväg. Blev kvar ute i lite mer än en timme, men måste erkänna att promenaden idag inte hjälpte mot tröttheten ... Jag behöver bara sömn helt enkelt, så ikväll får jag bumsa i bingen runt 11-tiden. Jag vet att det är fredag men jag behöver sömn och dessutom ska jag ändå upp och jobba imorgon ...

Har iallafall ätit en frukost nu, havregrynsgröt med linfrön, äpple och kanel, samt två äggvitor och ett glas mjölk. Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att piggna till liiiite till innan jobb 12 - 16 väntar på mig. Efter jobbet tänkte jag ta mig ytterligare en promenad då jag inte hinner träna något i helgen förutom en eventuellt promenad imorgonbitti, och därefter ska jag över till min morbrors tjej vars dotter fyller 18 år idag. Det ska bli trevligt! :)

"Ta hand om dig och din kropp!"

"Ibland är det extra skönt med ledighet ..."

Är ledig idag, känns riktigt skönt att slippa vara på jobbet ... ibland blir det bara för mycket.

Steg först upp strax efter 5 för att göra Andreas sällskap vid frukosten och hinna mysa lite innan han skulle åka iväg till jobbet. När vi pussats och sagt hejdå la jag mig i sängen och steg därefter inte upp förrän vid halv 10. Jag behöver verkligen sova mer känner jag ...
     Därefter följde en morgonpromenad på ca: 1 h och 15 minuter precis som igår, och den var minst lika uppfriskande! Efter benpasset igår smög sig även träningsvärken glatt på besök så mot slutet värkte det litegranna i benen. :) Nu har jag ätit en frukost och sugit åt mig av den glada lönespecen som kom i brevlådan imorse, så det är väl dags att göra lite nytta nu också. T.ex. att diska och plocka undan i rummet?

Ikväll bjuds det på gym och besök hos min favoritmorbror som fyllde år igår. :) Ska självklart mysa med Andreas också, det är svårt att sova gott utan hans sällskap. PUSS! :)

Träning och åter träning ...

Ett riktigt bra och svettigt pass igår på gymmet! Ryggen fick sig en genomkörare och även magen fick jobba på. Avslutade det hela med 22 minuter på trampen där svetten gladeligen kom på besök. Härligt härligt! :D
    Morgonpromenaden imorse blev på över 1 timme, uppemot 1 timme och 15 minuter. Även den gick riktigt bra, men det är ju så, med vilja går det mesta!

Har ätit frukost nu också, idag skippade jag gröten och tog en tallrik verumfilm med frysta bär, müsli och pistagenötter istället, samt mina två äggvitor på sidan om och lite vatten. Ibland måste man få "lyxa" till det, såå gott är det inte med gröt varje morgon, haha. ;)

Jobb 12 - 16 väntar idag igen, sedan hem och käka, samt ladda batterierna inför ett nytt gympass. Idag står ben på schemat, men tänkte lägga in triceps också då jag inte riktigt vet hur mycket jag hinner träna i slutet av veckan, så jag delar upp armar och lägger in triceps med ben och biceps tillsammans med axelpasset imorgon. Hinner jag träna på fredag kan jag då istället ägna mig åt att förbränna lite fett, det skadar inte. :)

Som avslutning på dagen skall jag få mysa med min Andreas! :D Kan det bli bättre? Du gör mig så lycklig! Längtar efter dig! :)


För små byxor?

Passet på gymmet igår gick till slut bra. När benhinnorna började "krampa" i början trodde jag att jag skulle få ge upp, men när jag tagit det lugnt i ett par minuter gick skiten över och jag kunde svettas vidare. Blev sammanlagt en timme ungefär, varav ca: 45 minuter på bandet och ca: 18 - 19 minuter på trampen. :)

Imorse flöt sedan morgonpromenaden på bra, benen var übertrötta till en början men de piggnade till efter några minuter. Gjorde mig även idag därmed förtjänt av en bra och nyttig frukost som också idag bestod av havregrynsgröt (idag med krossade linfrön) och äpple + kanel, samt 2 äggvitor.

Faktum är att efter denna sommar med mindre träning, mer onyttigheter och mer slöande så har jag fördelat mina kilon lite annorlunda. Vikten är det inte så stor skillnad på nu men lite muskler har "försvunnit" och gjort plats åt lite mer mjuka tillsatser, fett. Jeansen är i dagsläget inte alls så bra som de en gång varit, det är inte ens roligt att sätta på sig dem så jag väntar ett litet tag till tills de inte sitter åt sååå mycket.

Rygg och mage väntar mig ikväll på gymmet, just the way I like it!


Ännu en ny vecka!

Måndagen inleddes med en timmes promenad och en frukost upp på det där jag serverade mig själv en portion havregrynsgröt med äpple och kanel, samt två äggvitor och vatten. Jag och Andreas avslutade trots allt veckan igår med att trycka i oss nästan en hel kladdkaka var. Tjockisar? inte alls .. :)
    Förra veckan var jag dessutom riktigt duktig med maten! Det enda dåliga på hela veckan som slank ner i magen var ett glas cola till middagen i fredags samt mindre än 0,20 liter vaniljglass, + kladdkakan igår då, men det var man värd!

Nu ska jag göra mig iordning sedan väntar jobb 12 - 16 och därpå ett konditionspass på gymmet. Svettigt skall det bli! :D


"Tänker på dig hela tiden Andreas, du är det bästa av allt".
PUSS!

"Du har alltid ett val".

Vaknade runt 05:40 imorse, steg upp och klädde på mig och drack vatten sedan begav jag mig ut på en liten morgonpromenad. Detta är ett kvitto på att jag är mer seriös nu, annars hade jag aldrig frivilligt gått upp innan 6 en lördagmorgon då jag kunnat sova en timme till. Det känns bra! :)

Jobb 10 - 17 väntar idag, igår fick vi in en hel del nya varor vilket gjorde jobbtimmarna lite roligare. :) Får se hur långt tjejerna han igår innan de stängde, om inte annat får man kanske pilla med kläder lite. 
    Appråpå kläder så tror jag att jag har börjat tänka lite annorlunda vad gäller shopping och mycket och billigt. Hur ofta köper man inte en sak för prisets skull och sedan används plagget ändå inte? Baslinnen är dock ett stort undantag. ;)


En guldkant i vardagen!

Ikväll var en riktigt bra kväll tillsammans med er tjejer. Lilla söta Ida saknades bara ... :) God mat och en massa tjejsnack, hur bra som helst!
You're the best!

Det är en sjukt bra känsla när man kan säga vad som helst, när som helst och hur som helst. Men det är så man ska vara mot vara mot varandra, härligt "öppenhjärtliga". ;)

   

Ge mig söndag ...

Idag blir min 10:e dag i rad med jobb. Visst, jag har nästan bara jobbat 12 - 16, någon heldag och någon timme extra någon dag men det är ändå påfrestade på ett sätt. Jag måste alltid passa en tid, jag kan aldrig sova ut helt eller hitta på något mitt på dagen. Det ska bli skönt att vara ledig på söndag, en helgdag t.o.m! Då får jag äntligen sova ut med dig sweet! :)

Morgonpromenaden flöt förövrigt på bra trots ett fruktansvärd ... trötthet. På tok för lite sömn inatt. Träningsvärken i benen har börjat komma också, gjorde lite nya "fjollövningar" som verkar ha gett lite för jag tycker mig ana lite mer träningsvärk i ljumskarna och rumpan är vanligt så tidigt efter passet. Du kanske hade rätt då Andreas. :)

Glad gubbe.

Tyvärr var det inte så roligt som väntat att köra ben, men nu är det iallafall avklarat! Nu väntas vila från gymmet i 2 dagar, på söndag står armar och mage på schemat. :) Blir iallafall en morgonpromenad imorgon som vanligt ...

Sitter och väntar på att min snygging ska kila över, det blir mys framför tv'n. Jag må vara den lyckligaste av oss alla! :D Imorgon väntar sedan ett besök på Dalarö hos Sunne med Rocky. Där blir det till att tillaga en god middag, prata skit och så blir det säkert som Sunne säger, singstar? Jag är ingen singstar-tönt, nej nej ... ;D Har saknat er sötnosar!

"Jag befinner mig exakt där jag vill vara".

Mot formtoppen?

Motivationen känns som att den skulle räcka till det iallafall. :) Det är roligt att träna, det är roligt att äta bra, vad skulle kunna gå fel? Är dessutom roligt och till en fördel att ha en pojkvän som även han tränar och äter bra, det blir lite pepp i sig.

Morgonpromenaden på drygt 1 timme flöt på riktigt bra även idag, benen var pigga och glada. Har smaskat i mig verumfil med müsli, pistagenötter och bär samt två kokta äggvitor, så nu är jag mätt för stunden. Längtar dock redan till lunchen då jag ska sleva i mig köttfärssås. :D Och efter jobbet väntar ett benpass på mig. Häromdagen fick jag t.o.m. ett sug efter att köra ben. Har jag slagit i huvudet medans jag sovit? Isåfall, tack för den!

 


"Jag är en lycklig jävel just nu!"

Nu har jag gjort ett val.

Nu får det vara värt att träna mer, äta bättre och skippa godis flera dagar i veckan. Folk får säga och tycka vad de vill, nu vill jag ha en vältränad kropp, så är det bara. Punkt slut.

Passet för dagen gick finfint. Mjölksyran kom på besök, likaså endorfinkickarna och svetten. Allt är som det skall vara!


Man kan inte annat än tycka om dig.

Du är bäst! Jag älskar att vakna upp bredvid dig, få kramas och gosa innan man måste gå upp. Jag kan nog aldrig få nog utav det. :) På söndag får vi mysa lite extra mycket då ingen ska iväg till jobb eller annat. :) Är enormt glad över att det är vi igen. Tänk att jag faktiskt hade kunnat gå miste om någon så bra som dig! PUSS!

Från det ena till det andra så flyter "det nyttiga livet" på. Kaloriförbränningen på bandet igår gick kanon (+ lite trampmaskin) och idag flöt morgonpromenaden på minst lika bra. Matbiten sköter jag betydligt bättre och skillnad på kroppen märks direkt då man blir av med "svullnadskänslan" en hel del på kort tid. Ser fram emot kvällens axel- och magpass där kroppen skall få jobba ytterligare! :D

"Den här gången är på riktigt".


Sömn gör susen!

Igår hade jag känningar i halsen, idag känns den bra! Somnade tidigt och fick sova hela natten trots att Andreas inte fanns vid min sida. Sömn gör susen! :)

Genomförde ytterligare en morgonpromenad på 1 timme imorse och den flöt på riktigt bra med musik i lurarna. Svetten rann och en frukost (även idag bestående av havregrynsgröt och äggvitor) satt därefter fint i kistan! Dessutom har jag en finfin träningsvärk i rygg och traps idag. Nu känns det att man lever!


"Ikväll skall vi bränna kalorier på bandet, go girl!"


Min parfymsamling.



Jag gillar att byta parfym efter tillfälle och humör, därefter har jag också skaffat mig en liten väldoftande samling ...

Favoriter i ordning:

Hubo Boss - XX Hugo
Dolce & Gabbana - light blue
Lacoste - a touch of pink
Ralph Lauren - Ralph
Escada - en gammal sort som ej säljs längre (det rosaröda locket syns bakom dolce&gabbana flaskan)
Britney Spears
Amor amor


+ en parfym som jag fick av Maria i present och en gammal Pumaparfym
Och två prover varav en är en dkny parfym ...

Ett steg ut i det blå.



Lycka.

Canon Digital IXUS 80 IS!

Igår sprang jag in på Expert mitt emot jobbet och införskaffade mig en efterlängtad kamera, och vilken snygging det blev!



Är supernöjd med mitt köp!

Testade kameran lite imorse och den ger mig fina bilder, helt klart bättre än med brorsans. ;)
Kan härmed bjuda på en "dagens outfit".





Tattoo nr 6!

Här kommer "äntligen" en bild på min sista tatuering som nu snart är 2 veckor gammal.
I love it! :)


Ny vecka, nya möjligheter.

Den här veckan finns det inga men ... den här veckan är det allvar! Bra mat och hård träning, jajamensan! Kroppen kan bli bättre, kroppen ska bli bättre!

Rivstartade med en tuff morgonpromenad där svetten lackade och ikväll ska jag ägna ett bra tag bland vännen stålet där svett och endorfinkickar skall avlösa varandra! Fan vad taggad jag är! :D Åt även havregrynsgröt med linfrön imorse, samt två äggvitor, det här känns bra. Den här gången ska jag hålla mitt ord!

"En gång gymfjolla alltid en gymfjolla":

:D:D!

Ca: 4 timmar kvar, sedan ligger jag i din famn. Kan knappt bärga mig! :D




Ser fram emot mörkare tider.

Då får man ju plocka fram och även köpa nya mysiga höstkläder, allt från skor till byxor, koftor och jackor! :D Ett + i kanten också för den mysstämning som blir då tända ljus blir än mysigare än annars. :)


Tänk så mycket roligt man kan köpa ...


Dagen efter ...

Känner mig som en degklump idag efter gårdagens godsaker, allt från kladdkaka till pizza och cola. Morgonpromenaden imorse satt där den skulle!
     På tal om pizza så vann Mikaela tävlingen igår efter om och men, segern satt låååångt inne. :D

Idag fyller pappa år, Grattis! Den lyckliga jäkeln skall äntligen få sin platt-tv efter sukt i dagar och åter dagar ... :) Dessutom fick han en vacker ny hammarbymugg och en ny slirre till jobbet. Snygg skall man va! Och ikväll väntar middag på kinarestaurangen för intag av lite god och fet mat. ;)



Jag vill ha dig här Andreas!


Stekarn!



Igår fyllde denna lilla gosse 21 år.
Ikväll är det pizzatävling, Mikaela vs. Jesper, vem vinner?


"Jag saknar dig".

Det är helt enkelt bara så att en natt ensam utan dig inte är i närheten av lika mysig som en natt tillsammans med dig. Tröjan som luktar Andreas hjälper dock lite. Det känns i hela kroppen när jag drar in doften ... :)

Gårdagen var helt okej. Jobbdagen var bara lite halvjobbig pga. vissa insidenter, och tyvärr åt jag godis, men jag gottgjorde mig lite med min hurtiga promenad på kvällen när jag kom hem + intag av kesella. ;D Idag regnar det igen ... (Jag bad aldrig om regn, jag bad om mildare väder :D), och jobb mellan 10 - 16 väntar. Därefter ska jag in till stan och fixa lite ärenden innan det beges av mot Mikaela och en pizzakväll tillsammans med henne, Jesper och brorsan. Myspys! :)


"Jag saknar dig, hela tiden!"


Ps. Jag ångrar mig om det jag sa, ni borde få fint väder i Göteborg!


En annan verklighet.

Det är någonting utöver vad det mänskliga ögat kan se,
något som ligger gömt under ytan.
Bakom den verklighet som vi ser finns ett annat liv
allt det som vi helst ser glömt.
Men om sanningen ska fram är det undangömda det mest verkliga,
det vi verkligen är visas sällan.
Vi är för rädda
vi är för svaga
vi är för små.

Det är fashinerande hur små vi kan vara
hur väl, men ändå hur dåligt vi undviker sanningen.
Endast det svåra kan vara så simpelt
varför göra det lätta svårt och inte tvärtom?
Många gånger är vi inte de vi tror att vi är
för det är oss själva vi ska skylla på
det är vi som skapat vår "verklighet",
ingen annan.


Skrev texten ovan i samband med att jag såg filmen Good Will hunting, en film värd att se!

"I lagom mängd är det mesta bra".

Träningen blir inte av lika ofta som jag skulle vilja nu för tiden men det känns rätt bra ändå. Det blir i lagom mängd av det mesta och jag trivs rätt bra så nu. Jag skulle självklart vilja träna mer men det är sommar och den ska inte enbart tränas bort. Det är inte många utav mina vänner som tränar och då får man helt enkelt prioritera. :)

Nu på morgonen blev iallafall en härlig morgonpromenad av så nu sitter jag och äter en välförtjänt frukost. Ikväll väntar veckans andra och även sista gympass, armar och vader står på schemat. Skoj skoj! :D

Leeeeedig!

Även om jag gick upp tidigt och även om jag städar och därmed inte bara latar mig ... så är det sjukt skönt att vara ledig! Efter idag väntar 11 dagar i sträck (med jobb), på gott och ont, så ni må tro att jag njuter av stunden som är. :)

Har gjort en liten break i städandet, så nu ska jag upp till centrum en sväng och inhandla lite nödvändigheter med bror, sedan blir det att fortsätta lite smått med städningen och sedan äta innan en härligt gympass väntar på mig. Känns som att det var evigheter sedan sist. :)

"Ha en bra dag!"

"En lycklig jävel".

Att vakna upp bredvid dig är det bästa jag kan tänka mig. Puss!

Veckan fick sig en bra start och nu sitter jag här redo att bege mig till jobbet för en 10 - 19 dag. Känns helt okej, dock inte supertaggad, men är trots allt ledig imorgon. :) Tråkigt att inte hinna gymma bara, sugen som man är. Får helt enkelt nöja mig med en uppfriskande promenad.



"Nu känner jag såhär: han är min drömprins".


Skönt väder, eller hur?

Jag är nog en av de få som är glad över att solen inte skiner som en idiot idag. Jobbar 12 - 16 sedan ska jag äntligen (okej vi sågs igår morse) få träffa sweetheart igen. :) Kanske bio ikväll?

Ha en bra dag!


"You make me feel this way ..."

Ibland är det oförskämt enkelt att må bra. Tack!
Colbie Caillat - Bubbly, nu kan jag lyssna på "vår låt" igen och må bra.


RSS 2.0