Bra vecka!

Bra vecka med bra träning! Märker skillnad på gymmet, både vad gäller ork och kroppens utseende. Blir riktigt glad! :D Strandsäsongen är i sikte! ;) Och jag ser fram emot att få glida runt med min skitsnygga tatuering på ryggen också!

Nu är det iallafall helg och det innebär vila denna gång. Hade tänkt träna på söndag men nu väntar en utgång på lördag, och då är inte träning ens att tänka på dagen efter. :) Mys, bio, mat, party och deg är vad som väntar!  Jäkligt skönt, och ännu skönare när jag är lediga heeela helgen, som tyvärr bara händer en gång i månaden. ;)

Nu kallar jobbet iallafall! Ska springa förbi Deep och köpa den snygga jackan jag hittade igår bara! Jag har alltid velat ha en schysst parkas men aldrig hittat någon som jag känt för direkt, men nu gjorde jag det, och förlåt, men jag tänker inte missa den chansen! Jag blir snygg i vår!


Vissa misstag lär man sig aldrig av.

Sedan jag gjorde min tatuering i december någon gång har jag inte solat, dvs. lite mer än 3 månader. Att vara "blek" är inget fult, men nu kände jag mig på tok för blek. När jag stod på gymmet och kollade mig i spegeln såg jag nästan vit ut! Okej, jag ser taskigt utan glajjor och jag vet att det hjälpte till, men jag sket i det och begav mig till solariumet igår. Det bästa är när rören är nya, då behövs knappt någon ansiktsförstärkning alls och det gör allt väldigt enkelt. När rören istället är lite äldre och inte "känns" på samma sätt kör jag med förstärkningen men jag lyckas alltid glömma bort den. Redan när jag skulle lägga mig igår smög sig den röda färgen fram och idag känner jag mig varm i hela ansiktet. Jag är röd och får nog gömma detta under lite foundation. Försöker hålla mig ifrån det där så mycket som möjligt, men det finns två tillfällen då jag tar till det:

1 - när man ska festa och känna sig extra fin.
2 - när solningen har misslyckats och du ser ut som en gris i ansiktet.

Godnatt folket!


Nu tar jag min nalle och lägger mig. Natti natti!
Saknar dig bredvid. <3!

Jagvillhalondon.nu!

När shoppingsuget är i topp längtar jag bara ännu mer till London! :D 16:e mars, jag räknar dagarna ...

Du och jag Tjorven! :D (L)!

Från morgon till kväll.

Min lediga torsdag igår var toppen! Klev upp med tuppen, men det gjorde inget. Gick min morgonpromenad, besökte banken, åt lunch med mamma, besökte bagarsonen, fixade naglarna, myste och pratade skit med Ida, blev bjuden på middag av Andreas familj vilket var jättetrevligt och avslutade kvällen med mys i soffan hos älsklingen. En dag fullspäckad med trevligheter. :) Ska nog orka med mina 8 - 9 dagars arbete i rad nu!


Efter jobbet idag ska jag hem till Ida med Rocky. Vi ska fixa ihop något att äta och sedan mysa ihop. Vilken toppenkväll! :) Ha en bra dag allihop!


 
Mina nya naglar! Den första bilden har dåååålig skärpa, men där ser man iallafall glittret lite bättre på topparna. Jag är jättenöjd! :)

:)


Har lagt upp bilden förr, men den är sweet. Du är så fin älskling!

Mitt liv, ditt liv, vårat liv.

Jag är en människa som blir väldigt "into it" när jag dyker in i något. I det mesta jag gör handlar det om allt eller inget, på gott och ont. Ibland går det liksom bra, som med träningen, på gymmet är det till min fördel när jag hellre svettas som en gris än att göra saker halvdant för att slippa visa upp en blöt tröja för "okända" människor. I förhållanden, vänskap som kärlek kan det bli till min nackdel då jag lämnar ut mig väldigt extremt och blir nästintill beroende av den/dem jag kommer nära. Jag måste lära mig att älska men samtidigt bibehålla min självständighet, för jag vet att jag inte behöver någon annan för att klara mig, känna mig bra och veta att jag duger! Dock tror jag på "ensam är stark, men tillsammans är vi starkare". :)

Ida och Rocky, tack för erat stöd. Bättre vänner kan jag inte tänka mig! (Och Sunne också såklart, som jag vet skulle funnits där om hon inte glidit runt i Asien på upptäcktsfärd! :D)
Familjen, för att ni älskar mig och jag er. Ett sånt band som aldrig brister.
Tjorven som blev min räddare i nöden. ;)

Andreas, för att du gör mitt hjärta glatt. Jag älskar dig och vill inte vara utan din närhet!
Du är bäst!

Bästa benpasset på länge!

Jag som brukar hata att köra ben, men idag gick det riktigt bra! Och glädjen fanns med mig genom hela passet. Sjukt bra känsla! :) Han med att köra mage också innan mamma och brorsan kom och hämtade upp mig. Ett duktigt och nyttigt pass som satt extra fint efter både en och två hamburgare i helgen!

Imorgon ska jag dra med mig Andreas ut på en promenad, sedan väntar ett ryggpass på gymmet. Kanske slänger in biceps i samma pass också. I'm so looking forward to it!

Jag hade en bra dag, med ett glatt hjärta. (L)

Okej, det blev hämtmat igår men det gjorde liksom inget, dagen och kvällen var minst lika mysig för det. :) Efter en Ben&Jerryglass också fick jag dock väldigt ont i magen, men med en vilopaus på 10 minuter kändes det lugnt igen. Jag tror inte att vi var ensamma om att kolla på Melodifestivalen och jag tycker att helt rätt artister gick vidare. Den personliga favoriten var Heat. Rock har ju funkat förr i dessa sammanhang ... Sedan såg vi Bruce den allsmäktige, kanske inte de ända två heller? :)

Efter helgens bravader behöver kroppen sig en omgång idag. Gymmet kallar och där ett benpass (som jag ser fram emot!), men innan ska jag jobba 12 - 16. Min Tjorven är där så det ska bli kul!


Alla hjärtans dag.

Det är sött, men  lite överskattat, eller det kanske är fel ordval ... det känns iallafall som att dagen tappat sin charm lite. Det räcker med att bara visa att du tycker om de du tycker om, ge en liten ros eller något du vet personen tycker om, det här med presenter hit och dit är inget måste. Dagen skall skapa glädje, inte ångest. Det är en lycklig dag!

Andreas kommer snart och hämtar mig, sedan ska vi handla lite mat och ikväll ska vi bara mysa. :) Har köpt något litet för att jag tycker han är värd det. Det är något som förmodligen kommer till användning, om inte annat så kan jag hjälpa till, hehe. Mamma och pappa fick lite rosor och chocklad för att de är värda det. <3!

Förresten, tack för gårdagskvällen Ida och resten! Kvällen slutade toppen och vi dansade på bra. Det var skoj att äntligen få komma ut igen! Det ska göras om inom en snar framtid. :D

Duktiga Emma!

Gymmet gick strålande! Var lite orolig för att känna mig matt i kroppen men passet flöt på bra och efteråt var jag trött, glad och väldigt nöjd! :) Körde igenom rygg, 3 övningar för ben (benböj, utfall och ytterligare en övning för baksida lår) och avslutade sedan med 25 minuter på trampen. Ser redan fram emot morgondagens morgonpromenad och gympass!

Andreas har förresten påverkat mig ytterligare ... Inte nog med att han har fått mig att tycka att det är okej (till och med mysiiiigt) med lena ben även på honom, att sushi är gott och att kesella med saft är mums, nu har han även lärt mig att äta jordnötssmör, av den nyttiga sorten. Det är en ekologisk variant (green chooise) som innehåller endast 13 g kolhydrater, men däremot mycket fett och protein. Han fick ideén från en fitnessblogg och jag måste erkänna att jag är fast. Vad kommer näst? ...


:D

Efter två veckors "vila" pga. en envis jäkla förkylning! tar jag nu nya tag. Är fortfarande snuvig men jag känner mig redo för att göra ett nytt försök. Orkar inte vänta mer, får vara lite försiktig istället och inte börja med att köra 110 %. :)

Morgonen inleddes med en morgonpromenad på 30 minuter. HELVETE vad kallt det var! Höll på att frysa till en isbit ... Måste nog säga att det var tack vare kylan som benen pinade på riktigt bra, så efter 30 minuter kände jag mig trött och en god frukost satt fint inne i värmen. Efter jobbet väntar ett gympass! Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska köra, men tror det blir rygg iallafall. Det är alltid roligt, och det är viktigt att börja med någonting positivt. Kanske slänger in 2 - 3 benövningar också, så även de får jobba lite. Är ganska usel på benträning.

Nu väntar en skön dusch så jag inte luktar illa på jobbet. Kanske inte för att gubbarna bryr sig, de kan lukta rätt illa de också ibland ...

Sminkträsket.

Jag kanske har tur som inte har några "problem" med hyn för jag har aldrig gillat sminkträsket, att leta och leta, testa och prova sig fram.Jag använder en foundation av Nivea - Ideal finish. Den känns lätt, täcker bra och har en bra ton (kommer aldrig ihåg vilken jag väljer). Någon annan som testat och tyckt om den? Nagellacket från TRIND är en "nagelförstärkare" och den ger positiv effekt på naglarna! Lite dyr kan jag tycka, men får man valuta för pengarna är det okej. :)


LondonLondonLondon!

Biljetterna är bokade, hotellet är bokat, bussförbindelse till skavsta är kollad, förshopping och planering är igång. Du och jag Tjorven, ska vi ha roligt? Nej! Vi ska ha jääävligt roligt! :D Nu ska jag bara spara lite mer pengar sedan är jag redo att åka iväg!

Det är så typiskt svenskt!

Igår föll snön, marken blev vit, och till synes ganska trevlig (även om jag längtar till våren och sommaren). Imorse när jag skulle gå till bussen regnade det. Det är så typiskt svenskt! Det är mer "regn efter snöfall" än "det kommer sol eller regn". Tråkigt är det iallafall ... Blött och slaskigt, inte det minsta mysigt att klampa runt i.

Har iallafall precis ätit frukost, ska strax börja fixa mig inför jobbet. 12 - 16 sedan hem och bara ta det lugnt. Det är fredag vilket innebär let's dance. Kan inte hjälpa att jag gillar det skarpt. De är så duktiga! :) Ska nog dammsuga lite på jobbet om de inte gjort det, då går 1 eller 2 timmar ganska fort.

Jag saknar dig Andreas. Hade velat ligga kvar i sängen med dig och få känna din värme. <3!
Du är det bästa jag vet!

Men imorgon är jag ledig ...

Är trött och seg. Även om förkylningen och allt snart är väck är jag fortfarande trött i hela kroppen, och snuvan gör så att hela huvudet går i slowmotion. Jobb 12 - 16 idag, men imorgon är jag ledig! Då blir det sovmorgon och därefter stros i stan + planering med Tjorven ang. Londonresan i Mars! :D Om jag längtar? JA!!!

-

När jag tänker tillbaka har jag ofta, om inte alltid blivit placerad i "andra facket" bland flera vänner och personer jag umgåts med. Ofta blivit förbipasserad och kanske "bortglömd"? Jag gillar inte den känslan. Det är som att folk kan bestämma när det är "rätt tillfälle" att träffa mig. Det handlar om när de kan och inte om jag kan, om jag har annat för mig. På deras villkor, inte mina, och istället för att kunna kompromissa talar deras jävla stolthet och ger inte vika för en sekund.

Fuck it. Sådana människor gillar jag inte, de har jag gjort mig av med.


Kärlek kan vara:

Att tycka om någon
Att tänka på någon
Att aldrig kunna släppa tankarna på denna
Att vilja den väl
Att vilja ge den allt du har
Att ägna den all den lycka den kan få
Att få fjärilar i magen när du ser personen
Att bli glad
Att aldrig vilja sluta le

Men hur kan man vara kär i någon man knappt känner?
Hur kan liknande känslor uppstå av att bara känna av personens närvaro på håll?
Genom att bara se men aldrig röra ...

Kärlek är mer än känslor som uttrycker sig för omgivningen
Kärlek är ett band, blandat med känslor
Bara för er två, i ett vackert samspel.


Jag är Emma.

Jag har fel och brister, precis som du
Jag är människa och mår dåligt, samtidigt som jag ofta mår bra

Som människa vill man vara så mycket

"Man" ska vara glad, positiv, ta hand om sig själv, lyckas med allt, kärlek som karriär ...
Det är nog dags att bara acceptera läget
Jag är Emma, varken mer eller mindre
Med ett yttre, med ett inre
Vissa tycker om mig, andra inte
Jag har en vilja och med den kan jag göra precis vad jag vill
Att tycka synd om sig själv löser inga problem.


RSS 2.0