Det är så jag gillar det!


Sommaren är här, vad mer kan man begära?
En heldag ute på gålö hos moster och man, tillsammans med älsk och bror i solskenet. En ledig dag kan inte bli så mycket bättre än såhär!

Pink!


Totalt grym tjej! Bilden sprudlar av attityd!
Tråkigt dock att bilden inte framhäver hennes "bästa sidor". Hennes kropp är härlig! Ett bevis på att tjejer visst klär i ett lagom muskelpaket!

Insidan räknas också.

Jag jobbar ganska (eller väldigt) mycket för att hålla kropp och knopp i trim. Det är riktigt roligt! Jag har fördelen att tycka om träning och inte känna någon olust över att gå upp tidigt på morgonen för att hinna med en morgonpromenad. Lucky me! Ibland tänker man väl att det vore skönt att vara den där personen som KAN äta skärp oftare, som INTE behöver träna regelbundet för att se bra ut, men det har också en baksida. Vi tänker oftast bara på det som syns, och inte på det som sker inom oss. Det kanske är tur att man "måste" vara aktiv för på så sätt tar man samtidigt hand om insidan. Du kan likaväl som att vara "fet" på insidan som utsidan. Glöm inte det. Insidan räknas också!

Kalla mig ytlig om ni vill, men för mig känns det viktigt att känna mig snygg. Jag skulle inte trivas annars. Jag ser inte mitt levnadssätt som något överdrivet/sjukligt, snarare tvärtom. Jag tränar och äter bra, men jag vet också hur man gör när man "unnar" sig av diverse godsaker. Godsaker som i de flesta fall inte tillåts på vardagar bara.

:)




Älskar min nya fina tunika från Vero Moda. Lagom söt, lagom slapp och väldigt mycket Emma!

Jag hjärta dig!

Hade den mysigaste dagen/kvällen igår! Vid 17-tiden mötte jag uppe Andreas för att sedan bege oss in till stan. Solen sken och folk var på glatt humör! Vi åt en glass i solen och strosade runt lite innan vi gick mot Jimmy's steakhouse där vi hade bokat bord till kl 19. Satan vilken GOD mat! Ett ställe att varmt rekomendera! Tyckte även om dess "inredning" och som grädden på moset fick vi även de mysigaste platserna inne i ett hörn. Perfekt för ett sött litet par! ;) Mätta och belåtna tog vi en liten omväg till tunnelbanan i det fina sommarvädret. Blev lite glass och mys hemma innan vi sedan somnade gott. Nu har vi ju faktiskt hållit ihop i lite mer än 10 månader. :)

Har förresten glömt att skriva att jag bokat resa till Gotland! Jag och hjärtat, nu hela v.29. Tänkte först bara några dagar, men han ändrade sin semester och då slutade det med hela veckan. Inte mig emot! :D Hoppas på toppenväder då!

Nu ska jag fixa mig och sedan väntar jobb några timmar. Tror det blir en liten promenad/löprunda i solen därefter. :) Och imorgon är jag ledig! Då åker nog bikinin på! :D

Tillbaka till verkligheten.

Jag känner att jag börjar finna mig till rätta igen. Det känns så skönt! Och vädret då? Hur mysigt är inte det? En "spontantrip" till stan med Rocky och Ida igår med en lång fika var verkligen supermysig. :) Idag är det åter finfint väder ute så premiär för kjol och bara ben är spikat!

 
Fick förresten med mig lite godsaker från centrum igår!
Skorna och plånboken var undanlagda, men tunikan kunde jag inte motstå. Så söt! Och billig. Perfekt i sommar när man ska till stranden eller till ett par leggings och sandaler. :)


Bättre sent än aldrig.



Det är mer än 5 månader sedan skapelsen blev klar, men bättre sent än aldrig!
Jag tycker den är skitsnygg, verkligen!

Drömmar blir sanna?

Min största önskan just nu är ungefär att mitt hår ska växa, växa och bli långt och fint! Som att det lär hända?! Istället för längden fick jag megamycket volym så håret står åt alla håll och kanter ibland istället. Man kan ju inte få allt!


Me like!



Du.

Du är den som har makten att förändra ditt liv.
Du är den som kan välja.
Du är den som med vilja kan skapa lycka.
Ingen annan, bara du.

Det handlar inte om någon annan,
det handlar bara om dig,
om vem du är,
om vem du väljer att vara.

Kompetent personal är ett STORT plus!

Igår gick jag in i Fornarinabutiken och butiksbiträdet kom snabbt fram och frågade om jag behövde hjälp. "Jag behöver jeans som är smala i benen och gärna med låg midja. Har allt från storlek 25 - 27 beroende på modell och om det är stretch eller inte". Tjejen drog fram ett x antal jeans och de flesta med något undantag satt fan bra. Fick med mig ett par vinnare hem som var låga i midjan, tunna och sköna med en lätt stretchkvalitet, raka i benen och med en somrigt blå ton. De var dyra men de fick vara värda pengarna! Har aldrig köpt ett par jeans så snabbt och med sådan nöjdhet. All tack till tjejen! Det gör verkligen mycket om personalen kan sin sak ...

Just ja ... en svart fransväska fick jag med mig hem också (dock inte från samma butik). Shoppinglycka till max! Lägger upp bilder senare när batterierna är laddade och klara!

Tänk bra och det blir bra.


Det finns nästan ingenting som inte handlar om inställning.


Det är roligt när det går bra.

Det är roligt när jeans som tidigare suttit tajt nu sitter lite ledigt och löst (på de rätta ställena). Den senaste tiden har jag verkligen fått till träningen och maten, och det har gett positiva effekter. Jag blir så nöjd! Självklart är träning ett stort intresse och jag mår bra utav det, men samtidigt vill iallafall jag komma någonvart med den, och därmed se resultat. Nu har jag det! Det här ger bara ännu mer motivation till att fortsätta och göra ännu bättre ifrån mig! T.o.m. ben som tidigare varit pest och pina har nu blivit lite roligare. :D

En sak till som är roligt är jobbet. Jag ångrar inte mitt beslut en sekund och idag ser jag fram emot ett par jobbtimmar tillsammans med Nina och de andra tjejerna! Att jag nu har så nära till jobbet bidrar ju även till bättre träningsförhållanden där jag hinner med längre pass på gymmet, så nu får allt trampen besök av mig igen efter varje styrkepass. Ca: 1 timme styrka, ca: 20 minuter tramp. Jag trivs så!

Nu är Emma stor.

Första egna besöket på systemet idag. Jag blev mest stressad omringad av människor och åter människor som precis som alla andra skulle inhandla dricka till helgen. Vad hade jag förväntat mig? Fick visa legg innan gubben ens ville blippa in mina drickor och det kanske blev tills hans stora besvikelse som jag faktiskt har laglig rätt till att handla alkohol. "Tack EMMA!" och så började lät han mig handla. Är inte det ganska vrickat? Du får ta lån, skaffa barn, köpa hus, gå ut på krogen och andra big stuff, men du får inte handla sprit på systembolaget. Kan tycka det är fånigt, på riktigt ...

Men iallafall ... nu är jag ytterligare ett steg mot "vuxenlivet" och det känns lite halvskumt. Strunt i det nu dock. Saft och bullar väntar hos kusinvitamin, och därefter grill och mys hos Andreas föräldrar. Sweet!

Jobbet ger glädje!

Jag trivs riktigt bra på mitt nya jobb! Är inne på min 5:e dag nu och jag känner återigen glädje över att få gå till jobbet. Härligt, eller hur?! Hon jag arbetar tillsammans med på herravdelningen har visat sig vara en riktigt trevlig prick och jag trivs finfint i hennes sällskap. Förutom bossen så är det bara kvinnor/flickor i företaget och det ger ju sin lilla charm. :D Känner mig så glad över att jag kom med en ansökan i perfekt tid. Det är inte ofta jag har den turen!

Känner redan bekvämligheten krypa sig närmare ... Kommer ju aldrig vilja ha ett jobb mer än 5 minuter från hemmet igen. Det är svårslaget!


-

Okej, tjejer må vara (ibland) ett väldigt gnälligt släkte, men jag tycker det är synd att det alltid är vi som är "problemet". Det handlar om att kompromissa, från bådas håll. Känner mig för tillfället i total obalans inombords. Skönt med jobb snart. Nina kan få mig på andra tankar, tack och lov.

Ska träffa tjejerna ikväll också! Jag längtar efter er!

Den bästa helgen på länge, utan tvekan.

Helgen har varit helt otrolig! Nytt jobb, födelsedagsfirande med trevligt folk, god mat, fest och lite presenter!

Jag hade riktigt svårt att sova natten till lördagen. När jag kom till mitt nya jobb fann jag mig dock snabbt och insåg att jag inte alls behövde vara orolig. Det kändes toppen! Timmarna gick fort och när klockan slagit 15:00 gick jag med ett leende på läpparna hemåt. Ska ändå erkänna att jag är rätt nervös ju igen när om 1 ½ timme ska befinna mig på jobbet igen. :D Iallafall ... lördagen skulle ju spenderas med glada människor och god mat. Lilla jag skulle firas! Runt 6-tiden började folk komma och kvällen/natten blev riktigt lyckad måste jag säga! Vi var drygt 12 personer som drog in till stan för att festa efter "mingel" hemma hos mig. Mådde som jag förtjänade morgonen därpå då jag även skulle jobba sista dagen på Grosshandlarn, men det var det värt! Fick dessutom en del fina presenter. Blandannat en adidashood (grön) av älskling, ipod av brorsan, nya glasögon av mam&pap, presentkort, Lasse Åbergglas och lite annat smått och gott. :) Det är roligt att fylla år! :D (Eller ja, det är ju egentligen imorgon jag fyller år).


Nu ska jag snart börja göra iordning lite lunch åt mig och fortsätta vara nervös. Kommer säkert stöta på någon ny människa på jobbet idag. Tänk er, 5 minuters gångväg, förut var jag tvungen att åka 1 ½ timme innan jag började!


Jag får underbara vårkänslor!

 
Hej söta små verk!

"Här kommer alla känslorna på en och samma gång".

Igår ringde (nu min nya chef) och meddelade att jag ska jobba 10 - 15 på lördag, då tillsammans med en tjej hela långa dagen för att lära mig kassan. Jag är spänd, förväntansfull, nervös .. och ja, allt du kan tänka dig. :D Äntligen fick jag en rejäl spark i arslet och lyckades ta mig någonvart! Och ja, det är ju bara en bonus att jag nu har 5 minuters gångväg till jobbet. Vem skulle klaga?

Nu ska jag städa badrummet och efter det ta mig en hyffsat lång solning. Imorgonkväll är det ju fest som gäller! Nästan fyllda 20 år, och då slår vi klackarna i taket!

Bra skit!

Bra besked igår, 2 arbetsdagar kvar på grossen, 7 dagar kvar tills man är 20 år och på lördag skall detta firas. Mycket bra skit på samma gång! :)

Det var mysigt i stan igår. Vi hittade en finfin present (från Andreas till mig) och åt en härlig middag på Rice, där lite efterrätt slank ner i magen. Dock tillät jag mig det endast för att fira det goda beskedet jag fick tidigare under dagen. :D Idag började jag dagen med en morgonpromenad och lite frukost. Jobb 12 - 16 väntar idag med favoriterna (sista dagen tillsammans dessutom). Hemma blir det lite lugnt samt sola 20 minuter innan jag får ladda inför kvällens gympass. Väljer att vänta på brorsan då jag ska köra ben. Det är alltid lite extra jobbigt när man precis har kommit från jobbet och stått/gått runt i flera timmar.

I övrigt längtar jag tills imorgon då det blir en trevlig dag i stan med tjejerna. :) Jag hjärta er!

Beyonce - Halo



Okej, nu är även jag kär! Varsågoda och njut.

"Idag är jag snygg, precis som alla andra dagar".

Om du tror på dig själv kommer andra också att göra det.

Sitter hemma hos Andreas och har precis gjort mig klar. Är lite osäker över mina nya leggings som jag köpte för ett tag sedan då de sitter lite löst vid knävecken och blir lite "skrynkliga". Men det fanns ju ingen mindre storlek och de var i övrigt supersköna med en låg och bra midja. (Avskyr hög midja!) Men jag får ta in det övre uttalandet. Om jag skiter i det och känner mig snygg lär ingen lägga märke till detta. ;)

Efter jobbet väntar stan med lite presentletande och en mysig middag där sushi står på menyn tillsammans med älskling! Synd på det tråkiga vädret bara. Får väl köpa med mig ett gubbparaply från jobbet eller något, annars ser jag ut som en krulltott i håret om regnet faller ...

Åååh! Jag vill ha BRA besked, idag, helst NU! Håller en tumme (väldigt hårt!).

Njuter av stunden.

Det finns en hel del positiva ting att vara glad över just nu och det känns bra. Man får ta vara på stunden då, för i nästa kan många dåliga saker komma på besök samtidigt.

Var ute 1 timme imorse och knatade. Benen var slöa men jag tvingade dem att kämpa på, vilket resulterade i en trött Emma som efteråt åt med glatt humör. Blev lite knäcke med jordnötssmör, två kokta ägg, jordgubbar, te och berocca. Klarade faktiskt av en hel lördag utan det minsta onyttiga igår. Jag är stolt! Torsdag och fredag var ju lite av katastrofer ... så nu ska jag hålla i tyglarna tills på lördag. Då är det PARTY som gäller! För då ska nämligen lilla jag firas! Dock fyller jag inte år förrän tisdagen därpå (12:e maj). :) 20 år, snart är jag hon som kallas tant!

Valborg = fest?

Igår var det valborg, valborg som för de flesta innebär fest. Det skulle även i mitt fall egentligen ha betytt fest men när dagen kom så var jag inte alls sugen egentligen. Det hela slutade med en lätt löprunda, middag med familjen och sedan en sväng ner till brasan innan vi var några stycken som tjockade ner oss i soffan hos kusin och hans tjej för en filmkväll med godis, chips (och för min del även glass). Vi såg Eagle eye, en film att rekomendera!

Efter gårdagens intag av godsaker drog jag mig imorse upp ur sängen för en timme ute i solen. Varvade gåendet med små löpsträckar, och även om det nu på morgonen var betydligt jobbigare än igår kändes det ändå bra. En riktigt härlig start på dagen! Finns det inte tid för gym får man utnyttja den tiden man har till annat på bästa sett. :)

RSS 2.0