En bra måndag!

Måndag, solen skiner, nya kavajen på och snart är även naglarna åter snyggsnygga! Måndagar har varit värre ... 12 - 16 ägnas åt jobb som vanligt och därefter ska jag in och betala mupp world class för min "provträning". Det var verkligen inte så jag förstod henne från början, men shit happens! Därefter ska jag hem och ladda inför gymmet ikväll. Jag gör alltid samma misstag och slöar under helgen och får magont, för att sedan åter ta nya tag på måndagen. När ska jag lära mig?

Ben&Jerry's ger magont! (I större mängd)

Jag skulle nog inte ha ätit så mycket Ben&Jerry's igår till filmen. Magen gör ont idag ..    :( Somliga straffar gud med detsamma! Haha! Även om jag slumrade till några gånger var det mysigt att träffa Sunne! Det var en tidig morgon och heldags arbetes fel. ;D

Klockan är inte ens 9 och termometen visar uppemot 13 grader redan. Kul att jobba en sådan här dag? NEJ! Kunde ha fått grilla, lira kubb osv. eller vad som helst som har med solen att göra, allt förutom att stå inne i en lokal där du inte ens ser ut. Nej, jag är inte bitter ... ;) Är iallafall ledig imorgon. Äntligen!

Spinning är roligt, eller hur?

Spinning må vara jobbigt, men spinning må också vara väldigt roligt! Härlig musik med skön bas kan verkligen göra underverk. Den får en att orka när man tror sig inte orka mer, och samtidigt gör den en glad! :D Somnade minst lika gott i sängen igårkväll som jag gjorde förra tisdagen. :)

Idag skippade jag morgonpromenaden då jag tyckte att benen kunde få vila efter gårdagen. Efter jobbet ska jag iallafall iväg till gymmet och köra. Lutar åt ett axelpass, men man vet aldrig, är ganska sugen på att härda armarna lite. Det finns dock en dag imorgon också ... :)

Spinning på world class!

18:45 idag ska jag åter sätta mig på spinningcykeln och under 45 minuter svettas skiten ur mig. Härligt! Undrar förresten om jag kommer vara lika körd efteråt som sist? Hoppas nästan det, så bra som jag sov den natten ...  Jobb 10 - 16 innan dess iallafall, och åker till stan direkt därefter för att äta något och mysa runt lite innan.

<3 Andreas!


...

Colbie Caillat - Bubbly.
Låten som fått mig att må så bra.


Brabrabra!

För varje dag som går så förstår jag mer och mer hur mycket ni betyder för mig. <3 Längtar tills imorgon då det blir mys och mat samtidigt som ni ska hjälpa mig med håret. Gud så tjejigt, herrejävlar så mysigt!

Ni är bäst! :)


Hälsosamma Emma!

Fredag morgon, en promenad rikare och en frukost tjockare. Härligt! Måste dock säga att det tog emot idag. Efter veckans träning börjar kroppen bli trött, och dessutom körde jag ett par benövningar på gymmet igår. Kroppen får nu vila idag + imorgon och på söndag tänkte jag bara ägna mig åt en morgonpromenad. :) Vägde mig på gymmet igår (en våg som mäter fett, muskler och vätska i kroppen). Det peppade faktiskt en del att veta hur man ligger till, även om jag påstods vara mycket hälsosam och ha bra värden. ;D

Aja, nu ska jag ägna mig åt att göra mig vacker, sedan väntar jobb 12 - 16, idag tillsammans med Tjorven! Var ju ett tag sedan, och då finns det alltid en del att prata om. Blev hyffsat glad när jag imorse kom på att hon skulle jobba idag. :D Efter jobbet sedan blir det mys med älsk. :)

Have a sweet day!

Jag gillar inte:

En klump i magen.
Att gå omkring som ett levande frågetecken.
Missförstånd och irritation. 
Att gå omkring och vänta ut stormen.

Livet går upp, livet går ner, men sedan åter upp igen.

Träning ÄR roligt!

Förstår mig inte på er som säger något annat, men så är det ju också, alla är olika ... :) För egen del älskar jag träningen, och speciellt nu när allt går skitbra! Morgonpromenaderna flyter på, stålet är vänligare än på mycket länge, och jag har fångat ett intresse för spinning som kan få bli ett komplement till styrketräningen. :)

Ska skona era öron och bege mig till frisören istället. Slitna toppar, hejdå!

Idag är jag en trött Emma.

Tog evigheter innan jag kunde sova inatt, och när jag väl lyckades var det ungefär 2 timmar kvar tills jag skulle upp. Hela natten var en timme dit, en halvtimme hit och en timme dit. Värdelöst! Är trött och inte alls sugen på jobb efter 3 dagars ledighet, men jag får le och vara glad i 5 timmar innan jag får åka hem igen! Lär dö på soffan.

Hade förövrigt en mysig dag med Sunne igår (och på kvällen även Ida :D). Efter att jag hunnit träna kom Sunne och hämtade mig. Det blev en sväng till Nynäs för glassätning och prat, sedan åkte vi in till gröna och sköna Söder. Blev en riktigt god sushitallrik vid Medis. Nu har ju även jag lärt mig tycka om denna "läskiga" rätt. ;) Strax efter 19 åkte vi hem till Ida och satt där i soffan och gjorde det vi är bäst på, prata problem, livet och gamla minnen. Finns det någon ände på detta? :D

Och påsken var mysig den också, trots lite tråkigheter. Solen sken på oss och det var underbart att kunna sitta ute i solen och äta iförd endast klänning. :D


:) party party!

Igår vart det röja av! Såhär idag känner jag att det kanske blev ett glas för mycket, men det tyckte man inte då. :D Var riktigt roligt att både stöta på nya och gamla ansikten. Folk man inte träffat på länge, eller inte alls. Tack för en bra kväll!  Vissa stunder fick en även att reflektera över det som är och det som skulle kunna vara, på gott och ont.

Nu ska jag iallafall sätta på mig skorna, för snart blir jag upphämtad av Andreas med familj. Påsken ska spenderas i Gnesta hos hans farmor och farmor. Det har lovats väder, så grillning och mys i deras hus i skogen kommer sitta som en smäck. GLAD PÅSK på er alla!


Trohet.

Jag kan inte låta bli att bli rädd, förbannad och jävligt besviken på människan när den behandlar människor som skit. Trohet? Vad är det?

Ofta får man höra (och se) människor som har en partner men som likt förbannat kan slänga sig om armarna på en annan. Kyss, gos, hångel, sex, "det var bara" ... Vart tog respekten vägen? Vart tog erat samvete vägen? Vad skulle ni tycka om er partner behandlade er på exakt samma sätt? Ni skulle le åt det va? Nej, tror inte det! Det är tragiskt  att det kan vara en människa med en härlig personlighet, som är übertrevlig och lättsam, men som sedan har skit i ryggsäcken. Fan ta er! Det är väl klart man ibland kan reflektera över och tänka "varför skulle jag ha tur och träffa en genuint snäll kille?". Sådana som ni förstör för många, får folk att inte kunna lita på andra, att aldrig våga ta klivet ut.

Man ska behandla andra så som man själv vill bli behandlad. Och om ni säger er älska en människa bör ni vilja den väl och se den lycklig. Att gå ovetandes om en äcklig handling är inte att vara lycklig! Att den andra ska vara lycklig kanske inte innebär att vara det med dig.

pizza, pizza, donken, godis, cola ...

Efter jobbet väntar ett efterlängtat träningspass! 3 dagar i rad, 3 dagar i rad med skräpmat och godis. FY EMMA! Jag mår som jag förtjänar i kroppen, speciellt i magen ... Bion igår var iallafall bra! Ingen "wowkänsla", men heller inget man skulle somna ifrån. Om Andreas säger att det är ett fungerande koncept pga. snygga bilar och snygga tjejer säger jag pga. snygga bilar. snygga tjejer OCH snygga killar! Alla har vi något att vila ögonen på ..

Iallafall, jobb 11 - 16 idag som vanligt. Förutom träningen ska jag nog skriva cv efter jobbet. Tänkte åka in till stan på onsdag när jag är ledig och se om jag finner någon lycka. Efter snart 2 års branschvana inom handels (kläder) så bör ju mina chanser öka något. Och även om det bara skulle innebära ett sommarjobb inom någon störra kedja så skulle jag ta det. En bra merit att kunna skriva upp på cv't till nästkommande sökningar!

Dagens.


Känner mig sådär flickigt söt idag. Först väntar jobb 11 - 16, sedan blir det stan med Andreas. Någon matbit (INTE pizza tack! 2 dagar i rad räcker ... Magen mår som den förtjänar just nu) och sedan bio. :) Märkte förresten att mina lilaglittriga tippar på naglarna matchar den lila kjolen + de lila ränderna på sidan av glasögonen. Det kallar jag matchning!

Ner, upp, sedan åter ner och därefter återigen upp.

Ena sekunder nere, andra uppe i det blå. När man väl kommit får man en käftsmäll och ramlar igen, men bara för en kort stund.

Det var nog bara chocken för egentligen ser jag det här som min chans att komma därifrån. Fick idag reda på att jag har blivit uppsagd från jobbet f.o.m. 8/5 - 09 (4 dagar innan min trevliga 20:års-dag). Blev självklart ledsen först, för ett jobb är ett jobb och i dessa tider växer de inte direkt på träd. När jag fick tänka på det, och framför allt nu när man fått tänka ännu mer så är jag nästan glad, för jag trivs inte. Jag känner nästan aldrig glädje över att behöva åka och jobba. Får se till att knåpa ihop lite cv'n och söka nya jobb! Det här var en spark i arslet som sa mig "Emma, nu har du din chans!". Och vad gäller nya jobb känner jag inte så stora krav, allt förutom Mc Donalds ungefär. Inget illa mot er som jobbar där, men det vore att gå ner riktigt dåligt i lön och då lever jag hellre på A-kassa!


Det sista uppåtrycket var förresten att alla tjejerna åter var samlade ikväll! :D Sunne var brun och jag vart avundsjuk. Annars blev det som vanligt myyyycket prat, om allt från gammal kärlek, till äckliga australienare och annat smått och gott. Nu måste jag iallafall sova, räckte med att jag somnade i Rockys sköna säng ett tag. Jag är min mamma upp i dagen!


Om du älskar.

Vill du lite mer
Är du villig att jobba för det som är
Och för det som i framtiden kanske består.

Livet, oavsett förhållande till familj, vänner eller kärleken
I livet får du ge, men också ta
Ibland får man kompromissa
Kanske genomgå en förändring för att hitta vägar
Ditt rätta är kanske inte den andras rätta
Och du får acceptera den andra
Som den andra är
Att du inte alltid kan utgå från dina egna värderingar

För att skapa ett förhållande krävs mer än kärlek.

Enkelt konstaterat.

Låt ingen annan styra din vilja och dina val, för vad är egentligen livet då?
Inte mycket.

Våga vilja, våga leva!


Sunne är hemma!

Nej, hon heter inte Sunne, men förklaringen till hennes smeknamn håller jag hemligt. ;)
Nu är sötnosen iallafall hemma! Det känns som betydligt mer än 2 månader sedan vi sist sågs, men på fredag är "gänget" äntligen åter förenat!
Ni betyder otroligt mycket för mig. <3!




Tredje dagen i följd!

De sköna morgonpromenaderna har under vintern blivit ytterst få, bland annat då det inte känns värt att gå upp över 1 timme tidigare när man inte ens kan gå 100% pga. det äckliga underlaget. Den här veckan däremot så blev det idag min tredje dag i följd som jag var ut innan frukosten! :D Sköntsköntskönt! Är inte heller läskigt mörkt ute när man går ut runt 7-snåret. Jag har saknat dem, den sköna starten på morgonen som de ger. När jag är dålig på konditionsbiten (är ju mycket roligare med styrketräning!) så känns det bra att ha en stund på morgonen för lite förbränning. :)

Nu ska jag fixa mig och därefter åka till jobbet. Imorgon är jag ledig så ska nog kunna stå ut 4 timmar idag. Ser fram emot morgondagen extra mycket då jag ska fixa nya glasögon. :D Är fortfarande väldigt sugen på "gubbglajjorna"! Ska fixa naglarna på nytt också, så de är lite fina till påsken. :) Måste ändå säga att det fortfarande är snygga förutom att de har växt en del från nagelbanden. Trodde aldrig de skulle hålla såhär bra. De är bra skit!


RSS 2.0