Jagvillhasemester.nu.

Jag tycker om mitt arbete. Jag trivs jättebra med mina arbetskamrater och våra kunder, men nu får ni ursäkta. Vem skulle inte vilja ha semester med det här vädret? Då skulle man kunna sola och bada varje dag, ta mysiga promenader och äta gott på kvällarna i solskenet, utan att behöva tänka på morgondagen. Åååh! Vädret bara måste vara såhär bra v.29 också, annars blir jag lite ledsen.

Förövrigt är jag trött idag. Fråga mig inte varför, men jag var det igår också. Alla var det. Jobb 11 - 18 idag, sedan ska jag upp till gymmet och köra på bandet. Varva lite intervaller med löpning och gång i raskt tempo. Kvällen sedan får jag avsluta hemma hos hjärtat. Jag längtar!

Vilken underbar helg!

Helgen kunde inte ha varti bättre! Efter en underbar dag på Ornö i fredags fortsatte myset i lördags. Jobb 11 - 14 var en barnlek, och därefter begav jag mig hem till Andreas föräldrar. Förtärde någon cider och låg i solen och njöt i ett par timmar. Därefter fixade jag iordning mig och någon gång efter halv 7 steg mamma och pappa på. Vi lirade kubb, grillade, åt en god jordgubbspaj och hade det trevligt. Kvällen avslutades med en inflyttningsfest som bjöd på glada miner. Då solen fortsatte att gassa på njöt jag och Andreas av solen ute på Oxnö tillsammans med hans föräldrar på söndagen. På köpet har man fått en fin bränna efter denna underbara helg! :D Kan man begära så mycket mer?

Jag säger inte nej till en eller flera sådana här helger igen ...

Ornö!

Hade förresten en riktigt underbar dag på Ornö med bl.a. Ida igår! (Samt en mysig kväll i torsdags, då vi valde att sova över för att få en heldag vid klipporna). Trodde inte jag fått det, men idag syns det verkligen att en somrig bränna pryder min kropp. Nu behövs inte ens smink för att man ska se snygg ut!


Skön sommarvärme!

Hade tänkt vila från all sorts träning tors - sön, men då festen uteblev igår så klev jag upp lite tidigare och tog mig en sväng imorse. Klockan var knappt slagen 07:00 och termometen visade 18,5 grader. Nu är klockan snart halv 9 och den ligger nästan på 21 grader. Tänk om det här vädret kan hålla i sig ända till semestern på gotland v.29 också. Det vore toppen! Inte för att vara pesimist, men man tänker ju att den inte "ska orka", utan att regnet måste komma också. Får vifta bort de tankarna. Jag lever på hoppet!

Sitter just nu och lyssnar på Michael Jackson. Tragiskt att det slutade som det gjorde. Satt och såg en dokumentär om honom igår kväll, och allt är så jävla rätt. Han kan ha varit en av våra största talanger någonsin! Vem tycker inte om Michael?!

Trött. Trött. Jättetrött.

Jag är trött. Min kropp är trött. Från och med nu är jag väl förtjänt av ett par dagars vila från gym och promenader. Det skönaste är nog att jag faktiskt tycker det är skönt, och inte bara vilar för att man måste. Jag ska NJUTA! Sitter och njuter samtidigt som jag lyssnar på Hurtful, min favoritlåt just nu! <3 Blir duschen strax och sedan ska jag bege mig hem till hjärtat för att mysa hela kvällen lång!

Från det ena till det andra. Jobbet "tär" lite på kroppen också. I kombination med träningen märks det definitivt att jag inte är van att jobba heldagar. Sista heldagen imorgon innan en dags ledigt. Då passar jag på att åka iväg till Ornö med Ida och Sunne för massor av mys. Medans Sunne tyvärr måste jobba på fredag ska jag njuta hela dagen lång i solen med Ida. FY FAN VAD UNDERBART! HEJ SOMMAREN! :D Ett nakenbad kanske är på sin plats, eller vad säger ni tjejer?

Är det bara jag som tycker om att sommaren är här och förgyller vardagen? Nej, trodde väl inte det heller.

Tjejer <3 smycken!



Tack vare mina kära "svärföräldrar" har jag funnit en tjej som gör underbara smycken!
Allt gör hon själv, och hon säljer de till bra priser. Det är inte mycket mer som krävs för att göra en tjej glad då och då.
Pärlor hit, pärlor dit. Vad jag tycker om dessa söta små saker!



Förändringarnas tid?

Skämt och sido, men jag håller faktiskt på lite smått i tvättstugan! Det var ett par saker jag ville ha rena till fredag och då fick jag vackert sätta upp mig i tvättstugan. Då jag nu jobbar heldagar veckan ut (förutom fredag då) så fick det bli en 07:00 tid. Det gör ju inte mig något, jag som ändå är uppe och knatar vid 6 på morgonen. Det känns lite bra faktiskt, som att jag fått arslet ur vagnen (en liten bit åtminstonde). Känner mig smått tafatt på ett sätt, för man vill ju inte förstöra tvätten, men så svårt är det ju inte. Nu ska jag bara lära mig att stryka fint också!

Från det ena till det andra .. vilket underbart väder det bjuds på! Kanske åker ut med en kompis till skärgården på torsdag kväll till fredag och myser om det håller i sig (vilket det ska, enligt väderprognosen). Blir det fint även på söndag kanske man skulle försöka ta sig någonstans. Varför inte gålö? Vi får se vad helgen kan tänkas bjuda på. :) Man vill ju ändå ta vara på solen när den visar sig!

Min nya stora kärlek!

Ny och ny, jag har ju faktiskt gått och nynnat till den på jobbet ett tag nu utan att få tag på grabbens namn, men nu är både hans namn och låten i min ägo! Den går om och om och om och om igen ... (Ja, ni förstår). Så fruktansvärt bra helt enkelt!

Erik Hassle - hurtful

I use to laugh it of
I use to look the other way
I use to save them troubles for another day
I cape my fingers crossed
I used to never take the pain
I'll pull a sunshine story in a pouring rain
The more a have to change I just stay the same

(The same, the same, I stay the same)

You don't know what you got till you missing it a lot
I have to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

I use to buy my time
I use to be around the bush
I rather give my ego another push 
I use to be a fool 
It  was a foolish game I played 
And it's a fool's faith coming mistakes I made
Ones I hade it right it was all to late 

(To late, to late, to little to late)

You don't know what you got until you missing it a lot
I have to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful
What I'm going through is hurtful
It is hurtful
It's hurtful

Oh what I did to you
(What I did to you)

What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

You don't know what you got till you missing it a lot
I have to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

Midsommar i Gnesta!

                                           

Trots regn hela kvällen var det en riktigt trevlig midsommar det bjöds på tillsammans med nubbar, sill och gott sällskap ute i den sköna naturen. Tror dessutom jag fick till det vad gäller höjdare i kategorin sommarbilder!

Med missnöje som resultat.

"And it hurts with every heartbeat".

Varför är världen så full av olyckliga människor?
Vi skulle kunna vara lyckliga, eller åtminstonde mindre ledsna.
Det är tragiskt, verkligen.
Det är trots allt till viss del vi själva som skapat detta.

Du är min "någon".

Uppenbarligen är det svårt att hitta någon här i livet som känns rätt. Alla har "fel", alla har "brister", men det hör till, och i slutändan handlar det mer om att finna likadana värderingar, intressen och lyckorus. Att en människa har egenskaper som du tycker mindre om behöver inte betyda något dåligt, så länge de inte är viktiga för ert förhållande, eller ditt välmående.
Så om du funnit den här "någon", håll hårt i honom/henne. Bråkar göra alla, och dåliga stunder har vi också. Dessa kanske bara gör er starkare i slutändan. Lite får man allt kämpa för kärlekens skull.

Det har varit en del upp och ner, men nu är jag mer säker än någonsin. <3

Något vackert i sig.

Något vackert är något personligt.
Sluta jämföra dig med andra.
Du är fin, på ditt egna sätt.

Vi borde sluta tro ont om oss själva.

SOL!

Okej, det är kallt ute, men solen skiner och himlen är blå! Det känns skönt att få se något annat än regn. :)

Dagen består av lite olika trevligheter. Jobb 11 - 15, sedan ska jag vara hos frissan 15:15 för toppning. Såklart blir det träning därpå, och idag står ben på schemat. Känns inte allt för hemskt idag. ;) Ikväll sedan kommer tjejerna på besök, då de bland annat ska hjälpa mig att slinga håret så jag slipper min fula utväxt. Antar att det blir en del "tjejsnack" också. Svårt att undvika när vi ses. :D


17:e oktober. Vill tiden gå lite fortare, tack?

Den 17:e oktober sitter jag och hjärtat på ett flyg som tar oss till Egypten! Hur underbart låter inte det?! När mörkret och kylan kryper sig på flyr vi landet i en vecka. Jag LÄNGTAR! Jag har alltid drömt (så länge jag kan minnas iallafall) om att få åka iväg på en semester (kan även kallas kärlekstrip) tillsammans med en underbar pojkvän, och nu ska det ske! Det är nästan som en dröm som blir sann, hehe. Det låter kanske fånigt för vissa, men för mig betyder det oerhört mycket. :) <3!

Och ja, det blir ju en vecka tillsammans på Gotland i sommar också. Sweet!

Sommarsöt.


Bjuder på en bild från gårdagens "outfit" bara för att jag är så kär i min blus.
Den är alldeles somrig, söt och perfekt!
(Ni kan ju ignorera alla gosedjur som ligger och dräller ... Men i annat fall så ska man ju alltid ha barnasinnet kvar, eller hur?)

Man blir trött av det här skitvädret.

Det måste vara vädret. Det finns ingen annan logisk förklaring. Varför skulle man annars bära runt på en trötthet utan dess like? GE OSS SOL! Hade det inte varit för hjärtats stora och mysiga tröja hade jag ju inte ens kunnat ta mig min morgonpromenad imorse. Regn kan konsten att göra även det roliga lite tråkigare. Usch!

Slänger iallafall upp en bild på mina nyfixade naglar också. Har hela tiden kört med glittertoppar, men nu ville jag ha en heltäckande färg, och även om det inte blev den rosa färg jag tänkt mig så är jag jättenöjd! Ja, jag vet, den ser (nästan) röd ut, men den är somrig, och i kontrast med lite mörka/dova färger blir det riktigt snyggt!


Nej, fingrarna är inte krokiga, det ser bara ut så på bilden ..

Roligt, roligt!

Bra träning, lite glada studenter, nu studentmottagning, sedan fotboll och förfest hos Ida innan vi tjejer beger oss ut i vimlet för en härlig festnatt för att gratta våran favoritida! :D Härligt eller vad?!


En bra helg väntar!

Jobb 10 - 18 idag och ja, jag ser fram emot det! Tanken på 3 lediga dagar i rad hjälper nog till en del också. Vem skulle inte tycka om den tanken? De lediga dagarna ska dessutom bestå av en studentmottagning, födelsedagsfirande, mys med älsk och fixning av naglarna. Lite träning blir det också, samt att det börjar bli dags att finna en present till en viss flicka som fyller år den 13:e :D. Hela maj och juni är fulla med födelsedagar!

Ska packa ihop mitt nu och sedan börja röra mig. Efter jobbet sedan ska jag iväg och sola så min ganska fina bruna färg på kroppen håller sig liiite till. Hemmakväll står sedan på schemat. Grabbarna är borta så ikväll är det endast jag och mamma hemma. :)

Vad är glädje för dig?

Just nu är glädje för mig att få krypa ner under ett varmt täcke, i hjärtats sköna soffa och slöa framför en bra film. Snart kommer också hjärtat och gör mig sällskap, men då förmodligen i en ännu skönare säng. Sweet!

Förövrigt är det sista jobbdagen imorgon innan 3 lediga dagar i rad. Helt underbart! Och middagen igår med Tjorvs och Viggan var mysig, även om Tjorven inte fick sin efterrätt. Nästa gång gullet!

Det blir ett kärt återseende!

Trött som fan gick jag upp innan 6 imorse, gjorde hjärtat lite sällskap vid frukostbordet innan han åkte till jobbet och jag tog min sedvanliga morgonpromenad. Vart tog sommarvärmen vägen? Nog om det, är glad ändå. Efter jobbet idag ska jag in till stan och äta middag med Tjorven och Viggan! :D Mina favoriter från kurvan. Blir något italienskt ställe, så en pastarätt lär det väl bli för min del. Kommer nog bli en toppenkväll!

Och så fyller ju lilla (eller nu stora?) Ida år! GRATTIS gullet! På lördag blir det party för hela slanten! Himla skoj! :D

RSS 2.0