Dålig uppdatering beror på att ...

Jag är datorlös. Okej, kanske inte riktigt, jag kan låna brorsans (som jag nu gör), men min egna lilla pärla är hos reperatören för den helt enkelt inte ville vara med längre. Jag som är så snäll mot den!? Jag har iallafall turen i oturen att ha försäkring som täcker så då blir det i värsta fall bara en självriskkostnad att betala om ens det.

Dålig uppdatering beror inte bara på det .. har sysselsatt mig med roliga saker hela veckan och på det har jag inte haft någon skrivlust. Humöret går upp och ner hela tiden .. Även fast jag tror att det här är det rätta så känns det tugnt. Efter 15 månader blir det ensamt, oavsett vad folk säger.

Ikväll väntar bio. "Michael Jackson - This is it!" The king of pop!

Dåligt blir bra.

Hade en kass morgon med humöret nere på botten, men tack vare gulliga människor, ett lyckat gympass och snart sushi med Sunne och sedan tjejkväll med gänget så känner jag mig glad! :)

Jag fryser!

Igår 07:00 låg jag i solen och njöt. Idag 07:00 gick jag ut iklädd, skor, strumpor, byxor, linne, långärmad, tjocktröja, dunväst, halsduk, vantar och keps .. Det känns ganska konstigt faktiskt. Fast som man brukar säga "borta bra men hemma bäst". Ett glas kranvatten är ljuvligt! Kändes ganska fridfullt att kunna strosa omkring ute på gatorna imorse utan att någon skrev "taxi, taxi", eller "Come in and look. Special price only for you my friend". Haha! Skämt och sido, Egypten var häftigt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite, samt plocka upp en del ur resväskan. Jobb väntar redan idag. Vill inte förlora för mycket pengar + att det är skönt att komma in i rutinerna på en gång. Känns bra också då huvudet inte får snurra hur det vill. Känslorna ligger lite utanpå kroppen just nu ..

Egypten 17:e - 24:e oktober!

NU DRAR JAG! HEJDÅ ALLIHOPA! :D
Eller som vissa andra kanske skulle ha sagt; SO LONG FUCKERS! Jag får sola, inte ni! Jag får bada, inte ni! Jag får njuta av värme istället för iskalla vindar, inte ni! :D:D:D


IMORGON DRAR JAG!

Blir att stiga upp mitt i natten. Strax efter 05:00!!! kommer Andreas och hans mamma och hämtar mig imorgonbitti. Har plockat fram alla klänningar som ska med, det är ju nästan inget annat som behövs förutom en bikini hit eller dit. ;) Naglarna är nyfixade och Meral gjorde mig återigen hur nöjd som helst! Blev en blandning av aprikost och silvrigt glitter.  Fint somrigt till de soliga dagar som väntar!

Bilden blev lite missvisande. Det ser mer ut som guld men i verkligheten är det mer åt det aprikosa hållet. :)


Resfebern är här. Jag vill vara där NU!

Gårdagens.



Ett par snygga stövlar, ett par snygga jeans, en skön blus/skjorta och en eventuell färgklick i form av en sjal.

Här har ni en skön och snygg outfit för både mysiga dagar på stan eller en dag på jobbet!

Mina gosedjur lyckas alltid komma med på bild. Jag har bara barnasinnet i behåll! :D


Jag har inget att säga.

Bjuder istället på en "dagens". Tröjan som har blivit en favorit. :) Så himla mysig!

Det fiffiga är att den funkar lika bra till fest som till vardagliga bestyr!

Förövrigt hatar jag egentligen mina jeans-leggings. De halkar bara ner!


Bra jobbat Emma!

Träningsveckan avklarad. En bra sådan! Körde ett sista pass idag som bestod av 20 minuter på bandet med intervaller och därefter lite magträning som gick sådär pga. illamående efter löpningen. Har man urusel kondition kommer det lätt på köpet när man tar ut sig. Det var som att jag kunde pusha mig själv väldigt bra idag. Vad gäller konditionsbiten brukar jag vara dålig på det! Bra Emma! :)

På eftermiddagen blev det som tidigare skrivet fotboll på dalarö. Hur roligt som helst! Det var år och dagar sedan jag rörde en boll sist! Att konditionen var dålig fick vi alla känna på men vi hade lika roligt för det. När vi kände oss färdiga gick vi hem till Sunne och fixade käk och hade det mysigt. Tack tjejer! 

Avslutade dagen med ensam mamma söker och ja, jag erkänner att jag är en sucker. Det är nästan så man blir kär!

Bilder istället för ord.




JAG ÄLSKAR ATT TRÄNA!

En hel vecka med bara bra pass! Det gör ju förälskelsen liiite starkare än vanligt dessutom. Jag älskar att träna! Jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan träning. Jag mår bra utav att få träna, både kroppsligt och mentalt. Jag är oerhört tacksam över min träningsglädje och motivation. Jag förstår att alla inte har det, på samma sätt som alla inte tycker om godis. Alla är vi olika! Tur bara att träning är bra för kropp och knopp. :)

Nu ska jag köra hårt sista veckan innan egypten då jag bara ska koppla av och njuta av alla goda ting. :)

Tre bra dagar i rad.

Igår var en trevlig kväll. Det jag ibland saknar med gamla jobbet är alla härliga människor! Julmiddagarna t.ex. var alltid en hit! (Han visserligen bara med 2 men ni förstår). Igår var dock en rätt lugn kväll även om grabbarna kanske drev servitriserna till halvt vansinne, men de är väl vana!

Idag vaknade man upp halvt pigg och stegade ut på en morgonpromenad som var behövlig då magen gnällde efter en del vitlök i maten under gårdagen. Kallt som fan men värt ändå. Ska snart börja göra mig iordning inför jobb 11 - 15 sedan ska jag bege mig hem till Ann på jobbet och äta tacos, dricka lite vin och mysa. Det ser jag fram emot! :)

Imorgon är man ledig och då tror jag lite lätt gym väntar innan lek på fotbollsplanen med några söta tjejer. Låter som en bra ledig dag tycker jag! Och så lite "ensam mamma söker" på det. ;)

7 dagar kvar nu bara förresten .. Om en vecka sitter man där på planet fylld av längtan och glädje! :D

Keri Hilson

Grym brud!
En lättare form av "förälskelse", lite sådär att man lyssnar på vissa låtar om och om igen ..

Dvs. Energy och Knock you down. Respektive video är dessutom helskön.

Hon är skitsnygg i dem!


Dagsformen.

Färgen gör ju sitt .. men hur roligt är det att lägga ut en halvljummen bild? Tänker man efter är det inte konstigt att man tycker "alla är så snygga" när man kikar in i deras bloggar.

Alla har sina trick!


10 dagar kvar!

När det är sådant här grått och trist väder ute blir man allt annat än ledsen när man tänker på att man om 10 dagar är påväg mot ett varmare Egypten. En värmande sol, klarblått vatten, ett närliggande korallrev, mys, drinkar, mat och kanske lite shopping. Någon som tycker det låter lockande? Det ante mig ;)

Även om längtan drar i mig så känns tillvaron bra just nu. Har en del trevliga saker att se fram emot innan jag reser iväg. Middag med gamla jobbet, myskväll hemma hos en arbetskamrat, fotboll ute på dalarö och en massa härlig träning, blandat med lite andra mysiga vardagsbestyr som jobb, sköna hemmakvällar och kramar från <3!

?

"Vad du ger är vad du får".

Det är lustigt det där med ordspråk. Som ovanstående. Hur många gånger stämmer det? Hur många gånger stämmer det inte? Fast det är klart, inga regler utan undantag. Det finns många fina människor som ofta råkar illa ut, har det jobbigt och stöter på idioter. Jag vill ändå tro att i slutändan gör sig allt rättvist.

Vad mer kan man göra än att hoppas och spegla sina egna önskningar i sina handlingar?
"Behandla andra så som du själv vill bli behandlad".


I like!

Ett par snyggingar det där. Välkomna hem till mig!


<3!

Lika bra bild som vanligt .. Struntsamma, tunikan är helt underbar iallafall! Bestämde mig för att "klä upp mig lite" inför middagen och bion ikväll, så härligheten åkte på och klackarna får också följa med på äventyret!

Mysfredag!

Sitter i soffan hemma och väntar på att tiden ska gå så jag kan få bege mig till jobbet för 3,5 timmars trevligheter. Känner mig trött i kroppen så vila från gymmet kommer sitta fint idag. Blir istället goda onyttigheter och bio med hjärtat! :) Flickan som lekte med elden ska ses och jag har förväntningar på den efter att ha sett män som hatar kvinnor som var en otroligt bra film!

Ska lägga mig ner och läsa ut EL CHOCO - svensken i Bolivias mest ökända fängelse nu. Har helt tappat läslusten den senaste tiden så den har legat och dammat, men nu är det dags att få reda på slutet. Resten av mina olästa böcker ska jag spara till Egypten. Kan tro att det blir en del läsning där. :)

Bra skit!

Ibland är det lättare att känna sig lycklig. Lycka som är ett ögonblick av ro ibland, att vara någon nära. Gissar på att det är den kommande resan till Egypten som gör mitt humör lite bättre för vem skulle vara ledsen över att få åka iväg om drygt 2 veckor och njuta av värmen under en veckas tid? Att man blir brun och snygg gör inte saken sämre!

Igårkväll blev det mys med Ida, Sunne och Frida. Vi drack té och gottade oss i morötter/gurka med dipp. Hur gott är inte det?! Minst lika gott som godis iallafall! Vi planerade en kommande dag med fotboll där vi tjejer ska leva oss in i drömmar om "back in the days" när fotbollen var vardag! Kommer förmodligen bli skitroligt! :D

Ska snart mixa ihop något så magen blir mätt och belåten sedan är det jobb 11:30 - 15 (jag vet, helmysko tid) innan gymmet kallar. Veckans sista styrkepass skall äga rum. Kroppen har lite ont varstans just nu även om det värsta har släppt. Kroppen kanske har glömt hur det var att ta i på riktigt? Därefter blir det nog en tripp till solariet innan idolkvalet väntar ikväll. Jag erkänner, jag är en idolnörd!

RSS 2.0