Min fredag.

Idag innebär fredag jobb, träning, let's dance och en lugn trevlig kväll hemma för min del. :) Det här med att fredag/helg innebär fest är inget måste för mig, speciellt inte när man jobbar dagen efter. ;p

Hade förresten en trevlig kväll med Ida igår. Inhandlade 2 par leggings, sedan köpte vi mat innan vi åkte hem och lagade korvstroganoff, ris och sallad. Efter det satt vi och myste i soffan och pratade om allt mellan himmel och jord. Vänner är bra att ha ... :) Tack! Och om en vecka ska vi äntligen ha en tjejkväll alla FYRA igen! Sunne is coming home!!! :D:D:D Tjejen har fått glida runt i Asien i 2 månader. Avundsjuk? Nej? Borde jag? Haha! :D


Jag lever!

Joda, jag lever! Jag klarade mig igenom flygningar och fyra dagar i London. Ett otroligt minne för livet! Bra väder, bra stad,  bra människor, bra shopping ... :) Tack Tjorven för resan!


Tyvärr är mitt internet fortfarande segt (har inte kommit för mig att ringa till Tele 2 ännu) så denna bild är den enda jag för tillfället kan bjuda på. Inte riktigt möjligt att mysa i ett grönt gräs med solen i sikte i Sverige nu va?

Dåligt, väldigt dåligt!

Kass uppdatering (för er som bryr er). Min dator tycks leva ett eget lev och har ungefär samma hastighet som en snigel en våt sommarmorgon ... Nu sitter jag iallafall vid brorsans dator och ber om ursäkt. Ska se om någon kan hjälpa mig fundera ut problemet. Ända sedan jag började ladda ner från Torrent strejkar datorn och allt går så långsamt att den till slut ger upp och inte finner sidan. Suck.

Till dagen då ... Var trött när jag vaknade. Stannade kvar hos Andreas föräldrar igår när han stack iväg för lite partajande, och även fast det inte alls vart sent kände jag mig seg i hela kroppen. Gjorde ett tappert försök på gymmet 10:00 imorse som gick helt okej, dock med en tröttare än tröttast kropp efteråt. Gick hem, duschade och åt lite innan jag skulle till salongen och fixa om naglarna. Nu är jag fin igen! :D Är mäkta förvånad över att jag lyckades hålla dem hela i över 3 veckor. Duktiga jag! Blev en snabbfika hos mormor efter det innan jag gick till centrum med mamma och pappa. Bokade ny tid hos optikern och hittade samtidigt ett par (enligt mig) supersöta och gubbiga glajjor som jag siktade in mig på. Behöver ett par solglajjor och ett par vanliga. Kanske blir så att det blir samma bågar till bägge, men kollade inte igenom ordentligt, så det får jag ser den 2:a april då jag fick tid. :D

Nu hjälper jag mamma och pappa i tvätten också. Eller det är mamma som försöker lära oss ... ;) Det känns nästan lite roligt! Och ännu roligare är att jag åker på måndag! LOOOOONDOOON BAAAABYYY! :D:D:D

Och ikväll ja ... då ska jag som större delen av den svenska befolkningen se på melodifestivalen. Har inte bestämt mig för vem jag hejjar på, men det finns en hel del bra bidrag även om jag inte tror på dem alla i eurovision.

gymgymgym ..

Snart väntar ett pass på gymmet. Efter en dålig natt med lite sömn är jag lite trött, men det ska nog gå bra ändå. :) Efter passet måste jag skynda mig lite hem för att äta och duscha innan jag ska in till stan och träffa Tjorven för en fika och planering. Det är ju bara 11 dagar kvar nu till London! :D Ska försöka hinna köpa någon ny överdel också att ha på mig till jeansen på lördag när jag ska ut och skaka på rumpan. Orkar inte frysa så jag kör på den påklädda stilen. ;)

Ikväll får jag äntligen mysa med älskling igen! 2 jävla nätter utan hans närhet är blä! :) Ska dock sola ikväll innan jag går dit så han får stå ut med en äckligt solarieluktande Emma. ;D Vill ju vara ännu lite fräschare till helgen ... :)

Jag finns här för dig om du behöver mig, föralltid.


Ibland känner man sig liten och då är en värmande hand, lite kärlek och omtanke allt som behövs.

13 dagar till LONDON!

Och jag ska shoppa! Ingen mamma där inte som säger åt en att sluta handla. ;) Hoppas på att finna godsaker till garderoben till våren och sommaren!

Jag längtar! På torsdag ska jag först leka lite med Tjorven på gymmet. Kanske lära henne några nya tricks och övningar. Därefter ska vi ut och äta lunch och planera lite inför resan. :) Sa jag att jag längtar?


Tummen upp för bra dagar!

Jag gillar bra dagar, de där dagarna när allting går som du vill. Man ska inte bli bortskämd, men ibland är dem bra att ha.

Igår var en bra dag. Jobbet var roligare (och gick fortare) tack vare Tjorven. Gympasset därefter gick tokbra! Fick utmärkt kontakt, svetten kom på besök och efteråt var jag helt slut. Kvällen sedan avslutades med en mysstund tillsammans med hjärtat, som jag sedan somnade gott bredvid. Jo, sådana dagar behövs verkligen. :)

Idag väntar jobb som vanligt och därefter ett benpass på gymmet. Känns kul att jag fått tillbaka motivationen ang. benträningen! Hatade det riktigt mycket ett tag, men sommartankarna i huvudet på mig ger mer lust och ork. Om ett par månader ska man ju springa runt i klänningar, kjolar och shorts. ;) Ikväll sedan ska jag vara en tv-nörd. Min favorit House är det som gället 21:00. Den rätte för Linda Rosing går väl dessförrinnan? Såkallade "underhållningsprogram" kan ge dig ett gott skratt ibland, och det är inte fy skam.

Lev för det som gör dig glad.


Stålet är en av mina bästa vänner!

Styrketräning är underskattat av många. Det är en otroligt skön känsla som sprids i kroppen när man får ta i och utsätta kroppen för stora påfrestningar! Passet gick bra idag. Kör inte bröst särskilt ofta så jag är inte allt för stark, men det är inte det viktiga. Körde 3 - 4 övningar, samt mage innan trampen fick sig ett besök. Kände mig nöjd både i kropp och knopp när jag stegade hem. Jag mår verkligen som bäst när jag får leka med stålet! :) Och ja, jag är ju rätt fåfäng så det är klart jag blir glad när kroppen visar på goda resultat!

Annars har dagen varit lugn. Mest slappat, ätit mat och så åkte jag och brorsan iväg till solariumet för 20 minuters solning. Nu har jag bara legat och läst Snabba cash, och jag måste erkänna att jag är lite fast, redan efter ca: 60 sidor. Det bådar gott! Men nu väntar Parlamentet och därefter Beck. Avslutar nog kvällen med lite läsning också. Det är mysigt när man får krypa ner under täcket, med lampan tänd på byrån bredvid och krama om nallen samtidigt som man håller i en bra bok. :)


Läslus och shoppaholic.

Det var nog att ta i, men det har blivit några inköp trots allt ... Men jag håller mig till budgeten, det bär ju trots allt av till London om två veckor! :D


De nyinförskaffade böckerna till bokhyllan. Vad jag hört så ska alla böckerna vara riktigt bra. :D

 
Min nya snygga parkas! Längtar tills jag kan börja använda den. :) Och som de flesta andra har jag införskaffat ett par jeans-leggings. Snygga, bekvämare än jeans och helt enkelt väldigt användbara.

Det blir inte alltid som man har tänkt sig.

Gårdagskvällen blev inte riktigt som tänkt. Efter bio och middag kom jag hem för att fixa mig, strax innan 22 åkte vi in för att sedan bege oss mot stället. Personen i fråga som sa sig kunna "få in oss" på stället var kanske inte riktigt att lita på. Han försökte nog få det att låta som att han hade mer makt än vad han egentligen hade. ;) Listan gällde till 23, men inträde från 22:30. What? Aldrig hört något liknande. Stället är tydligen inte det bättre och kanske inte värt en hundring. Ingen hade tillräckligt med lösa pengar på sig heller, och en bankomat fanns inte inom 10 meters radie så vi bangade. När vi skulle gå till ett annat ställe visade det sig att det var endast lista som gällde och vi var rökta på en gång, så vi åkte hem. Ett misslyckande i sig, men jag grät inga tårar för det. Jag ser det positivt. 1 - jag mår bra idag, 2 - jag sparade pengar och 3 - jag kan träna idag. En hel del fördelar alltså. ;)

Köpte förresten lite nya böcker igår så jag har något att läsa på buss, i sängen, under tråkiga stunder och kanske under resan över till London. Det är rogivande att ta fram en bok och låta fantasin arbete med bilder, tankar, ord och allt vad man nu kan tänka sig.

Hur som .. ska hoppa in i duschen och tvätta av mig gårdagens smink (som jag inte orkade med igår). Sedan ska jag tagga till inför gymmet. Ska bli så SKÖNT! Blir tuttar/bröst och mage iallafall, och en vanliga avslutning på trappmaskinen. Kanske slänger in något annat roligt också. Bikinin ska sitta som en smäck om 3 månader!


RSS 2.0