!

När man inte kan rå för sitt humör är det lika bra att hålla käften stängd och se glad ut!

Hyffsad tatuering va?


 
Den är inte helt klar ännu, men är (måste faktiskt erkänna det) sjukt snygg redan! Den 11:e december ska jag tillbaka och lägga i färgen i blommorna, på så sätt kommer Emma inte att "försvinna" i allt det svarta. Jag är supernöjd!

Detta var lite av anledningen till mycket solande, för nu går det ju inte att sola på långa vägar ... ;)

Jag är så lycklig!

Nu kan jag börja räkna timmarna om jag vill. Ja, för det är inte längre dagar tills jag får träffa dig, krama dig, pussa dig ... du kommer ju hem idag! :D Även om det blir ganska sent idag så slipper jag lägga mig ensam i sängen, igen. Underbart!

Ska börja plocka undan efter frukosten nu, bädda sängen och göra mig redo för jobbet. Ska arbeta duktigt idag och så vips är jobbdagen förbi och jag får åka hem och förbereda inför ikväll med lite inhandling av mat, städning och annat skoj. :)

Jag är så lycklig!

"Snart är det jul, här i vårt hus" ...

Idag är det exakt 1 månad kvar till julafton, och jag måste medge att jag börjar bli lite förväntansfull. Jag gillar julen med all dess mysiga belysning, granen, julklapparna och gemenskapen. :) Har redan hunnit handla en julklapp och i veckan skall jag se till att försöka införskaffa mig minst en till iallafall. Nu när jag jobbat extra för att ha råd med fina julklappar känns det extra roligt!

En jul utan en fin, doftande och riktig julgran kan jag inte tänka mig. :D
Redan på söndag skall adventsljusstakarna och julstjärnorna upp. Mysigt!

Superkvinnan!

Haha ... kanske inte, men ibland känns det nästan så. Sjukt skönt att komma upp till gymmet idag. Pigg som tusan var jag också! Körde igenom bröst, axlar, vader och lite mage. Avslutade sedan med 23 minuter på trampen. Man ser resultat på kroppen på en gång när man sköter sig bra. Det ger en verkligen ännu mer "glöd"! Hoppas inte all julmat kommer och förstör allt snart. :)

Nu sitter jag iallafall och mumsar i mig en god sallad från Café Momo. Det bästa med den är att du själv får välja vad som ska läggas på tallriken. Valde allt från kyckling, räkor och bulgur till morot, falafel och tomat. Nyttigt och bra såhär efter ett fint träningspass. Var lite lat också, kände verkligen inte för att gå hem och laga någon tråkig lunch åt mig ..



Då återstår bara att vara lite duktig samt bättra på "brännan" idag då. :)
Och imorgon får jag ÄNTLIGEN träffa min älskling igen! :D:D:D Känns som en evighet sedan sist ..

Ute faller snön ...

Det ser riktigt mysigt ut när snön faller utanför fönstret. Nu när det är exakt en månad kvar till julafton får man faktiskt lite julkänsla! :) Blir bara vitare och vitare!
     Sitter just nu och äter frukost, sedan ska jag göra mig redo för gymmet. Tänkte komma upp relativt tidigt så man kanske hinner göra någon nytta här hemma också? Damma lite lätt i rummet eller något, storstädningen sedan kommer närmare jul. Annars ska jag ta det lugnt, samt ta en sista solning ikväll medans de andra då tränar. Därefter får jag ju inte sola på ett bra tag. Mindre roligt inför nyår. :) Observera att jag aldrig brukar sola såhär ofta. Just de här gångerna är det pga. en viss orsak. Jag kanske vill se "snygg ut", men jag är inte helt dum.


Julmys!


En god frukost!
En tallrik "äggröra" i micron gjord på 4 äggvitor och en äggula
En macka gjord på dinkel med ost, skinka och tomat
Samt ett glas mjölk och ett glas berocca


"Hej mitt vinterland, nu är du här".





Det var lite så jag kände när jag vaknade tidigt imorse hemma hos Andreas och snön yrde omkring utanför fönstret. Som tur var la sig snöandet tills jag skulle gå till gymmet och sedan hem, och när jag befann mig hemma kände jag bara; "ja, det ser ju riktigt mysigt ut så länge det får vara såhär vitt och fint".

En bra ledig dag.

På ett sätt känns det lättare och lättare för varje dag som går, det innebär ju att det blir färre och färre dagar tills jag får träffa dig igen! Saknar dig som en tok och tänker på dig ständigt, kommer bli tokigt bra när jag får krama om dig igen. (L)!

Min lediga dag idag har iallafall varit kanon. Inledde med en timmes "kardio" på bandet och trampen. Efter det var jag till mormor och fikade innan jag, mamma och pappa hämtade madrasser och täcken hos Andreas. Han slinka in på solariumet också för att bättra på färgen lite. Nu kommer jag iallafall inte att se ut som en snögumma bredvid Andreas på tisdag. :D Kvällen sedan har spenderats med lite musik, god mat och nu tv-tittande samtidigt som jag mumsar lite pepparkakor med ost och julmust. :)

Imorgon väntar jobb 12 - 16 och sedan lite mer träning!


Så nära, men ändå så långt bort.

Blev ingen övernattning, alla tråkmånsar bangade. :) Trots det vart kvällen toppen som alltid! Sunne stod dessutom för den goda maten. (Jag fick ägna mig åt diskningen då Idol och Andreas på msn uppehöll mig precis lagom tills maten skulle göras. ;D)

Nu ligger jag ensam i Andreas säng och jag måste erkänna att det känns lite konstigt att ligga här själv och veta att ingen Andreas kommer och omfamnar mig snart. Det känns lite jobbigare än att sova ensam i min egen säng, här blir man på ett sätt så nära inpå.

Låter Westlife avsluta kvällen, och sedan blir det att rulla över på "Andreas sida" och somna gott på hans kudde. Sedan är det bara 3 nätter kvar ... (L)!

Tjejkväll it is!

Efter jobbet idag ska jag möta upp Rocky på tåget. Därefter kommer Sunne och hämtar oss för att sedan köra till Ica Maxi där inhandling av kvällens middag ska ske. När middagen förhoppningsvis är tillagad (och god) kommer även Ida på besök. Kvällen kommer att spenderas i Andreas lägenhet tillsammans med gott sällskap och vin. Hur mysigt låter inte det? :) Jag älskar våra tjejkvällar! Har även dragit dit ett par madrasser så att vi ska kunna mysa hela natten tillsammans också.

Det här blir en bra kväll!


"You made my day".

Fick en trevlig överraskning när jag kom hem efter en lång (och tråkig) arbetsdag igår, älskling var inne på msn! Det gjorde verkligen min dag. Fick bara en dryg halvtimme men det känns så mycket bättre nu. :) Kan iallafall säga att de har det lite varmare än oss här, och han är nog redan brunare än dig och mig tillsammans. Solariet blir till att besöka ikväll igen! Hade ändå planerat att köra ett par gånger nu den här veckan för sedan får jag avstå det, så blir nog en "vit" nyårsafton. ;)

Från det ena till det andra. Idag började jag morgonen med ca: 30 minuter ute på parkeringen för att få fart på kroppen. Nu har jag ätit och fixat mig så jag är redo för jobbet om ett tag. Har 12 - 16 passet idag, och sedan väntar gym och solning. Har fortfarande lite träningvärk från passet i tisdags, men det är sånt man får ta när man slarvar med benpassen ...

10 - 19.

Ja, då var det snart dags att bege sig mot jobbet. Med lite musik och dagboken skall detta nog gå vägen. Får se till att dammsuga på morgonen också (om de inte redan gjort det) så går iallafall de första timmarna fort. :) Kanske även har tur med att nya varor trillar in. Det är alltid roligt att pilla med!


Ha en bra dag!



Fint sovsällskap.



Det var tomt i sängen utan dig inatt, men tack vare världens sötaste nalle sov jag gott iallafall.
:)

Sängdags.

Nu är det dags att krypa till kojs. Efter att ha spenderat kvällen framför sjukhuset och sedan ett besök på solariumet för att inte behöva se ut som en isbjörn bredvid Andreas när han kommer hem är det nu tid att sova så att man orkar med morgondagens jobb 10 - 19. Ikväll är sängen som sagt tyvärr tom. Det känns inte det minsta lockande att lägga sig, men jag får dra nallen nära mig och tänka på dig.

Godnatt älskling! Du finns i mina tankar hela tiden.



På banan igen.

Efter mitt nedslag imorse är jag nu på banan igen. Träning kan verkligen göra mirakel!

Var riktigt nere imorse. Istället för att tänka på hur bra det kommer kännas när Andreas kommer hem igen tänkte jag bara på hur låååång veckan utan honom skulle bli. Klart som fan att det inte blir lättare för det. Var nära att strunta i träningen men nu i efterhand är jag glad över att jag åkte dit. Mår så mycket bättre nu, och bra gick det! Det var som att all den dåliga känslan inom mig fick sprudla fritt och förvandlas till bra energi istället. Körde på i ungefär 2 timmar och det behövde kroppen verkligen. :)

Hans sms om att de kommit fram och att han hade velat ha mig där gjorde mig även det gladare. Synd att det ska vara så satans dyrt att ringa bara ... Men som tur är så finns det andra kommunikationssätt. :)

PUSS!

"I love you like a fat kid loves cake".

SAKNAD!?

Det har gått ca: 7 timmar sedan jag sa hejdå till Andreas. Framför mig väntar 7 ensamma nätter utan Andreas. Jag är redan full av längtan. Jag förstår seriöst inte hur detta ska gå ...

Jag vill alltid vara din! PUSS älskling!

-

Det är kallt, jag fryser ... Ska hoppa in i duschen strax och göra mig redo för jobb 12 - 16. Nej, idag är jag riktigt otaggad. Och imorgon åker du iväg i en vecka. Det suger!

Men morgonpromenaden var iallafall toppen imorse. :)

Träning gör livet lite roligare.

Efter en veckas träning går jag just nu omkring med en halvt ömmande kropp, men det är absolut inget negativt. Det känns bra att vara igång igen, och framför allt vara frisk. Var väldigt trött på att vara hängig och delvis förkyld .. Det tog mig i princip en månad att sätta igång med träningen igen. Vad hände? Aldrig igen, tack!

Nu är det iallafall fredag igen och idag innebär det jobb mellan 12 - 16. Därefter ska jag åka hem och fräscha upp mig lite innan jag ska med Andreas till hans föräldrar. Där väntar mat, mys och idol. Kommer bli trevligt! :)


There "she" is!







Kanske världens sötaste! :D Eller nej, inte kanske, den (hon) är det!
Tack Andreas!

Han är BÄST!

Igår fick jag världens sötaste mirandanalle (de heter väl så? De där gråa söta saker ...) av Andreas. Han är BÄST! Och inte nog med att han köpt en nalle åt mig utan den var specialbeställd från internet så det står "to EMMA with love from ..." på högra foten samt EMMA på tröjan. Ska fixa bild lite senare, ni måste ju få se underverket!

Jag är världens lyckligaste! Ögonen blev t.o.m. lite våta när han drog fram den ... :)

PUSS
älsk!


SOS familj.

Igår låg jag och kollade på SOS familj. Ärendet var ganska intressant, och Mia Törnbloms besök gjorde mig inspirerad. Jag har läst hennes bok Självkänsla nu och även om folk säkert kan tycka hon är klyshig så är hon bra på det hon gör. Hon är en positiv människa som kan hjälpa. När jag läste hennes bok så började jag skriva ner bra saker varje dag (om mig själv och saker i mitt liv) och det hjälpte. Nu var det länge sedan, men igår så bestämde jag mig för att börja på nytt. Prova du också, det funkar!

Skriv ner några bra saker, om dig själv, något du gjort, eller varit med om.
Skriv ner några saker som du är tacksam för i livet, t.ex. familj, vänner eller att ha tak över huvudet.

Det är som Mia sa; "Självkänsla är en färskvara, precis som kondition. Utan träning tappar vi konditionen, likaså med självkänslan". Även om vi inte är medvetna om dem så uppkommer det hela tiden negativa tankar i vårat huvud och dessa påverkar oss, vissa mer, andra mindre.



Första steget taget.

Nu har träningen sakta men säkert rullat igång igen. Måndag och tisdag blev det lite förbränningsträning på gymmet och imorse var jag ute och gick innan frukosten. Det är lustigt vad mycket bättre man mår med lite träning. :) Det känns inte särskilt jobbigt att avstå från godsaker under veckodagarna heller. Hur bra som helst!
     I eftermiddag väntar ett styrkepass på gymmet. Har ännu inte riktigt bestämt mig för vad jag ska köra, men det lutar åt rygg och biceps. Lika bra att köra på med det roligaste först, så att "suget" triggas ännu mer. :D

Förövrigt har jag världens bästa älskling. Jag är lycklig!

Lycka.

Jag blev nästan nervös, typ sådär när man säger; "fan, jag skiter nästan på mig". Tiden gick verkligen lååångsamt när jag låg där hemma hos Andreas och väntade. Vad trodde jag egentligen? Att han skulle bli arg när jag var där utan att han visste om det?

Jag har aldrig längtat så mycket, aldrig mått så fantastiskt bra när jag fått vara nära en person igen efter ett par dagar. Kvällen var underbar och att känna din kropp nära igen var lycka. Jag förstår mer och mer vad du betyder för mig, och vad du ger. Jag vill helt enkelt aldrig vara utan dig igen. Du är bäst!

PUSS ÄLSKLING!


Kom hem, NU!

Det känns betydligt längre sedan som vi pratade/sågs än bara i lördags morse innan planet gick. Antar att det beror på just att vi inte ens har pratat i telefon, gör man det känns det som ett mindre "problem" att inte ses. Det är alla möjliga tankar som har hunnit fara runt i huvudet .. Jag vill bara att det ska bli kväll och att han kommer hem så jag får träffa honom, krama honom och pussa honom. Jag vill inget hellre just nu ... PUSS!

Förövrigt har helgen varit bra med mitt besök i vingåker och gårdagens lilla trip efter jobbet för att kolla lite innebandy och umgås. Man blev bra sugen på att dra fram klubban igen. Ja, jag hade faktiskt en kort och intensiv "innebandykarriär" för några år sedan efter att jag lagt av med fotbollens glansdagar. ;)

En dagsutflykt.

Mina förväntningar när vi idag åkte ut till vingåker outlet var ganska höga. Min besvikelse berodde nog mest på mig själv, eller på min kropp ... för fina kläder fanns det ju, och högar med jeans. Vet inte hur många jeans jag prövade, 20 st? Och 1 jävla par satt bra. Klart jag slog till, men det vart inget kanonpris sådär, eller så var det det, då de var nedsatta med ca: 1500 kr.

Vi åkte iväg strax efter 9 imorse. Sov nästan hela vägen då tröttheten var påtaglig pga. ca: 3 timmars sömn inatt och uppstigning strax efter 4 imorse. Det är väl allas dröm en ledig dag? ;) Andreas skulle iväg till arlanda för en trip med jobbet till Madrig lördag - måndag och när stressen kom slutade det med att jag åkte med fram och tillbaka och lämnade av dem. Han ta det lite lugnt hemma, duscha och äta lite ägg samt måla naglarna innan jag, mamma och pappa sedan skulle åka iväg. Strosade omkring i vingåker i ett par timmar och hade man haft pengar hade säkert mer fått följa med hem. Slutresultatet blev iallafall ett par tigerjeans och två riktigt grymma tröjor, även de från tiger.

   

Jeans - tiger 995 kr (tidigare pris 2495 kr, så jag får se det som ett "bra kap")
Tröjor - tiger 249 kr st (tidigare pris 399 kr)

När tröjorna bara hänger där ser de kanske inte så roliga ut, men på är det riktigt charmiga med olika längd fram- och baktill och bredare u-ringning. Den svarta för ett "finare" intryck, och den vita som ger ett mer avslappnat intryck. Jag är helnöjd! :)

Oturen vände iallafall fort.

Allt skulle bli mysigt. Ida och Rocky skulle båda hit, och efter att Sunne berättat att även hon kunde komma (skulle bli surprise för de andra två) så kunde kvällen inte bli annat än kanon. Dock vände turen ganska snabbt.

När Rockys mobil ringde för "dags att ta ditt p-piller nu" märker hon att plånboken är borta. Vi beger oss ut på spaning, hon ringer och spärrar kort och är helt förståeligt inte allt för glad över detta. Precis när allt var fixat ringer telefonen, de har hittat plånboken! Rocky åkte iväg för att hämta den i Ösmo då en flicka funnit den vid handenterminalen men varit tvungen att åka med tåget. Vår tjejkväll tillsammans blev inte riktigt som tänkt, men huvudsaken var ju att hon fick tillbaka sin plånbok! (Hoppas allt fanns kvar i den stumpan). Det kommer fler kvällar som tur är. :)

Jag, Ida och Sunne roade oss med att dricka vichy, äta lite mörk chocklad och prata gamla killar, skvaller och titta tillbaka på tiden i högstadiet och gymnasiet. Herregud vad man kunde se ut ... Haha!


All kärlek till er!


3 långa (eller korta?) veckor.

Idag är det exakt 3 veckor kvar. Det känns som en hel evighet, men av erfarenhet så kan tiden ibland spinna på ganska bra. Får hoppas på det till denna gång. :) Det enda som är lite tråkigt är att det inte blir helt klart på en gång. Efter första gången måste jag därpå vänta ytterligare ett par veckor innan ett slutgiltigt resultat blir till.

Det är så spännande! :D




...

Jag vill inte må dåligt längre, jag vill bli frisk och få börja träna igen!

Har den senaste tiden "frossat" en hel del. När jag upp på det inte har tränat så sätter det sina spår på kroppen ... Söta, snabba kolhydrater kan snabbt bli till en dålig vana.


Det hade kunnat vara en behagligare "bubbla".

Nu har förkylningen äntligen? brytit ut på lite mer allvar. Det var inte bara jag som inbillade mig om tröttheten ... Dock är det jobbigt. Huvudet känns tungt, och det var som att jag gick omrking i en liten bubbla på jobbet med lock för öronen och en halvt igentäppt näsa. Det hade varit mysigare att ligga hemma men jag har inte råd för fem öre att ligga hemma, speciellt inte när det är helg och 100 % ob hela dagen.

Kvällen kommer att spenderas hemma, mysandes och ätandes av lite olika godsaker. Bara middagen säger ju sitt, fläskfilé och potatisgratäng. MUMS! :D

Saknar Andreas. PUSS!


RSS 2.0